23

На лов за патици

преди 5 години

40 млн ? Русия е свободна. Май Африканците не са виждали бяла мечка през живота си. Нека африканците да покажат на руснаците как се лови без пушка а с пъртове и харпуни.

22

Sanitacan

преди 5 години

Neka da idvat ....klozetite i elektronnite barieri na bulgranicite i migracionnite slujbj v meveretata sa oste v garancionen srok....kolkoto poveche hora idvat i minavat bg granicite, tolkova po-dobre....da testvame novite elektronni klozeti i novite elektricheski senzorbarieri hubaaavichko, dokato im varvi garanciata....ako sa razvaliat sega, plastat bulproizvoditelite.... kato im mine garanciata, plasta bul proizvoditel na shafran, koch i chessan...

21

Анонимен

преди 5 години

Западняците сега плюят Полша и Унгария, че отказват да приемат мигранти, но ще дойде време самите бели европейци да търсят спасение в тези страни. Културното съжителство с нарастващата маса мюсюлмани ще стане става все по-невъзможна. Колкото и толерантни да са били германците към тях, толкова по нетолерантни ще са те към тях. За тях толерантността е признак на слабост, а слабите нямат право да определят правилата първо в града, а после и в държавата.

20

До 21

преди 5 години

Аз живея в Германия, и има квартали където няма немци- само арабска и африканска ***.

19

До 19

преди 5 години

Глупости!! То вече не можеш да видиш бял човек в Европа - китайци араби и блак фраш!!!! Излизал ли си в Зап.Европа?

18

Долна измет

преди 5 години

Това се случва, защото в Европа се провежда плана Калерги, който цели ислямизирането на Бяла Християнска Европа, унищожението на европейците и заменянето им с канибали от Африка и терористи от Арабския свят. Да се надяваме, че поне Русия, Украйна, Беларус, Прибалтика, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Балканите и някоя от Скандинавските страни да се запазят.

17

Анонимен

преди 5 години

Всявате не оправдани страхове в хората. Почти няма бежанци вече, става дума за няколко хиляди човека за цяла Европа. Плашете хората, отвличайте им вниманието от истинските проблеми на България, кажете им как сме най-добре и най-стабилни в Съюза. А ако не слушат ще "пропаднем " като гърците.

16

лингвист

преди 5 години

Б.Б чете лекции за храниците.....????

15

Петров

преди 5 години

не са 40000 а 40000000

14

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа! 40 000. Ми за какво храним ние 30-40 000 армия, отделно 50-60 000 полиция, а имаме и около 120 000 ловджии (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ЛОВДЖИИТЕ). Ловджиите биха свършили работата на полицията и на армията с удоволствие и то напълно безплатно. Ми то ако нашата армия и от тях не може да ни опази - За чий козлодуй ни е тогава тая армия???

13

Анонимен

преди 5 години

Ще ревете за някой като Кадафи, ама нали все циркаджии "спасители" ръководят ЕС.

12

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на Нелсън Маймундела Африка стана маймунски континент и отказвам да го храня!

11

Анонимен

преди 5 години

Отказвам да храня маймунеци!

10

Анонимен

преди 5 години

ЕБОЛА ще урегулира популацията.

9

Оле

преди 5 години

Абе тоя премиер ли е или външен министър. Вместо да седи тук и да мисли как да си оправи държавата само си пътува на някъде и дава акъл на чужденците. И все е много загрижен за ЕС. Да не ги мисли бежанците. Да се замисли по-скоро,че толкова сме потънали в блатото,че и границите да отвори пак никои няма да иска да остане в тая ***. Та да вземе да я поуправи.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ще дойдат и после ти ще си ходиш с тях *** не ни трябват!

7

месара

преди 5 години

Да благодарим на нашите американски партньори за тази чудесна новина. Благодарение на вродения им свръх интелект те първо бесят, после мислят

6

Анонимен

преди 5 години

До вижда сеТи може да си зле, ама немците ще ги пуснат, тия искат да ядят, а немеца получава субсидии продава на тия храна те я купуват със средства на данъкоплатеца и фирмите за храна въртат невиждан оборот иначе капитализъма произвежда много храна ако никой не я купи те я хвърлят и не печелят нищо. Там всичко е корупция и лобита пари и то много и задкулисни игри каквито даже не подозираме даже да не приемем бежанци по някакъв начин ще ни докарат да плащаме на тия храната.

5

Анонимен

преди 5 години

Отказвам да приемам първобитни за да победя Русия тъй като тази стратегия е обречена на провал.

4

Анонимен

преди 5 години

За кой път пишете за тия 40 млн мигранти?Още не са дошли, вече създадохте истерия.