23

БАШ майстора

преди 5 години

реалността е такава че ако покажеш слабост пред русия и заиграеш по нейната *** тя започва още повече да те налага,рано или късно подходящите санкции ще помогнат управлението на русия да се смени или заговори на цивилизован език който да влезе във световно приетите правила и норми на поведение

22

Bg izmet

преди 5 години

ГРЕШКА Е ДА ПОСТАВИШ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ БЬЛГАРИН И РУМЬНЕЦ. НА НЕКОИ ТАКА ИМ СЕ ИСКА.РУМЬНЦИТЕ ДА СИ ПРИПОМНЯТ ИСТОРИЯТА.САМО ИНТЕРНЕТ НЕ Е ДОСТАТАЧНО.ТОЙ ЩЕ СПРЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА.СЛАВА НА БОГ ЧЕ НИ ДЕЛИ ЕДНА FRONTERA HATURAL.ДА ЖИВЕЕ ПУТИН.УРА.

21

Анонимен

преди 5 години

Западняците така и не опознаха психиката на руснака. Притисни го и ще те завладее от немай къде. Дай му привидна свобода и ще се самоонищожи от глупост

20

Анонимен

преди 5 години

"Украйна, която е затънала до гуша в Донбаския проблем и е отслабена покрай загубата на Крим"Че тя в другите райони да не е силна, разпродаде каквото и беше останало от Съветския съюз и сега се чуди какво да прави.

19

ВЪПРОС

преди 5 години

В Бургас и Варна са приготвени ПРИСТАНИЩАТА за прием на Чернокожи Войници от САЩ .Хотелите в Албена , Златни Пясъци и Слънчев Бряг се отварят спешно за прием на ВОИНИ от САЩ Армията . Да живее САЩ и ИДИЛ .Купувайте Брашно и Сол /

18

Анонимен

преди 5 години

Руския начин на живот и култура ми е чужда. И да са далеч от България всички азиатци.

17

панчо

преди 5 години

русия едва ли би нападнала някога нато или който и да е добре въоражен противник и простата причина е че унищожи ли нато това ще доведе до собственното и самоунищожение също като прекалено зависима от всички членове на нато най вече в икономическо отношение,но русия ще продължи да човърка в работата на по силните не чрез военни методи защото само така може полу-да и се размине

16

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да не признаваме Крим и кpимчаните за руски и да идем да ги освободим със Спартана и 2-3 кофпомпи от лапите на Путин и да ги върнем на Поршенко. C Русия Крим тъне в мизерия а с Украйна се къпе в брокат, злато и диаманти. Украйна е икономически гитант Кримчаните искат с Украйна, аааа ?

15

бай ганю

преди 5 години

ако ще бъдем партниори в нато трябва да бъдем на същото ниво като останалите без съмнение,ако ще бъдем плевел за който отговорността да носи нато то това няма да продължи дълго и под натиск ще ни се наложи да си поемем полагащата ни се отговорност и в двата случая краят е еднакъв ами тогава защо да чакаме а да не си модернизираме армията още днес така или иначе ще трябва го направимонези на изток разбират от дума само ако си по силен от тях иначе те започват да те тормозят е изводът

14

Анонимен

преди 5 години

Интереса клати феса,казак турчина.

13

Анонимен

преди 5 години

Путин е прагматик той няма да нападне никой освен, ако не почувства заплаха за Русия и руснаците тогава ще натисне едно копче и край със планетата това и сдържа демократите.

12

Анонимен

преди 5 години

До До 5 ф:А за руския интерес ще се биеш ли?Два пъти сме се били против руския народ и цъфнахме бе умнико!

11

Сата НАТО

преди 5 години

И за евреите ще се бия, и за Уол Стрийт, и за дедо Сорос, само да се срути Тюрмата на народите.

10

Сата НАТО

преди 5 години

Аз пък по-скоро ще се бия срещу руснаците или пък ще си стоя тука да избивам русофили-терористи. По особено жесток начин.

9

к

преди 5 години

До До 5 ф:"А за руския интерес ще се биеш ли?"може и да се бия, но за печалбите гадните Уол Стриитски евреи и шенгенските толерасти със сигурност няма да се бия !!!

8

чиче

преди 5 години

Крим - самолетоносач! И чий да бъде този самолетоносач, на САЩ ли? Чий го дирят янките в Черно Море? Домъчняло им за България или Украйна ли? Хайде бе, корабче в окото имат май.

7

Анонимен

преди 5 години

С голямо задоволство бих гледал как Русия ще изпепели авроатлантиците в България, но това няма да е добре за никой.

6

сигурно

преди 5 години

Украйна ще се присъедини към Русия ,защото народа ще умре от глад , А такива като потрошенко ще са *** по площадите от хората !

5

До 5 ф:

преди 5 години

А за руския интерес ще се биеш ли?

4

ф

преди 5 години

До Решението"Има Крим - има проблем."Крим не е мой проблем !юдо-масоните да вдигнат "бежанците" да се бият за тях,аз няма да се бия за юдо-масонслия елит !