118

А бе

преди 5 години

Тия не се спряха! Какви бежанци посред зима,бе?Нали онзи ден намериха в Одринско няколко умрели от студ, нямат сили да стигнат до границата.

117

ГЗ"ГРАДИНА"

преди 5 години

Бивш граничар//Казах го на шега ,за да подчертая ,колко много ,измислени ,формални стъпки,които уж облекчават дейността , а фактически имат за цел,поръчките да попадат в правилните фирми свързани с правилните политически лица и структури

116

Бивш граничар

преди 5 години

До ГЗ"ГРАДИНА"Ами за 2 години паднал стълб нямахме.Един път помаците(от горското) събориха дърво и счупиха дървената част и другия при наводнение бяха скъсани част от теловете в едно дере.Впрочем,наводненията по деретата бяха доста чести,заради изсичането на гората.Лично аз бях кльонист,та доста бодлива тел ми мина през ръцете.Но изцяло новите участъци си ги монтираха сапьорите,ние само оправяхме дребни дефекти след тях и включвахме захранването(тока).

115

ГЗ"ГРАДИНА"

преди 5 години

До Бивш граничар/// А не така колега .Трябва поръчка по ЗОП, след това търг и избор на изпълнител,след това оспорване на търга и т.н.,А едно време заставата си го оправяше ,ако имаше проблем

114

Бивш граничар

преди 5 години

Едно време оградата не падаше от най-малкото метеорологично явление!И се възстановяваше за по-малко от 24 часа,ако все пак се случи.

113

Румен

преди 5 години

И като си напиша името . Ще се оправили оградата. Ми такива са компрометирани хора са работили и компромат са ИЗМАЙСТОРИЛИ.Да върнат парите или да оправят оградата без пари.

112

избирател

преди 5 години

Докато плюем по сайтовете и то с ник АНОНИМЕН и по-зле ще става!!!Всеки народ си заслужава ориста е казал много по-умен от мен човек.Подкрепям го изцяло.

111

ГРАНИЧАР

преди 5 години

До Симеонов/Ама какъв път ,там имаше КСП,както и пътеката на наряда.Ако КСП-то смятат за път ,това е друг въпрос.Предполагам,че тази ограда е построена по КСП-то, а не навътре като кльона

110

смех

преди 5 години

То на село кокошарника е по-здрав пхахахахаха

109

Анонимен

преди 5 години

По тези места живеят бивши военни сега пенсионери. Те нямат изградени трудови навици. Те са в службите. Като служители са свикнали да взимат и да кръшкат от работа. Сега с правенето на оградата се вижда , че Не умеят. Да върнат заграбеното.

108

Симеонов

преди 5 години

Беше казал, че оградата е 4пъти по - скъпа, защото правели и път. На снимката някой вижда ли път?

107

ГЗ"ГРАДИНА"

преди 5 години

Преди много години кльона как не падаше,а стоеше с десетки години.Сега оградата започна да пада като някой пияница.Но ние обхванати от демократични пориви,прегърнали девиза "без граници",бързо съборихме кльона,а и пари за това давахме.А кльона и ограда можеха да бъдат обща система за защита на границата.Тогава защитата на границата се осъществяваше от 18-20годишни момчета и те бяха винаги на браздата.Няма ден,няма нощ,няма пек,няма студ ,те бяха винаги на границата,защото зад тях беше България

106

Анонимен

преди 5 години

На времето кльона по границата не падаше. Как кльона не падаше а сега оградите им падат. Нямаше тия проблеми, а сега пари върху пари , и пак нищо, и само оправдания. Некадърна работа!!

105

Анонимен

преди 5 години

цялата работа на герб такава!

104

Ум

преди 5 години

И да пишете и да крякате по форумите нищо не се променя бе хора, как не го разбрахте.30г вече ревем а кервана си върви, крадат, лъжат, играят си игричките и резултата е че сме най зле от всички в ЕС, горе долу положението е Сомалия.Събудете се овце!

103

Тъпанар

преди 5 години

Време е вече бо.клу.ка да се измете! Комунисти, гербаджии, сдс-ари, дпс-ари, патриоти... ВСИЧКИ! И олигарсите! Масов побой на тия 1000-3000 креатури и *** им. За някои от тях - смърт!

102

1

преди 5 години

Значи,др. цацаров,за зам.кмета може да се самосезира,а за черкез-балевски не може,дали не го е шубе,от слънцето.

101

Анонимен

преди 5 години

Закривайте я вече тази "държава"! Че и без това всичко ни се затри. Мир на праха ни!

100

????

преди 5 години

"Ами не, като цяло българинът е масово необразован и не много умен. Без значение колко тапии за висше образование има. У нас те се раздават като предизборни кюфтета. Високото самочувствие без покритие е нещо, което е още по-вредно от заниженото такова."Моите роднини, семейство, приятели са образовани и възпитани. Голяма част живеят в чужбина. Не мога да нарека българския народ - ***. Има и такива, може би голям процент, но в никакъв случай не бих обиждал народа си!

99

????

преди 5 години

До АнонименПознай защо "човече" къде е написана и защо не е българска? Пак Ви казвам - нашият народ е от великите!