98

Анонимен

преди 5 години

Егати мизерабъла. Не знаех, че съществуват такива *** още от миналото. Ми що не вземете да ги изтезавате тогава. Егати и изостаналата държава сме.

97

Анонимен

преди 5 години

С какво да изчистят, може би с четка за зъби и студена вода. А може и с език.

96

Анонимен

преди 5 години

До 101Хайде стига с тоз петзвезден хотел, изтъркаха ви се опорните точки, един каже петзвезден хотел и клакьорите подемат като ехо. Искат се нормални човешки условия. Има минимални стандарти, на които да отговарят местата за лишаване от свобода, в случая следствения арест, което още даже не е затвор и не е доказана вина.

95

Анонимен

преди 5 години

До 96Първо: тя не е в затвора. И второ: не е доказано, че изопщо е искала подкупа, всичко лежи на думите на Дюлгеров. Не е осъдена. Има презумпция за невинност.

94

Анонимен

преди 5 години

Мръсно било. Ми да се хванат да изчистят. Жени са. Да не са им ръцете в гa3a. Е па сякаш баба ми е спала с епилатор под възглавницата. Задължителен бил за всяка жена. Айде бе! Това да не е 5 звезден хотел?

93

Обективно

преди 5 години

В тази държава на всеки може да му направят дело и да му разгонят фамилията. Някой го заслужват, други са си честа политическа разправа и превземане на бизнеси

92

Бау

преди 5 години

*** - ***; като я гледам в муцуната, едва ли е имала досега в леглото си подобно оживление. И не стига времето да си окъпе пиргите, какъв ужас! Повръща ми се от тия претенции; особено след като по същото време двама старци са умрели от студ.

91

Az

преди 5 години

За 70к евра толкова, да не беше скачала срещу бб, транспортния бизнес щеше да цъфти (не като сега бусчето да спре да кара БНР на работа)

90

wqw

преди 5 години

тъжното е, че такива обявени предварително за крадли и престъпници, накрая обвинението пада в съда и после тези виновници съдят държавата за стотици хиляди. Това е цената на евтиния ПР.

89

Анонимен

преди 5 години

Аре 5 звездните да се приземят малко, а? Затвора е за наказание, а не за да ти е удобно!

88

x

преди 5 години

крадлата очаква лукс като в Шератон ли?

87

Откровен

преди 5 години

Дами и господа,журналисти, прависти, юристи, бюрократи, надзиратели в затвора, полицаи и самите НЕуважаеми госпожи Иванчева и Петрова.Искам с възможно най-малко думи да изразя моето мнение по въпроса относно пребиваването Ви и условията, в които пребивавате в затвора.На моят РУК не му дреме за вас!Ако по някаква причина не разбирате, какво точно изразяват словата ми ще ви ориентирам: Думата РУК се чете на обратно.

86

Анонимен

преди 5 години

някой от вас гледал ли е филма маскиран и анонимен може да разбере Как се става светец за да разбере Как се става светец в ширата на сигурността в сферата в сферата на сигурността

85

Българин

преди 5 години

Е то в затвора ако беше толкова хубаво, всички щяха да се натискат да влизат.

84

наблюдател

преди 5 години

до 90.А Иванчева да получава държавна запата без каквата и да е отговорност и в същото време да иска подкупи.

83

Анонимен

преди 5 години

До 77Ако някой трябва да подобри нещо там, това е безполезната и правеща се на безпомощна Цецка Цачева - Министър на правосъдието. Поредният пост на който е назначена тази жена и не знае какво да прави. Оня ден пишеше някъде из медиите, че чакала някой да й подскаже. Пари имало, ама не знаела къде да премести арестантите горката.

82

Гост

преди 5 години

До Анонимен 82И с нея строежите щеше да ги има. Друго какво направи? Като кмет обълна ли внимание на задръстванията в Младост? Оправи ли поне една дупка по улиците в Младост? Не! Само истерично крякане срещу строежите.

81

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа осъдят България за какво?Ти какво предлагаш?Да няма затвори и арести ли?Да ги пращаме в грандхотел велинград вместо това, а?

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен81Нека да са такива условията.Да си знаеш, че не искаш да влизаш в затвора.Междувпрочем до преди 15 години в казармата условията бяха и по-зле.Ама никой не съжаляваше войничетата нали?А сега една крадлива масстия защитавате.

79

Анонимен

преди 5 години

Нали на всички е ясно , че тия като осъдят бг в Страсбург тлъстата сума , която ще вземат ще излезе от нашите джобове?