24

MWR

преди 5 години

До до интерполНещо не си в час.В България се крадат включително и 10-15 годишни бангии за резервни части.Т.е. почти няма кола, която да не става за крадене.Освен москвичи, лади и трабанки.А и кражбите на коли в БГ са предимно в София, където автопарка хич не е толкова зле.

23

до интерпол

преди 5 години

забравяш само един малък детайл- от тия 100000 коли в америка 75000 стават за крадене, 25000 от тези в италия биват и 250 от тези в родината биват...

22

Alpha

преди 5 години

Кражбите на коли в България са много по-малко в сравнение със западна Европа. Е, ако я запалиш и се прибереш, какво може да очакваш. Всеки би се изкушил да ти я покара малко.

21

интерпол

преди 5 години

Италия - 277/100000 откраднати колиСАЩ - 220/100000България - 56/100000

20

Анонимен

преди 5 години

До От опитТвоята кола дето мислиш, че ще ти искат откуп 2000лв, още няма да си се събудил сутринта и вече ще е нарязана и доставена по моргите. Никой няма да те търси за откуп за такава кола.Откуп се търси за скъпи ЗАСТРАХОВАНИ коли и то директно от застрахователя. Никой няма да се занимава да търси собственика. Открадната е застрахована кола за 150000 примерно и искат от застрахователя 20000. Собственикът дори и не разбира, че за колата му е платен откуп.

19

Анонимен

преди 5 години

До Ум2И къде живееш та да проверим статистиката на кражбите на твоята страна?Щото общо взето в България кражбите на автомобили са малко.Подозирам обаче, че няма да кажеш.

18

Анонимен

преди 5 години

Оставям си колата запалена и отключена най спокойно,просто вътре в нея оставям и кутрето (Кане Корсо 55 кг.) Оставям го с любимата му играчка подавам команда ,,Пази'' и си върша работата на спокойствие,който иска да влиза.

17

От опит

преди 5 години

Един съвет към всички на които се случи да им откраднат колата,когато въпросните тарикати ви се обадят с искане за откуп,примерно 2000 лева запазете спокойствие засмейте се и кажете на този отсреща ,,Аз друга кола ще си купя обаче давам 50 000 на този които ми донесе главата на крадеца в торба'' Повярвайте ми работи даже ще ви се обадят отново да ви питат къде да ви докарат открадната кола.

16

хм....

преди 5 години

Понякога оставям колата запалена и аз да не съм в нея, ама оставям жената вътре... А някой да посмее да влезе в нея...А ако успее да я открадне... Халал да му е... Жената да му е "подарък"... А за мене... поне едното зло /кражбата на колата/ ще ми е компенсирано

15

Ум2

преди 5 години

Само са кажа че преди говина бях забравил вратата отворена, вътре портфейл очила чадър раница и др.След 3ч чак установих за грешката и познайте, всичко си беше там.Подреобност, не живея с БГ.Честито.

14

Ум

преди 5 години

Среахотно заглавие ... ***, ти уби коня.*** народ и такъв ще си остане.

13

ГЕРБ

преди 5 години

Градим България !

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли да знаем за колата на всеки суляк ? Да ги крадат бе, дайте сериозни новини, стига със тия глупости!!!

11

Гост

преди 5 години

Да ги крадат, като толкова им е акъла.

10

Анонимен

преди 5 години

Карам 28 годишна дизелова кола.През лятото я бях забравил 3 дни отключена и никой не я беше пипал.Ей такава кола е направо мечта! Абсолютно безопасна-въобще не трябва да я мислиш....

9

Анонимен

преди 5 години

това са доста неглижирани кражби... как може да си оставиш колата на улицата с работещ двигател и да ходиш на пазар

8

с

преди 5 години

Нека политиците ни да последват Плювнелиев ,там със сина му !! Измрете бе смърт за всички политици !

7

Анонимен

преди 5 години

До 6. Е не така с лошо незнаеш какво те чака. Бъркаш в рана. И второ какво като е казал за 800дни. Ми има хора са го разбрали и за три дни. Чипа им е точен не е сбъркан. Тия със сбъркан чип и сега са си сбъркани.

6

Стийв

преди 5 години

Аз на бензиностанцията взимам ключовете със мен. Те ги оставят запалени

5

с

преди 5 години

Куката Балбузанов почна така , а сега е в наркосектора и каквото се сетите ! Е сега гние в следствения ама да видим какво ще предприеме държавата !