188

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Една "тиква"... - унщожи столетницата...

187

до 193

преди 5 години

Като не го искате протестирайте бе другари?Защо не протестирате?Ние като не искахме Орешарски протестирахме.Вие защо не протестирахте?

186

Анонимен

преди 5 години

Певеца Стоян Михалев беше писал във фейсбук,че преди години,когато Борисов не е бил известен е рекетирал негови роднини,които са имали бизнес.

185

extremist

преди 5 години

АЛО ВАНЪО, СНОЩИ ПАПАТА МЕ БИ ПО КРАТУНАТА И ДНЕСКА СЪНУВАМ БОЙНА АВИАЦИЯ;ТЪКМО ПИ-АР ЩЕ СИ НАПРАВЯ, ПЪК И НА ДОМУША МИГ-ВЕ ЗА СКРАП ЩЕ ДАМ. ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОСВЕН ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ....

184

Друг

преди 5 години

Бойко и Цецо хич не са злопаметниНаправят някое зло...И го забравятНо дано народа помни

183

Анонимен

преди 5 години

Заради Борисов затвориха фирма "Хаят" във Варна.Произвеждахме прахове и препарати за почистване.Чрез подставени лица,Б.Б. искаше 15% всеки месец за да не закача предприятието.Шефът ни събра и ни каза,че 280 човека оставаме на улицата,защото беше ядосан и не искаше да плаща на мутрата.Мутро,махай се от България!Не те искаме!

182

Анонимен

преди 5 години

Бойко,ти си кърлеж.Виждаш и знаеш,че народа не те иска,но си се впил и не се махаш.НЕ ТЕ ИСКАМЕ!!!

181

Анонимен

преди 5 години

Нашите кастрати не са способни на нищо. Просто трябваше да се каже, "купуваме европейски самолет". Има три варианта, Еурофайтер-Тайфун, Рафал или Грипен. Всички те са на ниво 4+. Условието за успех е да се сглобява в БГ, който предложи по добра цена и завод за сглобяване в БГ той печели. Така и за БТР и Танковете, за корабите също. Но от кастрати толкова ...

180

Анонимен

преди 5 години

"Народът не знае какво ще се прави с над милиард и половина лева от бюджетния излишък." посочи още Вучева.По думите ѝ имаме излишък от 2 млрд. и 800 млн. до края на октомври, което означава, че са събрани повече приходи или са извършени по-малко разходи.Според нея в нашия случай са направени по-малко разходи. Тя поясни, че от този излишък над 1 млрд. отиват в една сметка със странно название и не се знае за какво ще се използват.

179

Анонимен

преди 5 години

Суджук я кажи как вие гербаджиите си пазарувате избиратели в гетата?Кажи къде потънаха 16 милиарда държавен заем, тикво проста???Кажи къде скри тефтера на Филип Златанов и как умори Мишо Бирата и Ало Ваньо Танов!

178

Анонимен

преди 5 години

Сто пъти по-добре да бяхте купили от руснаците машини за спиране на всякакви самолети,ракети,бомби и тем подобни,ако разбира се ви продадат тази техника,така поне със сигурност ще има щит над България,който ще отбива всяко нападение.Може и европейците да имат нещо подобно,което да ви дадат,не знам.

177

Анонимен

преди 5 години

Едно време Б.Б. говореше,че заради асфалтираните пътища и инфраструктура,щяли да дойдат инвестиции.Няма инвестиции,бизнеса избяга а народа изнемогва.Ние сме по-крадливи от ромите.Заради кражби си съсипахме държавата.Сега чакат да се накрадат от изтребителите,които всъщност не ни трябват,защото сами си даваме всичко без бой.Мутро,съсипа държавата!

176

Анонимен

преди 5 години

Най-бедната държава,в която 80% от населението мизерства е най-изрядната с плащанията си към НАТО,други държави,които са по-добре от нас не плащат така стриктно,а да не говорим,че има опция с която на по-бедните държави от ЕС и НАТО се дава безвъзмездно въоръжение,както направиха гърците!Управлавят ни неграмотници,страшно е да си ***!

175

Геле

преди 5 години

Бех в БНА през 80-те годин в ПВО-то , та тогаз го учехме този Ф-16 - нал ни бе противник от НАТО, та турили му нови мотори , сменили електрониките, добавили резервоари и - чисто нов май станал...много модерен....бря....

174

Анонимен

преди 5 години

Егати държавата!Мафиот начело,който не разбира от нищо.Беден речник и селско-мутренски изказвания.Срам!

173

Анонимен

преди 5 години

За да спаси собствения си г.ъ.з,унищожи цялата държава и институциите!

172

Хехе

преди 5 години

К'во ше пазарувате пак веее !? С кой ше се биете ? К'ви изтребители ше пазарува най-бедната окаяна държава член на Нато , просто не влизайте в конфликти и не подкрепяйте войни ве *** малоумнии Америка отдавна са си наумили да направят война и си го планират леко полеко ама наш'те евромалоумници що им кълвът на въдицата не ми е ясно ...Путин Русия санкции диктатори Крим анексии глупости на търкалета цяла Европа е пълна с Американски ракети и военни бази та това е идиотско бе !

171

extremist

преди 5 години

ТИКВА ТИ СИ КРАДЕЦ БЕ МОМЧЕ

170

Анонимен

преди 5 години

Премиерски желания:"По-бързо да си "напазаруваме" изтребителите,че да мога да открадна по-бързо."Шушумига си ти,Бойко!

169

Анонимен

преди 5 години

Б.Б. е крадец и мутра.