20

Доктор

преди 5 години

Интересно , как майката на Банев управлява МНОЖЕСТВО фирми принадлежащи на клана Баневи ??? Значи Баневи са поверили управлението на една склерозирала старица,която сега не можем да осъдим ,а самите престъпници Баневи се разхождат по света и знаят,че склерозата Банева менажира фирмите им за един милиард !!!!! Ихааааааа! Всички старци били милиардери в България! А пък другите старци защо протестират за по-високи пенсии? кога ще свърши този цирк с много болните и стари милиардери в България???

19

Анонимен

преди 5 години

Така се пере 1 милиард за три дни та Прокуратурата чакала да го изперат и ги хванала!Всички ли сте шарани та вервате на приказки от 1001 нощ?

18

WTF

преди 5 години

Хората колко са се бутнали вече в тази държава. Всеки божи ден чета "Хванете някой! Осъдете някой!". Сега като хванаха някой, айде той не бил, другите му виновни, не знам си какви глупости. Баси жалкия народ! Човека откраднал 1 млрд. ДОКАЗАНИ, още колко не са... един бог знае. За разлика от вас, аз съм очаквам ОЩЕ хора да бъдат осъдени. Време му е! Евала на прокурора, грам не ме е*е за правителства и политици. Всички под ножа!

17

анонимен

преди 5 години

А прокуратурата интересно.Къде беше до сега? Той господина.Не се е крил изобщо! Или пускаме " случая" В удобен момент.!? За нас! -:) Мирише яко бе хора! Вуни та се не трае всичко това!

16

Анонимен

преди 5 години

До Ум 15Евал съм те в народа ......***!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата обвинява Банев за над 1 млрд. леваАма разбира се, който не сподели с Прасчо 50% от кражбата му вземат ВСИЧКО !!Справка Цецо-мустака, Ветко, Баневци и т.н.Само че ако имаше нещо мъжко в рекетираните Прасчо отдавна да беше гушнал букета.

14

Анонимен

преди 5 години

Вече се знае какво ще работят в затвора: перачи. Много способни перачи.

13

Ум

преди 5 години

Само се замислете колко нули има в млрд и с колко е ущитена държавата и Народа на България.Говорим за много пари импак ще минат с повърхносби обвинения и няма да се изненадам ако изчезнат ей така някъде с палми и океани.Разграбването на държавата е абсолютно и непрецидентно ...Бог да пази България от такива Българи.

12

65

преди 5 години

Била и напреднала възрастта?А да организира престъпни групи?Вярно ,бе,то акъл трябва за това ,не възраст.

11

Анонимен

преди 5 години

Кои стоят зад Баневи. Ето това е най важният въпрос. Аз се опитах да стана милионер през 90-те години обаче едни другари казаха че не съм бил Партиен член и неможе. Опитах да приватизирам няколко уж фалирали предприятия но нямаше кой да ми даде рамо. В завода в който работех преди да го унищожат се опитахме да го задържим с РМД но на другаря Костов хората казаха че неможе. Много ни е слаба била ракията. Демек няма ли сме мангизи да им платим. Та кои са другарите зад БАНЕВИ.

10

Обективно

преди 5 години

Банев е отврат, един от най-противните олигарси..всичко затри...но виж 580 хиляди евро не са 1 милиард, а над 1 милион...Поредното интересно заглавие в този сайт..Последното за което се сещам бе СЕрийското ,вместо сирийското село...то си е за вас, елементарната грамотност е израз на себеуважение

9

ШибиРиби

преди 5 години

Ще местим ли другарки и другари?

8

брей

преди 5 години

Леле , пълно фентъзи , 1милиард от някакъв ръждясал завод ли изпраха ! Ако това е обвинението от сега ви казвам , че нищо няма да излезе от това дело ! Ще ги държат по арестите няколко месеца и после Баневи ще осъдят България в Страсбург . Те ако имаха 1милиард до сега да светнали някои хора отдавна и да притежават те Lafka-a .

7

Анонимен

преди 5 години

И какво като го обвиняват те обвиняваха и Алексей Петров осъдиха ли го като върнем лентата назад много обвинени няма осъдени факт само отчитане на дейност а всъщност далаверите си вървят с пълна сила

6

Анонимен

преди 5 години

Другари,Венсеремос,що мълчите ами тоя е ОТ ВАШИТЕ.Кой мислите му е дал ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА а Корнела ще ми говори за "паралелна държава"ТЯ Е ВАША ***!

5

Анонимен

преди 5 години

Дано никога не излязат от затвора

4

Бате Гойко

преди 5 години

"На Николай Банев му го взели след обвинение за закана с убийство." - кое?

3

Бай Ганьо

преди 5 години

От една страна, тези Баневи абсолютно си го заслужават. От друга страна, как да се зарадвам като знам, че една мутренска група елиминира друга мутренска група. Ще се зарадвам като повдигнат обвинения на шопара!

2

Анонимен

преди 5 години

Неграмотно написана статия.

1

Барселона

преди 5 години

Народа е казал...след дъжд...качулка.Къде бяха тези органи където сега се бият в гърдите...къде бяха до сега тези специалисти,та го оставиха да разбие и продаде толкова предприятия.Истината е...не е платил на правилните хора...