18

Анонимен

преди 5 години

Най калпавият президент които сме имали знае само едно да резили българската държава и да слави русия

17

така е

преди 5 години

на Президентските избори Бойко нарочно сложи неизбераема кандитатура за да може Президента да е от опозицията и да има някакъв баланс в управлението на държавата само че подцени ситуацията че комунистите ще сложат човек на Кремъл да им върши черната работа

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя ръб президента до кога ще се опитва да се сравнява с премиер министъра Бойко Борисов които хората избират еднолично 10 години.Всеки вижда, че държавата е в подем - всеки петък не мога да стигна до Банско от колони с коли за Гърция !!

15

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че хората мразят герберите и ЕНП,а харесват президента.И само силовите структори,купени медии и *** помагат на герберите,да не паднат от власт.Те нямат и 10% реална подкрепа.

14

Гербераст - комунист

преди 5 години

Президентът е интелигентен и умерен, бидонът е злобен илитерат, за това не може да му опонира и мълчи като пукал. Праща разни калинки да джавкат срещу Радев, но на всички е ясно, че не могат и на малкия пръст да му се качат.

13

Байфидан

преди 5 години

До месара. "При предишните беше зле" е без И. И то много, ама много по-зле. Ако ти не помниш, ние добре си спомняме и Луканов, и Виденов, и царя, и тройката, и Орешарски.

12

гербер

преди 5 години

До месара. Върнаха 20 000 деца в училище - ето ти едно. Има и още много, но нали искаш поне едно.

11

Радев угрижен

преди 5 години

Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!

10

Факт

преди 5 години

Борисов е избран от 35% и рейтингът му е толкова.Радев е избран от 59% и има същия рейтинг.Значи и двамата се съобразяват с желанията на електоратите си.Впрочем Цецка(която няма собствена воля и лице) спечели 36%,което потвърждава горното.

9

Ментора бай Иван

преди 5 години

Проблема не е в това , че Президент Радев приказва и критикува , а в това че няма кой да го чуе , защото не му отърва!Бойко е глух Премиер , без сърце , само с интереси !

8

месара

преди 5 години

понеже не мога да се справя сам, призовавам най-върлия гербав защитник да изтъкне едно добро нещо, направено от правителството за хората.Hint: "и при предишните беше зле" не минава

7

Анонимен

преди 5 години

как докога, докато слуша тримата герои на Доньо Донев в женски род!

6

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Американския посланик управлява ББ, Цв.Цв. и останалите мижитурки на ГЕРБ

5

Демократ

преди 5 години

Добре е, че имаме президент, който показва кирливите ризи на ГЕРБ.

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не е вярно, че президентът няма правомощия... - има право да изхарчи едни 6 милиона народна пара и да плюе по тези, които се опитват да направят нещо за тая държава...

3

слуги на Москва

преди 5 години

Погледнете кой определя общественото мнение в България - платеният от Русия псевдо социолог Андрей Райчев(пуделът на Виза Недялкова), посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Валерия Велева, платените от Русия псевдо социолози Кольо Колев(червен Кольо) и Кънчо Стойчев(червен Кънчо), платените от Русияпсевдо журналисти Петьо Блъсков, Петър Волгин и други подобни... Едва ли трябва да се учудваме защо България е на този хал след 29 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези "червени юнаци", трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.

2

опетков

преди 5 години

Няма и не може да има каквото и да било противопоставяне на пРезидента и министър-председателя. Г-н пРезидентът по конституция е господин Никой и от него не зависи почти нищо. Той не разполага с никакви финанси или реални властови позиции. Най-доброто отношение към него от страна на управляващите е напълно да го игнорират и да го оставят да си лае като кучето край кервана. Тази особа посочена, от руски агент за кандидат, издигнат от БСП, изповядващ антибългарски позиции е срам за т.н. "политичес

1

В.Велева-агент на ДС

преди 5 години

Според журналиста и готвачката Валерия Велева по Нова ТВ е било престъпление турският посланик да управлява Местан, а не е престъпление руският посланик да управлява Доган заедно с ДПС и не само една българска партия.