11

Брокер

преди 5 години

Гледах интервюто. Не разбирам от болници, но ми беше изключително забавно да слушам как госпожата възхвалява политиците ни, колко са смели те... смехотворно. А и нека не забравяме колко са високи цените на имотите в квартал Лозенец... звучи като добра идея да се лапне това имотче до южния парк. И като се сетим в каква държава живеем, нещата много почват да намирисват

10

Мама

преди 5 години

Бъдещи медици от МФ на СУ стягайте куфарите и бягайте далеч от тази държава!!!

9

джери

преди 5 години

Идеята за детска болница е добра,но начина по който искат да го направят е пълен абсурд.Ще съсипят действащата болница.Ами студентите от МФ направо да хващат гората.И после защо младите бягат в чужбина.Здравният министър замазва очите на хората по телевизията.Ами какво ще стане със скъпоструващата техника.Как ще преместят скенерите,а специално оборудваните помещения за тях- какво ще ги правят?Държава на абсурдите!!!Казват ,че липсват лекари ,но в момента правят така,че да станат още по-малко!

8

Една българка

преди 5 години

От кога България имаше нужда от едно такова специализирано детско заведение а не мафиотската агенция на деца за лечение в чужбина Концентрирайте се да създадете специалисти и инженери за внедряването на медицинска техника Децата са цветята на България

7

анна

преди 5 години

То голямо учена на медицина пада в СУ. Достатъчно МУ има в България! И какво пищи персонала от болница Лозенец? Нали се търсели лекари и били малко? Веднага ще си намерят нови работни места. Или там си беше готино - мотане, кафета, без контрол, като впрочем е във всички държавни болници.

6

Анонимен

преди 5 години

За студентите Бойко ще построй нов лъч на метрото дето да влиза в летището и да ги докарва право на четвърти терминал където според министър от кабинета му им е мястото защото науката била работа са големите държави а на България и трябвали само копачи заварчици инженери и автомеханици пък за въпросните ще има друг лъч на метрото дето да ги кара в Столипиново и на входа му да пише виж това и познай бъдещето именно в България си и гадно се прекара.

5

Популизъм

преди 5 години

Поредното разчистване на сметки под благовидната предпоставка, че го правят за българските деца. Ще оставят лекари и медицински персонал без работа, ще съкратят състава на медицинския факултет и ще нарушат учебната дейност на студентите медици. А обещанията за нова детска болница я се спазят, я не. От правителствена, с нейните 170 легла, искат да направят педиатрия с минимум 550?! Пак ни правят на маймуни. После защо всички медицински кадри се омитат от България и няма кой да ни лекува...

4

Писнало ми е..

преди 5 години

Хораа, до кога ще ни правят на *** всички, ще ни замазват очите и ще гледаме в земята. Резултатът ще е НЕДОВОЛНИ ПЕДИАТРИ, разчистени лични сметки, лекари и сестри на улицата, опулени студенти, унищожена работеща болница.. ДОКОГА! Всичко това е една огромна обида към обществото.. не е честно..

3

червено син дедо!

преди 5 години

Вчера пишехте, че закриват правителствена болница. Ще я закрият друг път! Къде ще се лекуват богоизбраните ***? Пак прах в очите! Дъртия шмекер ще цапардоса още някой друг милион и тогава с чиста съвест ще остави племничето си да си разиграва коня, ако до тогава не го опандизят!

2

Анонимен

преди 5 години

Детската болница до Майчин дом вече повече от 30 г. гние на груб строеж , защо не се довърши и да стане функционираща детска болница???

1

ДА

преди 5 години

Защо пак в София!?Не може ли в Стара Загора,например-в центъра на България е,или Сливен или Плевен?Всичко се съсредоточава в София,стана град-държава!Продавате болници,заличавате ги-ми направете там национална детска болница!За сведение-от София съм!