118

Валентин

преди 5 години

Много се обидиха няко преди няколко години когато един чешки пърформър представи цялата държава като един турски кло зет. Сега разбирате ли защо? Специални благодарности на цеца, цаца и цвък, че ни затвърждават този образ. а след 3-4 години данъкоплатците ще платим и обезщетението за Иванчева от 200хил (по груби сметки)

117

12345

преди 5 години

Не са минавали през общинските жилища в Младост

116

Прокурора Дред

преди 5 години

И колко пъти го правила милата преди това? Само можем да предполагаме колко си е пълнила колата със хартийки милата душичка,мъчно ми е за нея...

115

стефчо

преди 5 години

Оххх горката да я ожалиш! Как искам и аз да си намеря 100 хил долара в колата ако знаете,чак ми се плаче от мерак....

114

Аз

преди 5 години

Само кажа, че от както и спретнаха номера с подкупва на разсрочено плащане, в Младост поникнаха нови големи строежи, а за 1,5г управление на Иванчева всичко се беше успокоило.

113

Анонимен

преди 5 години

Да им дадат да почетат Солженицин, за ГУЛАГ.Вещи - никакви. Комуникация - 1 път в годината. Адвокат? Ххахаха. Присъдите - на конвейр: 10/15/20/25 години. Условията - ако можеш да се пребориш за легло - добре. Едно легло за 3-***. Принудителен труд на смени. Труд до -51 градуса. Почивен ден, ако е студено(под -51) се отработва - добавят ти към присъдата. Работиш под нормата - 300грама леб. Работиш на нормата - 600 грама леб. На ден. Чистота? Даже не им е хрумвало.

112

Гробокопач

преди 5 години

До ЧокоКакво им пречи? Ами, първом, това е арест, не казарма. Такива бяха условията в дисципа в Плевен, под. 34000 усмивки;))) Там съм давал караул и беше яко;))) мнооо яко;))), но тук вече говоримз а чудовищни претенции за "европейско развитие" и не знам си какви още постулати за цивилизованост, от страна на ПП ГЕРБ, свързани с плюене по социализъма, БКП и Корнелия за "Техноимпекс". Гербери, кирливи ***, вижте си вмирисаните пошове и не пишете в нета! Личи ви нивото ви!

111

Гробокопач

преди 5 години

Не бива да се поменя нищо в този арест. Не бива да се чисти! В него, съвсем скоро, ще се окажат МАМА, Бойко, Цецо, Караянчева и цялата партия ГЕРБ.

110

Пацu

преди 5 години

Докато броеше тлъcти пачки, добре й беше!

109

Fck

преди 5 години

Банята била мр,ъсна ,имало насекоми матраците мръсни тоалетната мръ,сна. Косата съхне бавно оная скърца със зъби камъни в жлъчката. Човек колкото и да е виновен все ще се прави ,че не е. И да не забравяме ,че тези хубави госпожици ,кога боравеха с "най-мръсното нещо на света" не им беше мръсно... Именно ПАРИТЕ!!! ;) . Га яде кифтетата не рева ся ревеш...

108

Анонимен

преди 5 години

Арестите и затворите не са място за изтезания, а за лишаване от свобода! Кога ще стигнем в Европа? Или искаме да да приличаме на турски ***?

107

Кочо

преди 5 години

До ЧокоМай ще ти дупча билета!

106

Толераст

преди 5 години

Да им дадат по един вибратор да си начешат храсталаците,по малко ще се оплакват

105

Анонимен

преди 5 години

Вижте, за втори път чета за този случай, но не издържам докрай и чувствам, че ми прилошава.... Не искам повече да имам нищо общо с тази държава, мога ли да се отрека от България официално чрез Държавен вестник?! Садисти...

104

Чоко

преди 5 години

Условията не се различават от родната казарма през 80.те години. Е вярно насекоми нямахме ама то е защото си чистехме. какво им пречи на тези госпожи да си спретнат един трудов полуден и да излъскат всичко.Когато са изнусвали и рекетирали едва ли са си задавали въпроса какво е било психическото състояние на потърпевшите.

103

Анонимен

преди 5 години

Бавно й съхнела косата. На времето ги стрижеха нула номер и нямаше такива проблеми.Сушоар, епилатор, вибратор. Те хората няма какво да ядът а тея глезли с големи претенции.

102

някой

преди 5 години

Как мечтая на задната седалка да намеря 70 бона в евро...след всяко палене на двигателя поглеждам назад,но уви...

101

някой

преди 5 години

Ами да ги пратят в Хилтън.Да не бяха подкуп вземали,да не бяха и в арест стояли.Иде ми да се разплача за тях

100

DK

преди 5 години

V zatvora ne e razresheno kamera I telefon. Kak tochno sa napraweni tezi snimki?Moje bi prokuraturata trqbva da proveri tozi fakt..

99

Накратко

преди 5 години

Аиде по-леко ,в казармата беше още по-зле па никой не мрънкаше щото щеше да бичи наряд до откат.