192

Гошо

преди 5 години

До Гошо 208 Май сам си слагаш + четата.Много си болен-поспри се да не се гътнеш.Ние във великите САЩ няма да разберем за това,така че но мой се хаби напразно.

191

Гошо

преди 5 години

До Гошо 203 Абе разбрахме за ***.Я пропей сега-ти баща нямаш ли?Явно не са ти били шамарите,когато е трябвало.

190

Гошо

преди 5 години

До Браво Гоше, Сега трябва да се извиня на редакцията за укорите.Помислих си,че нарочно оставяте психоболни да вилнеят тука.Искрено се извинявам.

189

Гошо

преди 5 години

До Гошо 213 Трябва да си от редакцията на този вестник.Мен ме трият,твойте руски помии ги побликуват.Във великите САЩ нямаме такива большие *** като тебе.

188

Браво Гоше,

преди 5 години

Много + имаш, браво

187

Гошо

преди 5 години

До Гошо 209 Хората,които напускаме мутренска България сме патриоти,а не бежанци.Само русогъзолизец като тебе живее добре в БГ.Кражби,подкупчета,далаверки-те за това паспорта за САЩ йок!Преглъни и се поспри оти ле ти мине. И за втори път-не ми ползвай ника.

186

Гошо

преди 5 години

До Анонимен 197 Не съм чувал за Соломон Паси,но ако е срещу късия фашист от Кремъл,то той е мой приятел.

185

Гошо

преди 5 години

До Анонимен 184 В Белият дом е най-точният президент на великите САЩ.Късия подполковник се напикава от страх всяка нощ в Кремъл.Усеща въжето около врата си.Ако има късмет да не завърши като Камиларя,ще завърши като Садам.

184

Браво на САЩ

преди 5 години

Само те могат да се справят с азовските и сомалийските пирати!Венсеремос ;))

183

Анонимен

преди 5 години

Соломон Паси да ги посреща с Трабанта..............гадината антибългарска!!!

182

А, украйнските пират

преди 5 години

Украйна направи същото 6 месеца по-рано: "През март украинската брегова охрана задържа плаващия под руски флаг кораб Норд. На борда имаше екипаж от 10 души, които бяха обвинени в нарушение на граничните закони. Девет от членовете на екипажа бяха глобени, а капитанът беше осъден на 5 години затвор. В момента се водят преговори по въпроса."

181

амер. сейлърите

преди 5 години

ще влезнат в ЧМ маскирани сред *** идващ във Варна от Англия и Италия. Въобще няма да могат да ги различат руснаците.

180

Анонимен

преди 5 години

Брадърите идат

179

във всеки

преди 5 години

братски, черноморски град да се открие психодиспансер за разстроени амер. морячета

178

Анонимен

преди 5 години

"И какво ще направят като влязат в Черно море?"----------------------------------------Ще бъдат прехванати от разположените в Крим руски комплекси "Бал" и "Бастион". Постоянно ще бъдат облитани от пикиращи Су-24, извършващи маневри на фиктивни атаки. Знаете ли какво щастие изпитва пиндостанския моряк в ролята си на плаваща мишена в продължение на 21 денонощия?

177

до боклука

преди 5 години

Евроизперкалски. Какво се случи на 12 февруари 1988година в Черно море. Къдр ще ср крият сега? Констанца подготвила ли се е с български жрици или дирелтно при евробоклука от иташия и острова. Ще им мирише на нежните, но те ще подмиват

176

Саломон Паси

преди 5 години

Корабите на армията освободителка на САЩ трябва да бъдат посрещнати с хляб и сол на Бургаското пристанище

175

Анонимен

преди 5 години

"Тоя път нема лабаво -- Льольо си естегнал aнусчето"За баща ти ли става въпрос? Не може да е стегнат след като вече е раждал. Не лъжи като брадат центаджия.

174

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Говедария е в остър цайтнот и шах-шех-тур. От Русия-Китай-Иран. Дотук бяха. Империята на Злото изкара има-нема 250 години

173

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби, Боби - президент, президент! Най-умният експерт по военни, правни, политически, икономически въпроси и от вчера и по здравословни храни. Да живее Боби - най-храбрият русофил. Новата версия на Матросов. Всички ти се възхищаваме и те молим от сърце да си починеш малко, че ми идва в повече фантастиката ти. Изкара надника и почивка. Вече си досаден и изпростяваш. Слава на Русия и Боби. Путин се гордее с теб, молодец. Дерзай!