7

гост

преди 5 години

има ли още живи *** от тази фамилия.когато се изказват да знаят че историята помнии пом ия ри

6

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

АЛЕКСАНДЪР ВОЛ--СИ БЕШЕ ЧИСТА ***...!А , ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА "ТРАКИ".....ГО ЗНАЕМ ОЩЕ ОТ ДЕЦА!!!/....само руснаците искаха да сме "азиатци" , като тех...за да сме им роби...и длъжници/

5

Анонимен

преди 5 години

Професорката има много неприятна визия и глас.

4

Реметалк

преди 5 години

Траките са това което великоруската шовинистична доктрина нарича славяни. Щото как така ще си признаят те че корените и произходът им са от майка БългАрия.

3

СПАРТАК

преди 5 години

Един от първите просветители на заспалия български народ, човекът дал самочувствие на българите доказвайки им че са траки и наследници на най-древния европейски народ и цивилизация. Истински народен будител. Велик. Поклон.

2

Анонимен

преди 5 години

Темата е интересна и Фол е изключителна личност в българската историография, но заради Джуджи отдавна не гледаме не само "нейния" купон, но и отбягваме канала по принцип - от страх да не улучим по невнимание върха на посредственост и *** превземки.Нали имате техника за пийпълметрия и рейтинг на предаването - добре би било да се съобразявате с данните.

1

Анонимен

преди 5 години

Въпреки,че територията на днешна българия е зарината от безброй артефакти и безброй доказателства за многобройното тракийското население(според Херодот са били повече от индийците) в историята все още се натрапва социалистическата измишльотина за някакви си митични "прабългари" дошли от незнам къде си и за които абсолютно нищо не се знае!