10

Пак Този

преди 5 години

Българско ценообразуване...поскъпва петрола с него и газа.Пада цената на петрола и газа пак поскъпва.Те това е мафията в управлението.Забележете че скъпотията е от фирми с държавно участие.

9

Тошо

преди 5 години

До Анонимен 4 А другаря *** Радев и другарката Курналева си траят.Боли ги оная работа-те пари си имат.БСП-арката май си учи синчето в САЩ.Странна работа-служи на Русия,а праща детето си в САЩ.

8

До 4ти и 6ти

преди 5 години

Като ви е скъп руският газ Купувайте американски Може пък да е по-евтин ! ?

7

Анонимен

преди 5 години

И защо след като Тиквата обещаваше газов рай на България и при положение че газопровода ще преминава през България? Обяснявай бе, Тикво!

6

Анонимен

преди 5 години

Русофилите могат най-добре да обяснят защо поскъпва газът. Защото данък Русия скача всяко тримесечие с 5%.

5

Анонимен

преди 5 години

Мене джоба ми се протри от монетки и сега нищо няма вътре

4

Анонимен

преди 5 години

И без да си енергиен експерт е ясно защо поскъпва цената на газа. Защото България се остави като най-големия аxмак само на руска газ. Сега каквито и русофилски еквилибиристики да правим цената ще расте всяко тримесечие защото руснака го е закършил много яко и му трябват пари от където може да вземе. България понеже сама се нареди до Беларус ще плаща данък Русия. Другаря Лукашенко и той изплака че дарил газопреносната система на Русия а пък Русия го излъгала и не му дала обещаната отстъпка.

3

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА ПЕТРОЛА И ГАЗА ПОЕВТИНЯХА НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА БОРИСОВ ГИ УВЕЛИЧИ И СЕГА ЩЕ ГИ УВЕЛИЧИ ОТНОВО!!!ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СА ДОКАЗАНИ АНТИБЪЛГАРИ!

2

Газът поскъпва

преди 5 години

Петролът поевтинява,а джобът ни? Той отънява!

1

Анонимен

преди 5 години

Джобът ни от много време е скъсан!