97

Анонимен

преди 5 години

На мен и двама чукчи от малата ми искаха лична карта заради ремонт на покрива така, че нормално е да ти я иска всеки ***.от!

96

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е охранители и заптиета. Който не става за нищо, става полицай. Най-просташкия занаят.

95

Анонимен

преди 5 години

Точно така. Браво момче! Тея душмани които само клечат за по 20 лв. и актуват протестиращи не заслужават никакво уважение. Просят си един як Париж, по балкански.

94

Доста си прост

преди 5 години

До АнонименЛична карта само се показва, не се дава, за това се нарича лична бе ***.Никой няма право да ми взима личната карта, може да я гледа и да си пуска справки и каквото си иска. Никой няма право да ти отнема личната карта. Прочети закона тъпир.

93

Владислав

преди 5 години

Недей да снимаш, я ела тук ... какъв е тоя речник от полицаи, какво ги опрадвава пред закона да действат единствено по метода на полицейския произвол?

92

Анонимен

преди 5 години

До Ей палячовци!Кой ти каза, че лична карта не се дава. ***. При проверка се дава. И ни си същия ***. Много сте отворени.

91

boby

преди 5 години

Полицаят:- Ти що бягаш?- Ми бягам си за здраве.- Е що хукна като ни видя точно?- Така се бяга по-бързо бе.

90

Ей шут

преди 5 години

До ЧенгеСваляш пагона и омазвам всичко с теб за под половин минута ***.90% не можете да си минете физическите изпитите бе, палачинко.За нищо не ставате, хрантутници ниедни!

89

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзгаври се яко с милициoнерите :) Само незнам защо го гонят след като не е направил нищо престъпно? Пожелавам на всички милициoнери които четат тази статия ДА ИЗКАРАТ МНОГО БАКШИШИ :)))))За неуважение към униформените. Дано да глобят малкия ***.

88

Анонимен

преди 5 години

Когато не сте доволни от Държавните органи ,които е произвела Държавата ,защо не направите нещо ,за да промените Държавата ,която създава ,тези органи !Между другото фотографчето и неговото поведение е ярък пример на цялото ни ...общество /АКО изобщо има Такова / !

87

Анонимен

преди 5 години

А у Париж как ги уважават Полицайте това с Луй дьо Феинес е филм!Виж жълтите жилетки на Шанзелизе ги направиха да си говорят сами.

86

Анонимен

преди 5 години

Белезниците и в районното,тупа,лупа ,и да знае.Не може да се гаври с полицай.

85

До 96 от Анонимния

преди 5 години

Ела ти бе нали сте много отворени и по ИП ги намирате лигльовците. Вече ме викаха в СДВР за това, че с9ъм дал 4 бона на едни *** които ми ги поискаха а Аз им ги дадох и Полицайте се учудиха как така имам толкова пари да им дам.

84

Шофер камикадзе

преди 5 години

Вече не карам споко няма как да ми направят баус мяус.та едно време карам си аз по едно нанадолнище а пред мене един ЖУК с 30 и аз го минах на забранено и ето ти спират ме в една кола седят 4 *** полицай.Гражданино водач на МПС не видяхте ли знака?Аз - Абе знака го видях ама ваз не ви видях от храститеПолицая - Ха ха да те водим да те почерпим!Аз - А моля ви се Аз ще ви почерпя.... 20 лв.

83

Анонимен

преди 5 години

Изгаври се яко с милициoнерите :) Само незнам защо го гонят след като не е направил нищо престъпно? Пожелавам на всички милициoнери които четат тази статия ДА ИЗКАРАТ МНОГО БАКШИШИ :)))))

82

Анонимен

преди 5 години

Че нямаме полиция нямаме ама защо се правят на интересни не знаят ли, че телефона качва направо в мрежата да му бяха дали 20 лв. да изтрие записа и да не се излагат.

81

Ей палячовци!

преди 5 години

Не виждам абсолютно никакво противозаконно действие.Момчето си им каза истината и ги заболя скапаняците.Лична карта не се дава, само се показва, скапани прости хрантутници, чак пък и се засягат... ла*нари!

80

Анонимен

преди 5 години

Нали не ги е снимал както заснеха Тръпков да взема 20 лв.

79

Православен

преди 5 години

Ако беше ромче дали щяха така да го подгонят, питам само!

78

GG

преди 5 години

До 88Ще си правиш каквото си искаш нали, оли?