5

Чичо Митко

преди 5 години

Цяла Европа гласува ЗА а нешенските лакоми работодатели - не! Силата е на мнозинството бре силияци, ако не сте го разбрали иде ЕС да ви го докаже и покаже! Стачкувайте си колкото щете! Или излезте от ЕС за да си правите каквото си искате!

4

Анонимен

преди 5 години

До W 4Важното е да се срине "осанката" на БКП която трови всички свестни българи! Браво на Макрон (специално за това) за точния ритник по българските работодателски дирници! А ДАНО и още....

3

Анонимен

преди 5 години

До V 2Много точно казано! Тези "прочути" български работодатели са един огромен срам за България и за радост тяхната простотия няма да се шири из Европа! Ако не клекнат ще запекнат което ще е много по добре за българските шофьори ако могат да мислят.Дистанцията обаче е друга тема - в случая пагубна!

2

V

преди 5 години

Българските тираджии ги намрази цяла Европа заради чорбаджиите .Казват им че хората в Европа имат трудови права и експлоатацията е забранена те пак НЕ.На нас Бойко ни каза че може да ги експлоатираме щото ако се оплачат хем той щял да ги глоби ,хем и ние няма да им дадем последната заплата като ги уволним.И зяла Европа се солидализира срещу Бойко и неговите ,,закони,, и срещу прокурора който не е вкарал в пандиза нито един чорбаджия за експлоатация и нарушаване на трудови права.

1

...

преди 5 години

От доста време тировете не спазват дистанция, особено ако са на една фирма и пътуват заедно. Редовно ги виждам румънците, дето карат по 3-4 в колона на разстояние една лека кола.