29

Прокурор

преди 5 години

Никк на МВР отдавна умря! Останало е само един спомен! Да си припомним екдпертизата за Танов! Една групичка поръчков слугинаж, която се носи по течението унищожаващо живота в страната! Дерзайте експерти!

28

Анонимен

преди 5 години

Абе научете му името на тоя човек не е хорейшио корейшио или Котоошу а Хорацио и нищо общо няма с тия нашъкващи глупости на българските преводачи дето гл превеждат с оная си работа.

27

GFG

преди 5 години

Когато мафията си има държава подобна структура е напълно излишна.

26

Анонимен

преди 5 години

До Гюро Кюмюро"Липсата на кадри не е заради липса на желаещи, а липса на щатни бройки. Затова се борят по 6 човека за овакантена позиция."Мерси, че си ти да ни кажеш. Той човекът си го е написал - да взимат по повече хора!

25

Гюро Кюмюро

преди 5 години

До 26:Липсата на кадри не е заради липса на желаещи, а липса на щатни бройки. Затова се борят по 6 човека за овакантена позиция.

24

Анонимен

преди 5 години

Каквато криминологията, такава и държавата!

23

5

преди 5 години

Бойко заяви преди време, че ще направи лабораторията ви като на Хорейшо, затова направо при него и да отговаря.

22

Анонимен

преди 5 години

А частните лаборатории на кой са? На избрани и посочени милиционери, които не блестят с невиждани способности, но пък осигуряват 35 процента кешбек,на възложителя, който пък е с бюджет от над 2,5 милиарда лева годишно. Така се източват кинти.

21

Анонимен

преди 5 години

Разкапва се държавата. Много виждат , но никой не казва как да се спре разкапването.

20

анонимен

преди 5 години

Държавнатта администрация и служители трябва да работят стриктно по добре разработени инструкции, нормативи и т.н. Служителите трябва да преминават курсове за усвояване на тези инструкции и за обучение в добрите практики. На практика всичко е обратно и всичко се разкапва в държавата

19

Анонимен

преди 5 години

*** моля ви се, всички са супер професионалисти от директора до чистачката, обаче едни *** в полицията не могат да поддържат.

18

опетков

преди 5 години

До Анонимен8 Ами сигурно крадат консумативите самите работещи там.

17

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е че при ушевците колкото и пари да им дадат всичко отива само за заплати. А това недоразумение "синдикати" в МВР си чист нонсенс. За това са на това дередже.

16

алоо

преди 5 години

Тези синдикати,вместо да реват за заплати през последите 15-на години,да бяха така активни и с предложенията си за реформа на мвр-да се изкоренят дублиращите функции в мвр(а те са мнооого), има над 40 дирекции,защо им са толкова много дирекции-деректорите и техните заместници,началниците на отделите реално не участват в оперативните работи на полицията,а смучат по голямата част от парите за заплати;от цялата администрация да останат 10% и т.н.Ще има и за консумативи и за ремонт и заплати..

15

granik

преди 5 години

С една дрянова тояга и един тежък гумен маркуч, може да се разкрият много повече престъпления, отколкото с тази лаборатория.

14

Анонимен

преди 5 години

В МВР са яките роднини.

13

Бе аре бегайте

преди 5 години

Кутият копирна хартия 500 листа е 6 лв. Кутия 100 бр. ръкавици е 7-8 лв. Медицинска престилка е 20-ина лв. Научили са се само да лапат. Ето сега реват за ниските коледни бонуси.

12

Анонимен

преди 5 години

Поредното прекрасно заглавие, плод на зашеметяващия интелект на екипа на тази величествена медия.

11

Анонимен

преди 5 години

Както винаги........заглавието е мууууууууууцка

10

Анонимен

преди 5 години

Министерството с невероятен бюджет няма пари за най-важния си институт, от който зависи да няма "ние ги хващаме, те ги пускат"? Но да, по-важно е всички женски роднини на всеки полицай да са непотребни писарушки по районните. Безумен щат от неквалифицирани и напълно ненужни хора, но нямат пари за елементарни консумативи и по управленията. Лошо управление от напълно неподготвени хора, попаднали случайно във власта.