21

Десислава

преди 5 години

Е, как къде на 8-ми?!? В Банско, разбира се! Тъкмо да се покарат и малко ски!

20

Фармацевт

преди 5 години

Тука некви пишман инженери се изживяват все едно тва са им най - важните науки. Ела да те заподная с патология, физиология, токсикология, технология на лекарствата, органична химия да видиш какво значи трудност и истински изпити. Тия съпромат, механика бледнеян пред тях. С затворени очи и ампутиран мозък се изкарват.

19

бай Спиро

преди 5 години

точно преди 30 години празнувах първият си осми декември.тогава беше модерно да се ходи в НДК и куверта беше доста скъп за бедните студенти.бай Тошо се изтъпани пред тълпата и завърши речта си с честит 8-ми март скъпи студенти.

18

Discovery

преди 5 години

Ми... приятно изкарване и дано да мине без смърттни случаи тая година празникът, защото нещо им стана навик да дават по една жертва...

17

Гошо

преди 5 години

Аз ще бъда в Банско, както и миналата година. Голям купон става винаги там, така че...съм традиционалист и не променям мястото.

16

Спас

преди 5 години

Спомням си един преподавател когато бях първи курс казваше: "За интелигентния човек всеки ден е празник". Може да не съм студент, но не изпускам "причината" да се сверщна отното с приятели от университета и да наваксаме с нещатам които са ни се случили. Аз ще съм на вила в Балкана, бил съм там и мисля да продължавам да бъда. Уютно, хубаво, тихо и най-важното далеч от силната музика и хистеричните (кифли), които са объркали празника с американския - Хелоуин...

15

Анонимен

преди 5 години

Голям майтап са ми тия пишлемета като се перчат кой колко много пари може да изхарчи на студентския празник, но... парите на родителите им!?Истината е че днес кадърните вместо да стават студенти, предпочитат да изучат някакъв занаят, тези които стават студенти обикновено отиват заради сладкия живот, пиенето и купоните

14

vlady

преди 5 години

До Жоро Бекъма и Анонимен 12Още си спомням прославения доц. Дишлиев от ТУ-Варна, който остави над 90% от потока за есенната сесия и повече от половината влачиха Теоретична Електротехника II част до трети и четвърти курс. Студенти опитаха да го подкупят, но докладва случая и загубиха студентски права.

13

Анонимен

преди 5 години

До Жоро БекъмаИдея си нямаш от студенство. Защото се дават изпитите, затова близо 30% не завършват. И в УНСС не се раздават изпити на входа за добър ден. Аман от дърти философи. После защо бягат оттук. Всичко знаете и всичко можете, ами после защо младите ви теглят по една ..... и отиват там където тези некадърници работят и поне малко ги ценят. А ти си остани поредният надут и арогантен българан.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Ша се посерът от пиене и ядене ..............хаха..........добър повод за купените Дипломи...хахаОт къде пари за дипломи бе, нали народа умира от глад еле пък бедните студенти с бедни родители?

11

Анонимен

преди 5 години

До Жоро БекъмаНе си стъпвал в университет.Личи ти!Това за 70-80% даване на изпити ей така важи за разни икономики и маркетинги с мениджмънти, ама я отиди на Механика, Съпромат или теоретична електротехника да видим как ще минеш ей така по между другото.

10

Анонимен

преди 5 години

Бедните студенти ще похарчат по една минимална заплата за два дни.

9

Анонимен

преди 5 години

Ша се посерът от пиене и ядене ..............хаха..........добър повод за купените Дипломи...хаха

8

Анонимен

преди 5 години

Хапка пийка удряш едно коляно и честит празник.

7

star

преди 5 години

Да сте живи и здрави,деца.Точно преди 40 г празнувах първия си студентски празник.Боже,колко съм остарял!Тогава бяхме млади и хубави,а сега вие сте и свободни.

6

Анонимен

преди 5 години

Ама тия учат ли, що ли. Какъв е тоя механа-маратон. Така не се прави.

5

Анонимен

преди 5 години

Само си повръщат в обувките...

4

Жоро Бекъма

преди 5 години

Днешните "студенти" са точно същите като днешното "ВишУ" образование ... Всичко може да се охарактеризира с една дума - ПОСРЕДСТВЕНА ЧАЛГА !!! ........ Целта НЕ Е да те научат на нещо и да излезеш един добър млад специалист с шанс за работа някъде из България ... Целта е да те претупат по - набързо ... да си платиш здраво ... и да ти "бият шута" ... 70-80 процента от изпитите се дават "ей така..." или срещу съответната сума ! Същото като по ЧАЛГОТЕКИТЕ , изпълнили ...Студентски град :) ;) :)

3

Интеграл

преди 5 години

След студентския празник идва и Коледа, и нова година, и ... махмурлук.Така че, приятни забавления по чалготеките, преди резултатите от сесията да ви припомнят колко сте ***!

2

Анонимен

преди 5 години

И аз празнувам. Тъщата има рожден ден на 8-ми декември. Голям купон, почваме още от утре.