152

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Следващата стъпка е да свалят няколко руски самолета и дребния ще си седне на Д-то. Като програма-максимум могат да унищожат руския флот в Крим."Леле КОЛКО Е УМЕН ТОЗИ ЕКСПЕРТОще ХИТЛЕР е нарекъл КРИМ - НЕПОТОПЯЕМ САМОЛЕТОНОСАЧ1. Всеки кораб който влезе пез Босфора е на мушката на П-800 ОНИКС (Бастион)2. Всеки самолет над Черно море е на мушката на Флотските Су-30СМ и С-400 общо 9 комплекса развърнати в Крим3. Всяка подводница влезнала в Черно море може да се проследи от ВМФ

151

ЛЯВ

преди 5 години

"Съединените щати трябва да уведомят Турция най-малко 15 дни предварително за предстоящо преминаване на свои военни кораби през Босфора"Защо щатите трябва да уведомяват някого? Нали укрите бяха ударени защото Русия била нарушила СВОБОДНОТО ПЛАВАНЕ В СВЕТОВНИЯ ОКЕАН

150

Анонимен

преди 5 години

Като програма-максимум могат да унищожат руския флот в Крим.Това трябва да е минимум.

149

Анонимен

преди 5 години

Шорошоидчета, спрете с глупостите и отидете да събирате парчетиите на пукналите хамериканци днеска, дето се сблъскали докато си фърчали на летящите тенекии.

148

Анонимен

преди 5 години

Следващата стъпка е да свалят няколко руски самолета и дребния ще си седне на Д-то.Като програма-максимум могат да унищожат руския флот в Крим.

147

Анонимен

преди 5 години

До ПламенНапротив, сутуацията е силно критична! Кризисна бих казал.така е - пoлyчовеците тоя път здраво настъпаха мотиката.

146

Пламен

преди 5 години

До Ано#144:Напротив, сутуацията е силно критична! Кризисна бих казал. ФАЩ действат по познатата схема - въоръжават и финансират групировки на чужда територия, издигат в култ съответната фашистка идеология, и мало_умните пампайци сами си го натикват в гърлото омазаният. Така и с това омиротворяване-ще застанат в бойна готовност, провокацията "случайно" ще е от никому незвестни селяци, и Русия ще е принудена да се защити. После - Путин виновен, Русия агресор, още пари за въоръжение, НАТО незаменим

145

Анонимен

преди 5 години

Повече никакви отстъпки на руските рекетьори и пирати. Само санкции да пълното осиpане на Магучая.

144

2008 ХА-ха-ха

преди 5 години

Венецуела и Русия започнахасъвместни учения в Карибско море, близо до американски териториални води. За първи път след края на студената война руската флота е в района.При посещението си във Венецуела руският президент Медведев подчерта намеренията си за засилване на влиянието на страната му в региона. 4 руски и 12 венецуелски кораба участват в ученията.Това беше преди руската чупентия да далдиса в Мексиканския залив. Добре че 3 от руските корита бяха буксири.

143

Анонимен

преди 5 години

До УМЕНС китайците можеш да се разбереш, но с руснаци - никога. Макар да са еднопартийна диктатура, си личи че са хилядолетна цивилизация. Също така си личи, че в Русия никога не е имало такава. Ако бях на мястото на руснаците, щях дълбоко да се безпокоя за безлюдните територии, богати на дървесина, вода, месо, полезни изкопаеми, които притежавам. Не забравяйте, че Русия през 19 век анексира изконни китайски земи като Манчурия. Китайците си взеха Хонг Конг, Макао, ще си върнат и Манчурия.

142

Ани

преди 5 години

Навремето Викингите вземали пари от Британците за да не ги нападат.Нападенията свършили когато Ангичаните спрели да плащат.Просто на Путин не трябва да му дават нищо и той сам ще си стихне.

141

пари искат

преди 5 години

Путин не се интересува от някакъв си адмирал, а от опрощаване на кредитите си.Навремето Хелмут Кол прости на рашките 60 милиарда и им построи жилища да имат къде да живеят. /и в частност да се научат да ходят на *** с плочки и там . . ./След това им опростиха 140 милиарда за да се съгласят на разделението на Югославия и в частност на отделянето на Косово.Сега се надяват да им опростят кредити за да излязат от Украйна.Да, ама храни куче да те лае и на Американските партньори им писна, а Мер

140

до Мегачеп

преди 5 години

а джуджака кога

139

Мегачеп

преди 5 години

Хващам се на бас на 10000 лева със всеки един *** лакей тук, че Сорросссс ще пукне през 2019. Айде отворковците, да видя стиска ли ви.

138

Фнимание

преди 5 години

фърчилоносачът Адмирал Кузнецоф е зареден с дърва и въглища одеколон и лосион за екипажа готов е да варди бреговете на Необятная

137

Анонимен

преди 5 години

Пиратството го практикуват говедарите. Но в последно време то се свежда до риболов както беше в Северна Корея и до промишлено пълнене на памперси на Доналд Кук

136

Анонимен

преди 5 години

До УМЕН"Затова ли е натовския вой на умрело? От смях. Ааа, извинявай, добре че ни разясни."Воя е заради пиратството и бандитското поведение на Русия, ти съвсем грешно го тълкуваш че са се стреснали и уплашили от руската сила така като министър Горанов се е уплашил от земетресението в Перник.

135

Василев

преди 5 години

Американския флот е пълна скръб. Става само за плашене на държави като Панама и Вануату. Казвам ви го щото съм агент и имам вътрешна информация.Агент Джена Джеймисън, ЦРУ!!!

134

Анонимен

преди 5 години

Безсмислено действие продиктувано от безсилие. Какво ще направят американските кораби? Едно голямо нищо. Говедарите нямат полезен ход освен пиар демонстрации. Точка.

133

УМЕН

преди 5 години

Улисани в плашене на Русия, Корея и други държави говедарите пропуснаха факта че Китай ги задмина икономически и военно. Да продължават да се отплесват и заиграват.