23

Анонимен

преди 5 години

Вярвайте единствено на себе си.Но не и на тези,които 30 години ви лъжат и ограбват и които станаха милионери и милиардери на ваш гръб.

22

iceblast88

преди 5 години

От проучването става ясно само 1 единствено нещо:Че всички партии общо събрани нямат подкрепата на дори половината гласоподаватели, а това прави този Парламент (както и следващите след него) нелегални. Крайно време е експертно правителство от чужденци които да дойдат и да поемат управлението за 10-20г. докато се изкорени цялото БКП от държавния апарат и партиите. Само и единствено тогава бихме постигнали някакъв прогрес и след това бихме могли да имаме наши избори за нови политици.

21

Анонимен

преди 5 години

Незабавна оставка на дебелия плешив крадец!

20

Анонимен

преди 5 години

Автора сам се пита себе си. Сам си отговаря. Читателите си коментират. Пълна олигофрения

19

Гошо

преди 5 години

Тази година ще я запомним и с джендърското движение в МС. Премиерът пръв се писа баш ***, министърките коя от коя по-некъдърна и нефелна станаха и те джендърки и добре че ОИ се обявиха срещу тази модна болест , та се размириса. Ама като скочиха академиците и БПЦ обяви "анатема" нещата загрубяха и Боце даде заден ход. Иначе Цуци, Цвета юрдечката и Д.Кирилов бяха готови да продадат род и родина в НС. За министрите отличници: и тримата са неудачници, особено дебелата Лили и глупавото Кате.

18

Гошо

преди 5 години

Изпращаме една година, която започна с караници и далавери , с "гейтове" - то не бяха суджукгейт, кумгейт, мораторим върху парите за раково болните, Цуци се намеси в НС за изтребителите, та да се подмаже на американците, Та да се свърши с кръстникгейта на мин.Горанов. И непрекъснати ежби, караници и помирявания в ОИ.. Боце пък, който бъкел не знае English, реши да се прави на европолитик. И накрая с Цуци от Шума докараха онези с фадромите в София. Политика и агитация в гербаджийско изпълнение...

17

2019 ? Хммм

преди 5 години

2018 беше мн лоша година както всички останали досега. Но 2019 май ще е по лоша от 2018 като всички останали досега. И сега какво ще стане в 2019 ми направо се изпарим. И защо празнуваш като знаеш колко хора умират от глад и студ на нова година и Коледа. Такива празници трябва жестоко да се забранят.

16

Анонимен

преди 5 години

Българите са станали толкова консервативни, че вече не искат да сменят нито премиера, нито годината. Догодина пак ще бъдем 2018.

15

Идеалист

преди 5 години

Още една гадна година под гнета на Цветанов и Борисов. Когато се връщам от някъде в нашата страна си мисля: " Да не минала чума?" Лоша година! Никъде не се чувства коледно настроение. Кражби, лъжи водещи до мизерия.

14

ТHE Патриот

преди 5 години

2019 да я направим година без ГЕРБ и НАТО :)

13

Анонимен

преди 5 години

2013-та и 2014-та бяха прекрасни. Липсва ми музиката тогава, дори и Гангнам стайл и че Бойко подаде оставка.

12

Бай Иван

преди 5 години

Изпращаме година в която поскъпна всичко което можеше да поскъпне....Очакваме 2019 още поскъпвания на всичко!Не вярвам на никой!

11

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори ще гласуваме за БСП да сменим малко, стига са ни крали ГЕРБ, после пак може да ги върнем, сега при свободате и демокрацията можеме да си ги менкаме и да си верваме, че като ги сменим ще се оправят нещата, толкова много сменихме, този път ще се получи, този път капо изберем други нещата ще се оправят, защото този път ще бъде по-различно.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако някой преди 15 години ми беше казал, че ще дойде ден да гласувам за БСП щях да кажа, че е ненормален. А сега ще гласувам и с двете ръце и окото не ми мига.

9

Анонимен

преди 5 години

Брюксел: ЕС няма да позволи на България да участвюа в Турски поток ако е само транзитен и в него не се включат други доставчици на газ освен Русия като САЩ, Египет, Катар, Азербайджан, Казахстан, Норвегия или Тюркменистан.

8

Анонимен

преди 5 години

Тя `хубавинята` идва още от 1-ви януари. Новогодишнния терберски подарък - дигат месо и хляб. Изобщо така райски си живеем от 10 години нема грешка. Оня ден Брюкскел пак ни нареди на опашката на ЕС ПО СТАНДАРТ. НО БОРИСОВ НИ УВЕЩАВА, ВЕ СЕ РАЗВИВАМЕ ПРЕКРАСНО.

7

Анонимен

преди 5 години

А бе, какво стана с визите за САЩ? Отмениха ли ги, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, и САЩ не спазват договора с България. А според договора на България за членство в ЕС, ЕС трябва да наложи реципрочни визи на САЩ, но ЕС се изплю в лицето на България, като заяви, че няма да си разваля отношенията със САЩ заради някаква членка втора категория.

6

Анонимен

преди 5 години

Вярвам в силата на истината, чесноста, градивния труд. Вярвам на ЕС, НАТО и от там ще е редът в живота. Не от Ориента и Изтока.От изтока се предвижва, ислямизъм, тероризъм, наркотици, ментета на оргинала, плачешти земеделци да ни изкупуват земята.

5

Анонимен

преди 5 години

Очаква ни една "хубава" 2019г. с нови по-високи цени на водата,газта,тока,хляба или иначе казано година с която ще обеднеем още повече а някои хора ще стигнат и до просешка тояга за сметка на онзи богат суджук и неговата мафия наречена ГЕРБ.Призовавам всеки който има възможност да бяга от тук защото никой дори и пенсионерите нямат бъдеще в таз държава.

4

Реалист

преди 5 години

Само на БСП вярваме