48

ПРОМИТ МОЗЪК

преди 5 години

До инженерако материята създаваше гравитация то тогава едно и също тяло би тежало много повече на Еверест и много по-малко над Мариянската падина !това не се наблюдава !!!Евреите ви лъжат като малки деца !

47

Анонимен

преди 5 години

До ЕвреитеТука не си прав, много от големите учени са били евреи, те са открили доста неща, в науката..........мога да ти дам 100 примера , човек не избира какъв да се роди.И аз не харесвам ционизма като философия, но не всички евреи са ционисти!!

46

Евреите

преди 5 години

"Евреите са умни хора"До Анонименевреите нито са умни нито са хора !евреина това е биологично оръжие без каквито и да е присъщи за човека морал, състрадание, хуманизъм, чест, достойнство - евреите са просто безчувствени и бездарни лихвари който никога нищо не са създали или открили !

45

Анонимен

преди 5 години

До Реалната Физика 47Няма нито етер, нито ефир.............има вакуум.............експериментален факт!!!Ти да нямаш докторат по физика???

44

Реалната Физика

преди 5 години

До Анонимен вече е "измислена" само че евреите правят всичко възможно да не стигне до промитите *** мозъци !когато вземеш под внимание Етера или Ефира, който евреите изтриха от всички книги нещата си идват по местата Гравитация и *** НЯМА ! Има само елекромагнитни взаимодействия между ефира и материята Вселенаат не е това което фалшивите снимки от Хабъл ти показват

43

Анонимен

преди 5 години

1.Евреите са умни хора......................и физиката не е еврейска, ами е достижение на цялото човечество!2.Ти физик ли си?3.Няма как да отречеш цялата наука..............................може само някоя теорийка да измислиш................но и това не е за всяка глава работа!!

42

Анонимен

преди 5 години

До Нишо Няма да 43Ти измисли по-добра физика................тогава ще ти повярвам!!!

41

Материята НЕ

преди 5 години

създава гравитация и това е ОЧЕВИДНО"експеримента "на Кавендиш НЕ РАБОТИ и това е очевидно !!!Кометите например не създават "гравитация" за това нито Руснаците нито Американците нито Японците успяха да закачат спътник на нито една кометаГалактиките се имат еднаква ъглова скорост и в центъра и в периферията - това очевидно противоречи на закона за "всемирното притегляне", за това евреите измислиха "тъмната" материя ... дето ни се вижада ни се чува ни реагира - магия някаква ще да е сигур

40

Нишо Няма да

преди 5 години

До АнонименРазбереш промит мозък докато вярваш на очевидните глупости и абсурди на офицялната еврейска "наука" !гравитация НЯМА и никога не е имало - закона за всемирното притегляне който приписват на есрейна и масон Нютон не е измислен от него -този абсурд - всемирната гравитация, евреите ни го пробутват по-късноцялата евреиска физика т.е. официалната физика е ЛЪЖА !

39

Анонимен

преди 5 години

До Какво е тъмна материя1.Физиката не е еврейска наука.2.В съвременната физика има много митове и легенди................но това не значи да отричаме цялата физика.3."Тъмната материя" вероятно си има логично обяснение, което ще разберем след около 100 години!!

38

Какво е тъмна матери

преди 5 години

"Тъмната материя" е поредната безсмислица на еврейската официална наука !"тъмната" материя е измислена за да подпре очевидно абсурдния закон за така нареченото "всемирно привличане", дето го приписват на евреина и масон Нютон

37

инженер

преди 5 години

До Чичо Тони 35Коя е тая ***???

36

инженер

преди 5 години

До Анонимен 36Радвам се, че има хора като теб, които четат и се интересуват.................но в България на повечето хора не мислят за теоретична физика..............хем сложна наука, хем не се забогатява от нея!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Всичко е Матрица. Те хората ни го показаха на кино. Няма нищо истинско в този живот - програмирана матрица, която се саморазвива, самоусъвършенства и самоопознава. А ние сме едни програмки, които се амортизират с времето.

34

Реалист

преди 5 години

Глу.пости, не знаят откъде идва всичко и постоянно си измислят разни теории, които после се оказват неверни. Големият въпрос е кой е включил компютъра да създаде цялата галимация и кога ще му омръзне да си играе и ще дръпне шалтера.

33

Анонимен

преди 5 години

До инженерИнджинер, казах ти заслугата не е лично моя. Това обяснение не е измислено от моята скромна личност. Просто съм се запознал с повече информация по въпроса от някои тук...не става въпрос за теб бе хаха ти си друга боза...

32

Чичо Тони

преди 5 години

До инженер. Не намесвайте уважаемите учени от Оксфорд. Все пак написаното е от Нелито.

31

инженер

преди 5 години

До Анонимен 32Обяснението ти е много елементарно, съжалявам, не става дори за статия в българско популярно списание...............много си далече от голямата физика!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До инженерИнджинер, аз ти го обясних (естествено заслугата не е лично моя), ти не можа да го обясниш

29

инженер

преди 5 години

До Анонимен 28Ти ако знаеш какво е тъмната материя, вече да си взел Нобелова награда................но това не става с празни приказки по форумите..................но опитай де, пиши на тия физици в Оксфорд, може да те вземат в екипа!!