46

АнонимеН

преди 5 години

УКРАЙНА Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ ЩОМ Е ДЪРЖАЛА ТАКЪВ ДОГОВОР АКТИВЕН СЛЕД КАТО РУСИЯ ГИ НАПАДНА И АНЕКСИРА КРИМ ДОНБАС И ЛУГАНСК И ИЗБИ НЕСЪГЛАСНИТЕ ТАМ!

45

Паскал

преди 5 години

*** е една измислена "държава" от африкански тип ! Щом идват да бачкат в *** за 600 лева значи смятайте за какви гладни въшки става въпрос !

44

Анонимен

преди 5 години

Хо-хо-хо-хо-хо-хо.............тоя алкохолик, за тези 4,5 години като преЦедент, поне 41 пъти "къса" с Русия!!!! ***..........но за едно ми е весело.........ИМАЛО И ПО-ЗАГУБЕНИ ОТ НАС!!!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Денят в който режима на сатаниста Пърдошенко падне от власт ще бъде празник за цялата демократична общественост.

42

Не съм трол

преди 5 години

Докато има полицаи и ***, които да управляват държавите ще има и мизерии. Накрая винаги народите го отнасят.

41

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Потрошенко е *** на смешниците.

40

Анонимен

преди 5 години

Защо превратаджиите, които направиха Майдана в Киев са "борци за свобода"..........а протестиращите във Франция срещу Макарона са вандали и анархисти???Я кажете.................лицемери такива???Докога ще продължаваме с двойните стандарти???

39

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойде и края на режима на Порошенко................спокойно!!!

38

Анонимен

преди 5 години

УКРИТЕ СА МНОГО ЗЛЕ. ОТ РУСИЯ НЕ ИМ ДАВАТ ГАЗ, ЗАЩОТО НА ПЛАЩАТ, СЛОВАКИЯ ОТКАЗА ДА ИМ ДАВА ГАЗ, ЗАЩОТО СИ ИСКА ОБРАТНО ЗАКАРПАТИЕТО, ПО ЗАПОВЕД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД ЦЕНАТА НА ГАЗА Е УВЕЛИЧЕНА С 40 %, НАФТОГАЗ Е ПРЕД ФАЛИТ, ТОПЛОФИКАЦИИТЕ НЕ РАБОТЯТ, ВЪГЛИЩА НЯМА, ЗАЩОТО СА В ДОНБАС, ЗАПЛАТИТЕ ПО-НИСКИ ОТ НАШИТЕ, БЕЗРАБОТИЦАТА Е 30 %

37

Анонимен

преди 5 години

Неофашистите в Киев си имат доста поддръжници в България??Не ви ли е срам бе???Ако не от хората, поне от Бог се засрамете!!!

36

Анонимен

преди 5 години

До 31Не три гласа повече в ООН,два!Големия парадокс беше ,че Украйна и Беларус бяха с право на членство в ООН,а Русия не!По времето на Сталин и Хрущов се толерират всякакви малцинства в РСФСР и всяко диво племе 10%от дадена област получаваше автономия!Украйна с полски,унгарски,румънски малцинства нямаха автономия,за руските облас

35

Анонимен

преди 5 години

В Украйна неофашистки паравоенни организации тормозят мирните хора и налагат една мафиотска власт................това го казват дори и потърпевши западни журналисти...............само в България платените медии на дебелака Пеевски премълчават истината!!!

34

Този форум

преди 5 години

Този Форум е последното убежище и място за изява на Руските ***.

33

Ludoto Lenche

преди 5 години

...daa zaglavieto e dosta zakachlivo !!! Poroshenko obache e tipichnata pleimeitkaa!!! Kakvo li ne bi napravil za dolari a ?!??!! Daje I stranata si bi prodal !!!

32

Анонимен

преди 5 години

Украинците са си руснаци, както македонците са българи..............това е ясно!!Кой има полза да има конфликти м/у братски народи??Нито руснаците, нито украинците..................някой по на Запад!!!Не е трудно да си отговорите сами!!!

31

Абе тъпанари !!!

преди 5 години

Когато е имало Киевско княжество, въобще такова понятие като Русия е нямало.

30

Ташко Ерменко@

преди 5 години

Всичко е добре, цените падат, заплатите скачат! Палци горе!

29

@go6o4erniq5ak

преди 5 години

ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА РЕМОНТА НА ГРАФА!

28

Анонимен

преди 5 години

Украйна не е държава след държавния преврат, наречен Майдан......................Украйна е само една територия, която Западът използва за да води хибридна война и да отслаби Русия!!Олигарси + фашисти на власт = "елит в Украйна"!!

27

Истината

преди 5 години

ПУТИН Е ВИНОВЕН ЧЕ СУТРИНТА НЯМАШЕ ТОПЛА ВОДА.