27

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам някой да се хване , как ще ни вземат за сериозни след 'фиаското' с реактора, който още плащаме. Истината е че западна европа е започнала да се отказва от този тип електродобив, в някои държави вече имат срок на годност.

26

Белене=КОРУПЦИЯ

преди 5 години

Белене е музей на посткомунистическата КОРУПЦИЯ на червената върхушка !!!Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

25

Анонимен

преди 5 години

Меглена Кунева(слугинята на френското лоби и унищожителката на БГ-енергетика) лобира да бъдат затворени работещи реактори в АЕЦ - Козлодуй, за да може канадско-френска фирма да строи реактори с тежка вода в Румъния.Между другото, руските реактори са много по надеждни и по-добри от канадските с тежка вода.............като ядрен специалист ви го казвам!!Да не кажете, че не съм ви предупредил, ако гръмне ядрен реактор в Румъния...............и целия Балкански полуостров става пустиня!!!

24

Узряват бавно

преди 5 години

Сега Бойко Борисов да плати оскъпяването, което се случва заради спирането на проекта от него. Да плати и изграждането на газопровода "Бургас - Алескандропулис", който също спря. Сега го отчитат като грешка, но всичко е за сметка на народа. Като заработи АЕЦ "Белене" ще се самоизплаща. Ще спрем хамериканските замърсителни централи. Ще има достатъчно ток и за зареждане на електроавтомобилите и за отопление - хем по-екологично, хем по-евтино. Но, докато узреят тиквите, трябваше да мине много време

23

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

22

Doctor Zorge

преди 5 години

Аз помня 1980 г. започна проекта по втора електро-атомна кентрала. Тогава беше само 300 милиона долара.1989 г..спряха го поради безпаричието...2002 г, БАЙ СИМО ГО РЕСТАРТИРА, И КАЗА ЧЕ ЗА 3 МИЛИАРДА ЕВРО ЩЕ БЪДЕ ГОТОВ НАПЪЛНО С ПОНЕ 2 хиляда мегавата ректова !!10 ГОДИНИ КРАДОХА ЯКОООО...И на 16 февруари 2012 ГОД. МИСС ХИЛАРИ КЛИНТЕН ДОИДЕ И ГО НАБИ НА БОКУ И НА ГЕРБАРАКИТЕ СЪС КОЖЕНИЯ ДИЛДО-КОЛАН .А СЕГА --- ВЕЧЕ 9 МИЛИАРДА + ПОЛОЖЕНИТЕ СТРОЕЖИ НА ПЛОЩАДКА И ИНФРАСТРУКТУРА !!

21

До18

преди 5 години

Вярно, пак ще участват в делбата по братски.

20

Осман

преди 5 години

Родни фирми не трябва да участват, някой може и да кандидатства и да спечели конкурса, но за да го спечелиш трябва да предложиш ниска офертa, а за да ти е ниска офертата трябва да си назначил неграмотни ромове на работа и такава и ще я свършиш. Cъс АЕЦ шега не бива, бай *** като се научи да кара кола без да се утрепе някъде и да не краде, тогава да почне и да печели поръчки.

19

Анонимен

преди 5 години

Казвал съм го не веднъж: Държавата има реактори - да си ги оцени и да ги сметне за "начален капитал". Останалия капитал да се набави като се предложат акции на борсата. Така всеки който има желание и мисли че има рентабилност да си купи акции. Само че има сериозни "проблеми" с предложението ми: 1. акционерите ще искат да сложат свои кадърни хора, а не роднини на политици 2. акционерите ще искат отчетност на това как се харчат парите, тоест няма да може да се краде както им се иска на политиците

18

Анонимен

преди 5 години

Някои още ги гони носталгията. България не е индустриална държава вече. Ако който трябва прецени, ще има АЕЦ, ако не прецени-няма да има и този някой не е в София.

17

Рашко

преди 5 години

До 13Те руснаците затова сега ще вземат само 3, щото другите са си ги взели.

16

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ с частно финансиране??Вие луди ли сте , бе , хора ???Утре някой арабски шейх с пари от тероризъм може да налее милярди долари в българска АЕЦ и да изнудва България, че и целия ЕС..............да не казвам че ядреното гориво е потенциална атомна бомба.............Теменужка счетоводителката я слушайте............утре да не стане Чернобил!!!!Да не кажете, че не съм ви предупредил???

15

Анонимен

преди 5 години

Запишете си някъде. Този АЕЦ никога няма да бъде построен, но много пари ще се окрадохте покрай него.

14

До 9

преди 5 години

Хааса! И кде е това с 39%,40% ВеИ ? Да не спите на отворен прозорец ?

13

Анонимен

преди 5 години

Тя Русия нейните 3 си ги взе вече, че и отгоре.

12

бай ганю

преди 5 години

тези фантазиори са наистина драматично смешни,какво въображение какви таланти всеки ден пред медиите си вярват че и нас за малко да убедят в някакъв успех на подобно нещо

11

Рашко

преди 5 години

Средствата ще бъдат разпределени по добре позната схема "3 за мене, 3 за тебе, и 3 за русия"!

10

Анонимен

преди 5 години

И какво ще го правим токът произведен от централата? Ще го пълним в бидони ли за черни дни?

9

Анонимен

преди 5 години

хаха, 9 милиарда евро за едно парче бетон. Дано никой не се навие, че ще ни заробят за 100 години напред. Нормалните държави вече са над 30-40% от ВЕИта. Ние още атомни строим, хората ги закриват...

8

Анонимен

преди 5 години

Такива мегапроект и се реализират с държавник като Ердоган. Този АЕЦ е голяма хапка за нашите възможности.