5

Ъ?

преди 5 години

До оригиналната рецептаИ защо шаранът да не мирише на риба?

4

оригиналната рецепта

преди 5 години

Шарана се държи в хладилник около 2 часа в смес от вода и малко лимонов сок,за да не мирише на риба.Шаран,много лук,домати,счукани орехи,бяло вино 100г.,черен пипер смлян и на цели зърна,сол, олио,0,5 чаша вода.По желание,може да се добави и нарязана умерено лютива чушка.С част от плънката се пълни шарана,а останалата част с водата се излива на дъното на тавата,поставя се пълнения шаран отгоре и се пече на фурна. Гарнира се с варени картофи.Поръсва се с нарязан магданоз.

3

Анонимен

преди 5 години

На Никулден се приготвя шаран,пълнен с орехи,лук,домати,а не пъстърва или скумрия.

2

Анонимен

преди 5 години

Скумрия на снимката,а давате рецепта за пъстърва,ей за големи шарани ни имате!

1

Някой

преди 5 години

А защо на снимката са скумрии?