98

Анонимен

преди 5 години

Сега с интерес очаквам да видя, дали и какви неустойки ще плати фирмата - изпълнител и как ще бъде санкционирано отговорното лице - надзорник по изпълнението.Ама много ми е интересно.

97

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

96

Анонимен

преди 5 години

Човече, няма такова нещо като "българска азбука". Ами не, като цяло българинът е масово необразован и не много умен. Без значение колко тапии за висше образование има. У нас те се раздават като предизборни кюфтета. Високото самочувствие без покритие е нещо, което е още по-вредно от заниженото такова.

95

????

преди 5 години

До 359Напротив- много търпим! Българският народ е един от най-древните, културно развити и умни народи! Вследствие на Османската империя, СССР и сега се оказва САЩ - на българина му е втълпено, че е точно обратното. Дори и историята ни е подменена! Като народ сме участвали активно в ранното развитие на днешната цивилизация! Милиони пишат на Българската азбука! Всички повтаряте като папагали - бълг. бил "***", "тиква"... - да има и такива, но нима няма такива америк., руснаци, турци...

94

BOKO

преди 5 години

TOVA E NAI VELIKAta balgarska stena pred neia dorikitaiskata blednee

93

Бсп са гадове

преди 5 години

А бе няма да се учудя, ако местни жители "не от БСП", да са я бутнали, за да клепат управляващите. Като не са от БСП защо пращат сигнал на активист от БСП, а не до местния кмет, гранична полиция или областния управител?

92

Анонимен

преди 5 години

Аз не се сещам Валери Симеонов да се е захванал с нещо и да го е довършил докрай - качествено и в срок. На него му дай само да плямпа небивалици, да обижда и да се прави на бей.

91

Анонимен

преди 5 години

Компрометирана ограда е проектирана и изпълнена от бивши и настоящи компрометирани . Може и да са местни б о. К лу ци.Други няма да позволят да им вземат милионите под носа.

90

50

преди 5 години

Абе,този порой не може ли най-после и вас да отнесе нанякъде, че да не се видите и чуете!

89

смях

преди 5 години

Днес оградата, утре кабинета. Нека ще !

88

Анонимен

преди 5 години

Не държава, овчерник е нашето, ама и по-зле ще става

87

До 98

преди 5 години

Има си контролни органи, ние плащаме данъци те да работят, а ако не работят има държава. Разбира се, че ще цъкаме минуси на бавноразвиващ индивид като теб, който дори пише неграмотно. Недей дава акъл кой какво, а мълчи, че си личи колко си *** като заговориш....а и устата ти мирише на засъхнало мирене.

86

Анонимен

преди 5 години

До ИДЕТЕ БЕ в ИЗРАЕЛТе са ходили :) и не само там

85

359

преди 5 години

хора, какво ни става, що така лесно разпъваме някой, и като той си подаде оставката какво се промени. тези политици са от този народ, ние сме такива и това получаваме.а за ограда, не знам, аз си мисля, че е по-добре да ти е заградено дворчето, ясно че е не бетон, но така казвам ..ето до тук е родината, не минавай. винаги скачаме и недоволстваме, някаква национална черта стана, кой каквото и да направи все хулим, не знам , може би така се чувстваме значими и морални а всички други са предатели.

84

Анонимен

преди 5 години

Оградата е бутафарна, важното е, че някой хора прибраха едни пари и сега живеят по-добре. Да не завиждаме, кой как се уредил

83

АНТИ

преди 5 години

Бойко ви каза -Лош матриал.Цяла годинада лъже ни спря.Грабят в поредниягербав мандат,кокала стискат,чак до откат.Коледа идвасъс чудеса.Чудо е ***,да не крадат.Бъркам във все повечепразния джоб,ГЕРБ ще ги псувам,здраво нонстоп.

82

Петърчо

преди 5 години

До (8) Нещо не си ме разбрал май. Мразя набедените за патриоти обединени и.диоти. Най-малко от всичко на света искам да се правя на адвокат на Симеонов. Но факт е че само седите пред компотите давате акъли и нищо друго не правите. А иначе искате по-добър живот. Е тия неща не могат заедно. Защото да построите по-добра ограда не означава наистина да я построите а да направите така че този който трябва да я построи да го направи. Ама лесно е да цъкаш минуси без да се замисляш. За това сме експерти

81

Един турчин

преди 5 години

Държавата на безкрайните ремонти...Както беше казал един турски бизнесмен:"Ние имаме държава-българите нямат"!"Кражба до дупка"!Това е водещото мото.40 лампи монтирани в подлеза на "Шипка" във Варна,на стойност...70 000 лв.Някой трябва да взриви тази държава!

80

До 75

преди 5 години

Петърчо, в Унгария построиха ограда 3 пъти по евтина на км от нашата....или там дъжд не пада? Идеята е дълбоко бетоново легло и нагоре ограда, като има пресечен терен се прави бразда, която отвежда водата, но такава на снимката няма, а и да има видимо не върши работа

79

????

преди 5 години

Каква е тази ограда, бе господа военни експерти, министри, инженери - за кокошки !? Ама кинтите са взети - за проектиране, изпълнение... Сега нови пари ще си наредите за ремонта - икономиката работи и "оградните майстори " пак така ще я направят до др. дъжд! Да - терена е тежък, ама нали е държавна граница все пак. Виждал съм къщи на разни разбирачи, като този на тежки терени с масивни, не падащи огради :). На мен ми е ясно, че това е само за "престиж", да обясняваме по ТВ как бълг. гр. е непр