86

До 119

преди 5 години

Виж си само минусите на твоите лъжи, това е достатъчно

85

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГраницата на България е била на 40 километра северно от Истанбул след Освобождението,цар Фердинад губи всичко!

84

Стамат

преди 5 години

"Порошенко къса с Путин"Тоя предател кога е бил приятел с Путин, че да къса?

83

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти защо забравяш,че османците са унищожили и заграбили земите на блестящата Византийска империя,България,Сърбия,Унгария,части от Русия,нападнали са Виена,арабските държави и други?Самия факт,че никога възстанията не спират срещу османците и горещите молби на българите и други народи към руския цар,означава,че населението не ги е искало.Руснаците не само освободиха България,но и Гърция,Сърбия,Франция и много други държави.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110На руската сергия на която има един варел с петрол пазар ли викаш? Хайде скрий се. Заради това което ти наричаш руски пазар България изгуби всякаква конкурентноспособност и станахме страна от третия свят. Разрухата оставена от Русия в България е толкова голяма че вече 30 години си оставаме бананова страна в сравнение с Европа.

81

Анонимен

преди 5 години

Това е зле за украинците,само украинците ще загубят от цялата работа.Защо западните фирми не спрат обмена с Русия,а на Украйна ще забранят? Точно така преди време и ние си загубихме пазарите в Русия и Азия и го ядохме гол голям.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Господин *** щом сме били освободени от Русия защо в Сан Стефанския предварителен договор няма думата България а на подписването няма нито един българин? Защо така грубо фалшифицирате историята в угода на Русия. Русия е нападнала Турция единствено с цел да завладее нашите земи и да достигне до топлите проливи. Но тъй-като и тогава е била слаба както сега великите сили я принуждават да признае земите ни за български и да подпише Берлинския договор под заплахата за война.

79

Анонимен

преди 5 години

Ние бяхме освободени от Русия от ислямско иго. Съветският съюз и Германия ни върнаха Южна Добруджа, а през 1944 година Сталин и Съветският съюз освободиха Македония от Сърбия. Можем само да сме доволни от Русия и Съветския съюз.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Аз пък очаквам украинците да погребат Путин в някоя канавка като Кадафито.

77

Анонимен

преди 5 години

Ще подпишат Договор за вражда. Очаквам да обявят Хитлер за Освободител на Украйна.

76

Анонимен

преди 5 години

Ако Порошенко хване тaшаците на многоуважавания господин Путин и ги издърпа с всичка сила кое ще се скъса по-напред рускомирските тaшаци на господин Путин или гласните струни на многоуважавания годподин Путин?Някой печен русофил да отговори.

75

Мишо

преди 5 години

Същото е като да взривиш мавзолея и да си мислиш, че комунизма си е тръгнал. Бъдеще не се гради с разруха, а с прогрес и израстване.

74

Анонимен

преди 5 години

Ще отрежат жп пътищата . Смях в залата . Представяш ли си да заобикаляш русия ? Вярно е че окраинците ще пътуват само за париж .

73

оакана ушанка

преди 5 години

Никой не може да къса с Путин, той къса със всички !

72

Анонимен

преди 5 години

Братя българи хващайте оръжието и да браним България. Скоро Русия ще иска да заграби и нашето Черноморие!

71

Анонимен

преди 5 години

Украйна ще победи, защото сраведливостта е на нейна страна. Русия е зла.

70

Анонимен

преди 5 години

До Росен Плевнелиев..........................................Росен Плевнелиев.....................най-смешния президент, слуга и папагал...................много жалко, че имахме тоя индивид за президент!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Да оправдаваш зверствата на фашистите си е престъпление!!!

68

Росен Плевнелиев

преди 5 години

НАТО ще отмъсти за хилядите невинни жертви дала Украйна за битката и за свобода и независимост от Путиновата империя на злото

67

Анонимен

преди 5 години

1.Комунизъм никога не е имало................комунизмът си остана само идеология, на хартия!2.Фашизмът беше реална система................фашистите избиха много хора............сега също има нео-фашистки организации в доста страни........а някъде те управляват(пример- Украйна) .Така че като сравнявате комунисти с фашисти............първо мислете!!