26

Путин няма

преди 5 години

Путин няма да спре нищо, защото трябва да върти опашка пред ЕС.А, е направил нещо, а са пу праснали такива санкции, дето ще им се завие свят на Руснаците.Зер, те освен да точан нефт и газ, друго не произвеждат. Вярно, те търпят, ще гладуват и имат и опит с канибализма, но вече времената са малко по други.

25

Анонимен

преди 5 години

Още едно доказателство ,че украйнците са почти руснаци.Взеха се много на сериозно ,като северния брат!С тях свършвало постсъветското пространство!!!Митническия съюз м/у Русия,Казахстан Беларус,Армения ,какво е?Плюс горепосочените държави и Узбекистан,Киргизстан и Таджикистан са във военен съюз !

24

Анонимен

преди 5 години

Какъв договор? Пияния руснак от договори не разбира. Само гьостерица за това кирливо племе!

23

наблюдател

преди 5 години

Доста закъсняло действие.Когато Украйна се отказа от ядрените оръжия, Русия пое ангажимента да гарантира териториалната цялост на Украйна. Това явно е било хитро-планиран ход за да могат после да си откъснат най-апетитните територии. С една дума - коварно.Освен това вече демонтираха скъпите заводи със стратегическо оборудване.Сега обезкостени, Птрошенко ще подпише факта като едва ли не това ще стане по инициатива на Украйна.

22

Анонимен

преди 5 години

За да се задържи на власт и да се хареса на господарите си на Запад.................олигарха-шоколадов бос Потрошенко е готов да жертва целия си народ.......................света вече знае, че той управлява заедно с фашистите от "Десен сектор"!!Жалко, че два братски народа (руснаци и украинци) се настройват един срещу друг..............така действат западните масони.............подмолно и с подкупване на "елитите"!!!

21

Американофил

преди 5 години

САЩ подкрепят стремежите на украинците за независимост и за европейско бъдеще. Не сте сами! Няма да ви изоставим. Ще продължим да се борим заедно срещу опитите на Русия да ви дестабилизира.

20

Анонимен

преди 5 години

Ами Украйна си е отделна държава в ООН още от основаването и през 1945.И Беларус също.Така че когато се налагаше СССР имаше три гласа повече при гласуване.

19

Анонимен

преди 5 години

Жужи сумашечи!

18

Анонимен

преди 5 години

И Украйна избяга от руския мир.

17

До 20

преди 5 години

Ами нашия Президент, да не е по различно нещо от Путин.Но го харесват, вярно, то какъвто народът такъв и президента.

16

Анонимен

преди 5 години

Украйна.....................такава държава няма..............след преврата , наречен Майдан!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Фашизъм в действие................само това може да се каже за управлението на Потрошенко!

14

Анонимен

преди 5 години

Правилно решение.

13

българин

преди 5 години

Големи прocтaци туй руските тpoлoве

12

Путин Капут !!!

преди 5 години

Разбира се, че и Порощенко не е цвете за мирисане.Но, Ботоксовото Джудже, ще има висок рейтинг и така се очаква.Този робски Руски налод, не може да не харесва такъв пародиен президент.

11

АнонимеН

преди 5 години

УКРАЙНА НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА ЩОМ ОЩЕ ДЪРЖИ ПОДОБЕН ДОГОВОР АКТИВЕН!!!

10

Мда

преди 5 години

Когато имаш 8% рейтинг,си готов на всякакви циркаджийски номера-нормално.Че тоя договор не действа от почти 5 години!Ами да се откажат тогава от всякакви връзки с Русия,вкл. и транзита на газ,безвизовия режим(т.е. възможността за работа в Русия на милиони украинци) и т.н.

9

Burzum

преди 5 години

Порошенко заяви пред Нова Година на снимката му пука за обратните и се вземат мерки срещу критично настроените около него са кастрати и се получава конфликт между двамата херои и се управлява от съдружниците управители кметове на ГЕРБ...

8

Ludoto Lenche

преди 5 години

...porednata divotia na Poroshenko !!! Gorkite ukraintsi !! I te imat *** za vodach na darjavata im !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Путин да си вземе земите до Киев докато още Тръмп е във Вашингтон.