230

Като

преди 5 години

До ТогоКато в Пърл Харбър или по друг начин ....

229

Е ...лекувай се ...

преди 5 години

До Анонимен Свалиха го , щото се правиха на тарикати , а руснаците приятелски по молба на Нетаняху тогава не бяха дали на Сирия С - 300 ...след инцидента в Сирия има С - 300 ...що не летят юдео -хазарите и краварите вече ? Откак дадоха на Сирия С -300 нещо не съм чул за бомбардировки и летене ...май топките на ционистката *** са яки само срещу камилари ... иначе са тишина.

228

Обикновено ...

преди 5 години

До Rolex...така се получава, пленените кораби се карат на дока и кралят плаща на тези които са ги пленили...така ,че може и да има по Москва река НАТОвски корита. Имаше и едни немски знамена в 1945г. на Червения Площад ...май не бяха на победителите.

227

БГ

преди 5 години

До Скоро 244 Българският не ти се отдава.А и грешни думи използваш.Вместо "всички ще поклпнят на Русия" е правилно на български да напишеш"-скоро"всички яе пикаят на Русия",а не само на паметника в центъра на София.

226

Анонимен

преди 5 години

То демонстративно бе, ама не пишете какво всъщност се е случило. Защото го даваха само по руските телевизии на запис. Идва американският кораб и още на 100 мили го пресрещат руски кораби, преграждайки му пътя и пронуждавайки го да обърне. След което той офейква и спира на 400 мили от брега и там застава вече поуспокоен, за да си да хвърли предизвикателствата, а може би и използваните памперси.Ясно е, че нито американците, нито НАТО и васалните им медии ще излъчат нещо от това, но сега знаете...

225

луда работа

преди 5 години

Руснаците си го търсиха и си го намериха Целия свят е отвратен от тях С тези разбойнически изпълнения ще си навлекът още по големи беди

224

тг

преди 5 години

Само така. Мужикът не разбира от думи, само камшикът го вразумява.

223

Анонимен

преди 5 години

Пълна излагация от страна на янките!Да,Русия се държи като бандит спрямо Украйна,обаче това основание и американците да използват същият начин!От Пентагона преди години,ореваха света за глупавите прелитания на руски изтребители над техни кораби и руските въздушни рейдове покрай тихоокианското им крайбрежие!А сега правят същото!

222

Зозо

преди 5 години

До месараКлоун, не се прави на велик! Путин е един обикновен диктатор и ще яде НАТОвския!!!

221

Анонимен

преди 5 години

Абе такъв резил като свалянето на Ил-28 с 18 руски лай нари на борда, не е имало и няма и да има в скоро време. Така че повечко си трайте. По време на учения всичко се случва.

220

Анонимен

преди 5 години

Над Японско море видяхме как летяхте:) Видяхме как изтребител на "непобедимите" НАТО се заби в самолет цистерна:) То не е нужно даже Русия да се включва НАТО сами се избиват. Блускат се кораби, самолети и то при учения...представям си какво ще е в бойна обстановка...паника тотална

219

месара

преди 5 години

Вие, о велики форумни войни, ще пребледнеете, ако получите повиквателна в случай на война, и ще ви се разтреперат епилираните рахитични крачета. Молете се Путин да е търпелив, че вие сте първи в месомелачката, американците защо ви взеха за "партньори" мислите

218

Скоро

преди 5 години

Всички ще поклонят на Русия и ще признаят нейната сила и духовна мощ.

217

Rolex

преди 5 години

Скоро и по река Москва ще се виждат такива кораби.

216

Того

преди 5 години

Руския флот го чака старата му традиция да се самопотапя като го наближи някой

215

Анонимен

преди 5 години

Это вызов? США прислали эсминец к берегам РФ и потеряли два самолета

214

Наблюдател

преди 5 години

Хахахаха, минали покрай Владивосток и вече големи герои :)) И то без да навлизат в руски териториални води, голямо геройство наистина...Тия с техните изявления са достойни за цирк Буш направо :))))))

213

Анонимен

преди 5 години

Ролята ни в НАТО е да сме заден двор и ограда... ...да няма да падат ракетите при "началниците" я?!Когато бяхме под руско робство, бяхме мнооого по-зле, драги.Освен, че служехме за буфер, харчехме десет пъти повече за отбрана, бяхме скарани сес всички комшии, а по границата имаше кльон, обърнат навътре. И бяхме роби в собствената си страна.

212

Анонимен

преди 5 години

"да подкрепи правата, свободите и законното използване на море, което се намира под разпореждането на САЩ и на други страни"Под какво ваше разпореждане се намира морето, бе американски цъpвyли. Обирайте си крушите и се прибирайте у дома.

211

Анонимен

преди 5 години

Да минеш на няколко километра от руския бряг и никой да не разбере за "героизма" ти, след което да се похвалиш колко смел си бил е меко казано изпълнение, предизвикващо по-скоро съжаление към САЩ.