31

Киро

преди 4 години

Перфектно място,в парка,малко по-чист въздух,особено за децата

30

To6ko56

преди 5 години

По спокойно, студентите са най-малкия проблем. Проблема е оборудване, лекари, мед.сестри и т.н. Така, че да не мислим за студентите има къде да се учат, проблема е че после не лекуват нас които сме ги създали.

29

Анонимен

преди 5 години

Защо се подигравате със студентите в този факултет?Не ви ли е срам? Знаете ли колко трудно се учи медицина?Как така ще закриете основната болница на този факултет? Вие не сте политици, а шайка ***

28

Анонимен

преди 5 години

Лозенец не става за педиатрия. Нито е достъпно мястото с градски транспорт, нито ще намерят толкова педиатри да отидат там, нито имат апаратура. Необмислени действия на едни некадърници.

27

един

преди 5 години

В София има специализирана детска болница проф.Иван Митев. Нея ще я закривате ли.

26

Анонимен

преди 5 години

#КОЙ иска да унищожи болница Лозенец?

25

Анонимен

преди 5 години

А дали случайно няма да ги финансират от Европа за този грандиозен проект и да бързат да лапнат милионите, понеже им изтича мандата? Освен това в белия свят никой не затваря работещи болници. Крадливи престъпници!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Има недостроена сграда точно до Майчин дом, която е трябвало да бъде детска болница. С какъв акъл затварят работеща болница? Ако са им ценни децата нека им направят подходящо място, което е специално за тях. Струва ми се че има задкулисни игри в цялата работа.

23

Студент

преди 5 години

В Лозенец има апаратура за милиони, която не може да бъде преместена така лесно и тя не е годна за лечение на деца.(например скенер, който е за размерите на възрастни хора). Освен това в болницата може да лежи всеки гражданин с направление от НЗОК. Не вярвайте на тази жена, тя е научила две фрази, които са й казали и ги повтаря. А даже не е могла да запомни името на лекаря, който уж уважава.

22

Анонимен

преди 5 години

Всички студенти могат да са спокойни, все пак знаем, че това правителство и в частност премиера са ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНИ хора и ги е грижа за образованието ХАХАХАХА ХА ХА

21

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости, не може да рушат една цяла болница в името на проект, който не е сигурно дали могат изобщо да осъществят. Насила ли ще ги карат педиатрите в новата болница? Или давай първо да уволняваме лекари, сестри и санитари, да гоним студентите, а после ще видим как ще я направим болницата

20

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли ще затворят Лозенец? Защо не построят друга сграда?Ами хората, които се лекуват там????

19

Анонимен

преди 5 години

Готино е да си политик в България. Затваряш си болници,подиграваш се със студентите вдигаш си цените на тока, бензина и храните, а народа МЪЛЧИ

18

Анонимен

преди 5 години

До 11: факт. Питам се КОЙ има интерес да унищожи болница Лозенец

17

Анонимен

преди 5 години

Тая жена не знае какво говори. В Лозенец се лекуват и много обикновени хора. Тя даже не се нарича правителствена вече, а университетска болница. Проверете сами и ще видите, че там лежат много хора от София и много от провинцията.

16

Анонимен

преди 5 години

Вие знаете ли някоя друга държава в която рушат болници?

15

Анонимен

преди 5 години

Ама защо ще рушат една действаща болница като има недостроена сграда(замислена като детска болница) в близост до Александровска? Само гении ни управляват.

14

Министъра

преди 5 години

Ах как хубаво се краде тамън преди да ти изтече мандата. Викаш болница за децата и всички викат УРА. Ама как ще стане, как ще накараш всички детски лекари да напуснат работните си места и да дойдат в новата болница....не е важно...Ама то аз какво говоря, ние само ще вземем еврофондовете и после беж да ни няма. Хехе, красота

13

Безобразие

преди 5 години

Болница "Лозенец", НЕ Е за правителствени кадри, а за всички, всеки може да отиде там. Искат да изперат едни пари и да заметат сметки. Управляващите не казват специализирана детска болница, а казват педиатрия. Тоест сложни диагнози няма да се поставят и няма да се внедряват нови методи за лечение. Просто ще се превъртят едни милиони на данъкоплатците. И няколко десетки лекари ще отидат на терминал 2. Не се поддавайте на популизъм.

12

Анонимен

преди 5 години

И като са обещали, че ще направят детска болница вие вярвате ли им. Трябва да има болница за деца, но в Лозенец цялата апаратура е пригодена за възрастни. Там се лекуват много обикновени хора. Има само 1 вип отделение, останалото е за обикновени хора. Ще унищожат тази болница, ще откраднат парите от Европа,а после я камилата, я камиларя.