78

Анонимен

преди 5 години

КОРНЕЛИЯ и ПУТИН СА Я СЪБОРИЛИ , ИЛИ Р. РАДЕВ, ДАЖЕ НАЙ ПРИЛИЧА ДА Е ЖЕНА МУ .... КАТО ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА СМЯНА НА ПОСОКАТА НА ВЪРТЕНЕ НА ЗЕМЯТА !!! /по данни на агент на цЕрЕу /

77

Анонимен

преди 5 години

Това е оградата на БОСТАНА от зелените ТИКВИ по времето на управлението на БАЙ ХУ Й ТРЕТИ Простия КОЙТО говори с ПРОСТИТЕ..А изпълнител е Главния и Гладния Винкел на Републиката Далавери Ман галев ски..

76

vlady

преди 5 години

Крайно време е виновните за падащата тараба да бъдат настанени в общежитие Кремиковци Хилтън или друго подобно заведение с много по-сериозна ограда за да се научат как се прави.

75

Анонимен

преди 5 години

Тези са се вкопчили като пиявици във властта и няма да се дадат така лесно. Продължават на черното да казват бяло, вижте само Фандъкова и Цачева

74

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите като видят тази ограда Ще избягат колкото може по-далече от тази територия.Защото оградата е олицетворение на Държавата.

73

Анонимен

преди 5 години

Тоя валерката защо още го пускат да се изказва? Пак ще изкендза нещо!

72

До долния

преди 5 години

Е па стига ревахте ве, валерко ша направи пак някой милион сега от ремонтчето, само няма да сЪ прИтИснявЪтИ всичко е под контрол и е много важно да сме стабилни, каза тик_вун велики.

71

Анонимен

преди 5 години

Тиквун сега го раздава на дедо Мраз.. Дава ли, дава парички.. Виднио строител на оградката, Далаверко го турнаха на ръба на масата с баницата Докта са добере до баницата, сал малките парченца са останали.. Дали не опита да са добере до нови милиони за поддръжката и.. По изпитаната форма от ПП ГРОБ Ремонта на ремонта на по-предните ремонти..

70

..

преди 5 години

Значи дъжда виновен.... това "съоръжение" да не е от захар?Моята ограда на двора що не пада? Същата като тази е, а *** кара вече.. не знам колко години, от Тошово време е.Да не вземе да духня вятър...

69

Анонимен

преди 5 години

По този начин лесно преодолимата "ограда" /с една допотопна стълба/, става дойна крава за парите на данъкоплатците. Колкото по-калпаво е направена, толкова повече пари потъват. А за минималните пенсии пари няма.

68

Анонимен

преди 5 години

Емигрантите не искали да остават в България, защото с такава ограда не можели да разберат, че са минали граница. А като виждали какво е положението у нас си мислели, че са още в Сирия.

67

ЦАЦАРОВ СТИГА СПА

преди 5 години

Хайде да видим най-накрая някой крадец в затвора

66

Анонимен

преди 5 години

В ЕДНО СЪМ СИГУРЕН, А ТОВА Е, ЧЕ ПРЕГРАДНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ НА ФАНДЪКОВА ПО УЛ. ГРАФ ИГНАТИЕВ СА ПО-СТАБИЛНИ ОТ ОГРАДАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА. А И В ОЩЕ НЕЩО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ОГРАДАТА НА СИМЕОНОВ БИ БИЛА ПО-ВАЖНА ЗА ДЪРЖАВАТА, ОТКОЛКОТО ПРЕГРАДНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ. А И В ОЩЕ НЕЩО СЪМ СИГУРЕН, А ТО Е, ЧЕ И ОТ ДВЕТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ Е КРАДЕНИ ЯКО.

65

Анонимен

преди 5 години

да крадеш това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !да крадеш много това е БИЗНЕС !да грабиш целия народ това е ПОЛИТИКА !да ограбиш цялата планета това е ТРАНС-АТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ !

64

ПАТРИОТ Е

преди 5 години

Душа дава, но не свойта, а душата на НАРОДАХристо Ботьов

63

Петърчо

преди 5 години

Отново експерти по всичко колкото щеш. Предлагам всички "възмутени" от случилото се да получат от правителството пари и да отидат на границата с Турция да построят ограда която издържа на всякакви времеви условия и да направят това с по-малко пари отколкото правителството е похарчило за тази в момента. Тогава ще има логика да сте недоволни. Така само стоите пред компотите и се правите на възмутени давате акъли но никой даже не се и замисля да направи нещо по въпроса. Наздраве бръснене!

62

ИДЕТЕ БЕ в ИЗРАЕЛ

преди 5 години

да видите какво значи ограда на границата. А който открадне от обект с национално значение за дълги години е в затвора

61

ДОКОГА

преди 5 години

ще ги търпим КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ и фалшивите ПАТРИОТАРИ!

60

Анонимен

преди 5 години

До Niki13Да, така е. ГЕРБ няма нищо общо с дясното, а БСП няма нищо общо с лявото. Това са комунистически партии от крадци и мъчители на България. Комунистите са избивали както десни (консервативни, монархисти) така и леви (социалисти). БСП и ГЕРБ са хибриди.

59

GERB на власт

преди 5 години

показаха на всички как се стрижат ОВЦЕ. Да - това сме всички НИЕ - ОВЦЕ. Вместо да вземем сопите тия ни СТРИЖАТ и ДОЯТ като за последно