9

Анонимен

преди 5 години

За разпада е виновно това 80% от населението. Няма внос няма и капацитет в колектива. "Един да произведе брак страда целия колектив'- лозунг от соца.

8

Анонимен

преди 5 години

За разпада е виновен "Запада". Така унищожиха те ке зе се- та та ,заводите, изгониха колхозниците от НРБ и сега се разпадна държавата.

7

Анонимен

преди 5 години

Хартия за принтер- 30 листа 1 левче.латексови ръкавици -10 стотинки за 2 броя. Нещо тия истории за потресаваща мизерност яко издишат.

6

Анонимен

преди 5 години

Нали има чари за поддръжката на 250 автомобила на НС, за охраната на Дебилянчо и ахмет дЖулан и на други знайни и незнайни радетели за спокойния сън на мафията, другото е без значение

5

?

преди 5 години

Добра статия

4

Discovery

преди 5 години

До МаринИскам да те попитам... като смажем тая власт, за която говориш, какво ще стане според теб? Само ще ти кажа, че едни 80% от населението на милата ни родина не е по-различно по манталитет от тея във властта. Така че е много трудно да заместиш некадъррното управление с кадърно, когато просто няма от къде да го намериш. Тея управляващи са плод на нашия БГ манталитет и общество, не са ни доставени от Китай. Много може да се изпише тука..., но проблема ни е на национално ниво във всички нас

3

...

преди 5 години

Значи НЯМА ДА МЕ ЛЪЖЕТЕ ЕЙ! Аз лично слушах глав сека на МВР за онова 6-торното убииство в перниша област по-рано тази година! Там бяха направили полеви ДНК тест и той беше станал за около 45 минути до час! Аз на вас ли ше вервам или на глав сека на МВР бре!? Ай сиктир! Те правят ДНК тестове в полеви условия за 5 минути вие 5 години не можете да направите 1 ДНК тест! Аааа!

2

Марин

преди 5 години

Аз съм съпричастен с всички Вас и вашите проблеми, които не са само в този сектор. Искам да попитам: какво чакате бе хора? Защо се съгласявате да работите така? Бойкотирайте назначенията на правителството! Проявете повече инициатива, нека гражданите да разберат за вашите проблеми! Хайде всички заедно да смажем тази власт, която ни убива и унизява. Сега му е времето на промяна. Абдикирайте от всичките си задължения и идвайте да гоним изедниците!!!

1

Aleksandra

преди 5 години

Че кой иска да учи там... Да го заплашват да не разследва и да повтаря като папагал какво да му казали псетата.