59

bluesky1

преди 5 години

Травестити сте всички, които всеки дебат го извращавате на елемнтарна свада комунисти-антикомунисти!!!!

58

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Ченгетата вероятно ги боцат безплатно......

57

Санитар

преди 5 години

Изпадналият в психоза и тежко личностно разтройство субект В. е избягал от психодиспансера с особен режим на третиране на пациенти. Получава халюцинации и възприема себе си за агент на цру.

56

Жецата

преди 5 години

Щом ни се разрешава парада не виждам смисъла да не може свободно да влизаме и излизаме там кадето не е заключено.Хората са доволни и ние искарваме по някой лев

55

Анонимен

преди 5 години

До какъв е проблема?Проблемата е ревност

54

мхм

преди 5 години

С такива глупости ли се занимават тия общински съветници? - затова сме на това дередже! Вместо да се заеме с нещо полезно, тоя се хванал да воайорства няколко ***!

53

какъв е проблема?

преди 5 години

От прочетеното разбирам ,че по-рано травеститите са били на "Позитано " и са предизвикали пожар , поради което са ги изгонили на площад "Македония" .Сега другарят от БСП иска да ги върне на старото им място при неговата партия ли?

52

Georgiev

преди 5 години

Явно имат доста клиенти от "Съвестни" граждани:) Ако нямаха клиенти, нямаше да ги има.

51

васито

преди 5 години

правим любов, а не убииства или кражби...на всякъде ни гонят,трябва да има някъкво уважение и към нас

50

Катила

преди 5 години

До 3лaтkoЩе ти скъсам амджъкламата ей. В кой вход си точно по " Македония".

49

Анонимен

преди 5 години

Ми като не искат по входовете им разни такива индивиди - да си направят ремонт и да си ги заключват. В центъра на София в апартаменти за по хиляди левове живеят, а една врата и камера да не могат да сложат? И тоя другар какво се е вторачил в третополовете? Те са си там от време оно и си се познават с полицаите много добре. Нещо много нездрав истерес има към тях другаря. Да не са му отказали? Чак пък по нощите да дебне и да ги снима... За всеки влак си има пътници. Примерно тоя другар снима траве

48

Аз

преди 5 години

Всеки може да бъде какъвто си иска, но има обществен ред и трябва да се спазва. Не е допустимо в жилищните входове да се правят на вертепи. На какво приличат сутрин входовете? Как веднъж не сме солидарни с проблемите на другите. Затова нищо не постигаме и политиците ни мачкат като стадо овце. Не ме интересува този съветник от коя партия е .Важно е , че е снимал полицаите на приказки с нарушителите -- травестити_

47

Запознат

преди 5 години

Да не си плащат за това медийно внимание, доста реклама си направиха, сигурно са дигнали оборота бая. Добра маркетингова стратегия!

46

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно че приемат само по входовете. Имат приемна и на площад Македония 1. В апитьу, даже е денонощна.

45

Tronald Dump

преди 5 години

тва бесепарче май тайно, тайно фантазира да го порят тр.а.версите :) Кой знае за каква скумрия е женен

44

Василев

преди 5 години

Всичко има в българското общество, станахме и заприличахме на цивилизована страна, където всеки може да се мисли за всякакъв, стига да не нарушава правата на другите хора!!!Хората си имат равни права и свободи!Остана само да станем всички братя и сестри и ще сме постигнали заветната цел-"Свобода, Равенство, Братство"!Агент Кайра Джайлс!ЦРУ!!!

43

Катила

преди 5 години

Ходят в Тайланд, да "таковат" травестити? Значи е гот. Довечера съм във входовете по " Македония".

42

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах на този Николов какъв му е проблемът? А да, най-вероятно не са се съгласили да го приемат като един от тях и сега си отмъщава за отхвърлянето.

41

Запознат

преди 5 години

Нашите полицаи са напредничави и вече са приели принципите на Истанбулската конвенция!

40

бай ганю

преди 5 години

след като твърди че има нещо нередно в присъствието на определени лица на общественно място нека докаже нередността а не само да вдига врява на нещо предполагаемо,а какво значение има че публично лице се намира на публично място на дистанция от 200 м или 1000м от управление,коментарите и обсебването на този човек доказва едно много закостеняло мислене типично за социалист/комунист/еснафпретенциите му са сякаш има криминално деяние което не е доказал което е абсурдно