29

Ицо

преди 5 години

Всичко искат да направят, като в Европа, данъци, нови коли, тол система, цената на горивото, като в Европа, само най-важното заплатите не искат да ги направят, като в Европа, то един човек, който взима 500лв. заплата, трябва да работи два месеца от годината за колата!

28

Анонимен

преди 5 години

До АндиЯсното ти е - това беше ясно още, когато самата "свинетка" беше ресорна министърка.

27

ФАШИСТИ

преди 5 години

ГЛЕДАЙ КВИ ФАШИСТКИ ЗАКОНИ АКО НЕ ПЛАТЯЛ НЯМАЛО ДА НАПУСКА СТРАНАТА АБЕ ФАШИСТИ КАТО СТОИ В БЪЛГАРИЯ КАК ЩЕ ВИ ПЛАТИ НАСИЛА ЩЕ ЗАДЪРЖАТЕ ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ПОСЛЕ НАРУШАВАТЕ ОСНОВНАТА КОНВЕНЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ТОВАРИ И ХОРА.3.ДАНЪК -ВИНЕТКА И ТОЛ ТАКС ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА КРАДЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАРУШАВАЩИ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ МНОГО ДОЛНИ ФАШИСТКИ АНТИЧОВЕШКИ ЗАКОНИ СЕ ПРИЕМАТ БЪЛГАРИТЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ СЪЖАЛЯВАМ ВИ ВИЕ СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В СОБСТВЕНОТО ВИ ИЗТРЕБВАНЕ.

26

Анди

преди 5 години

Нещо не ми стана ясно.Доколкото знам тол таксата се плаща преди бариерарата(поне така е в европейските страни където съм пътувал) и то само на магистралата.значи в България ще плащаме тол такса за магистралата,и отделно винетка за междуселищни пътища.Моля някой да ме поправи ако греша

25

Стамат

преди 5 години

Сатаната или т.нар. "държава" (едно и също е) няма да се успокои докато не ограби хората напълно. Не само тях, но и децата имй, и внуците им!

24

Сахара

преди 5 години

Не се сърдете и не хулите.Сами си избрахте демокрацията и фермерите.Кега яжте печени тикви и викайте времето е наше.Бутайте се по 10 човека в старите панелки и си плащайте данъците.Не се жалвайте.Всичко Ви е от алчните *** и прости глави.Не забравяйте че ГЕРБ е на власт.Пътя по който вървите до никъде няма да ви изведеМислете с главите си.Като че ли ви е срам да се наречете българи защото докарате страната си до пълен провал.

23

Кратун

преди 5 години

Абе Камелия, може да изтипосаш нещо толкова объркано и неразбрано? Нямате ли поне малко самоконтрол в тая медия? Нивото ви е паднало до това на третокласници!

22

Кратун

преди 5 години

Нещо не ми стана ясно от статията. Тол таксата не беше ли само за автомобили над 3,5 тона? Тъй както е написано излиза, че ще се плаща едновременно и тол такса и винетка? Някой може ли да поясни?

21

Кратун

преди 5 години

До кумчо вълчоНе само това. Законите са написани така, че където и да те спрат, все си в нарушение.

20

London

преди 5 години

Toll е такса за преминаване по път или мост, накратко пътна такса. Само Глу Пен дери те пишат и говорят толтакса. Уважавайте българския език!

19

кумчо вълчо

преди 5 години

Вече 10 години " благоденствие" , винетки, такси, на глобите глоби, непосилни гражданска отговорност, екологична такса "стар автомобил" , скоро ТОЛ такса, превърнаха ни в банкомати .

18

д-р Исня

преди 5 години

Докато се споразумеят кой ще открадне парите, за да постави бариери - ще е само на камери

17

(-_-)

преди 5 години

Ми че тия такси нали се взимат преди бариерата? Или това ще е за някакви летящи автомобили глоба :)

16

Анонимен

преди 5 години

То само това не правят катаджиите... Направо по една будка за банички да им направят...

15

От Англия

преди 5 години

Значи и тол такса , и винетка, и на всичкото отгоре и пътища няма. Няма ли кой да ги осъди тези в Страсбург.

14

ОНГЪЛА

преди 5 години

Ако направят тол таксите за турските тирове и гастарбайтери европейски (както са навсякъде в европа), няма да иам нужда да се въвеждат тол такси и винетки за БЪЛГАРИТЕ! Ще се събират достатъчно пари. А ако се събират и глобите им за нарушенията които правят в България ще има и голям излишък! Каквато и такса да им се сложи пак ще минават през България, защото им е най-удобно! Един политик няма който да се възползва от геополитическото положения на България.

13

д-р Исня

преди 5 години

Винетки, Такси за магистрали, Данък на превозно средство, "Ся ко прайм"-десятък ... Да обобщим - едното е за дупките по второкласните пътища, второто е за бабуните по магистралите, третото е за несъобразяване с безпътната мрежа, за да не се пише акт на шофьора, затова че си е направил джантата на 8! Еднопосочен за спасяване от ***-държава струва по-малко от винетка!

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтересно нашите тик=ви дали имат винетки на колите си когато ползват пътната мрежа или това за тях не важи понеже те са над законите.

11

Orido

преди 5 години

шшш..мушкача.. ако става на дума в БГ няма такси и глоби...я се разходи из държавите да видиш какви чудесии има.. Бегай да кажеш на Австрииците как се мушка.. *** евтин

10

:)

преди 5 години

усещате ли как ви го мушкат малко по малко за 2 г още ще се превърнете в хората " само парични такси плащай"хахахах