124

антиджендар

преди 3 години

азмразавибезплатно

123

Анонимен

преди 3 години

До 166 пехотинецрано днес си се надрусал бря !Ни съ пиши тъй пехотинец а си напиши къкто си триябва то пак си зъпочва с П но завършва на С

122

Анонимен

преди 3 години

Ако основателно потърсите Ахилесовата пета на отан, с удивление ще установите, че тя не е една. Задават се бури не само в Черно море. Вчера руското МО съобщи, че затваря свободното преминаване на чужди военни надводни и подводни съдове по Северния морски път.

121

пехотинец

преди 3 години

На Българския черноморски бряг веднага трябва да бъда монтирани установки за ядрени ракети през 100 метра по една! Тези ракети да бъдат прецизно насочени към Кремъл и Анкара! Ако руска гемия доближи българската морска граница да бъде категорично потопена без предупреждение. Рассия от думи не разбира, само от пердах разбира!

120

se

преди 3 години

Членството в НАТО и ЕС ни беше наложено от предателите на България.С Русия винаги трябва да запазим добри отношения и политиците ни да не остроумничат защото при един сериозен конфликт те първи със семействата си ще избягат в САЩ а лай,,,та които са надробили ще миришат тук на земята българска и народа ще страда.Всичките ни западно ориентирани предатели станаха ,,учени' в американските колежи и университети....

119

noFreeman

преди 3 години

хаха турчулята били превъзхождали руснаците в черно море... преди 1 година по военния канал звезда един адмирал каза: за 20 минути можем да ликвидираме турския флот без да напускаме пристанищата си... най- накрая от много напън ще опитате как се умира в защита на родината... лайте си ***, явно от всеки клик тук печелите иначе не виждам смисъл от този сайт!!!

118

До Василева

преди 3 години

Вуйно, ти си неука и на всичкото отгоре си доста просста. След освобождението от турското робство в България се води анти-руска политика от хора като Стамбулов с цел отдръпване от Русия и приближаване към запада под влиянието на британци и французи. От там идва и жалкото ни участие в две световни войни на грешната страна и против Русия. Храни куче да те лае демек, но както казах, ти си простта и няма да го разбереш, демек за теб надежда няма.

117

Ха-ха

преди 3 години

Най-голямата слабост на НАТО е че не е отбранителна организация,а американска маша,т.е има не партньорство,а слугинаж.А да работиш на чуждо не е като за себе си.Едно чисто европейско НАТО би решило проблема,стига да не беше повсеместната джендъризация на ЕС....

116

Паметлив

преди 3 години

Кой започна войната в Украйна?Май не бяха руснаците!Кой каквото си е надробил-да си го сърба!Не е наша грижа!

115

Анонимен

преди 3 години

"...културните и емоционални връзки с "големия брат" все още са тесни."Еее, проумяхте го най-сетне. Така е било, така и ще бъде!

114

Сата НАТО

преди 3 години

доказателства за навлизането в руски води са предоставени от Русия, а също и признати от самите моряциНяма такова нещо.

113

haha

преди 3 години

От газопровода ще спечелят България, Сърбия, Унгария и Словакия*****************************************************************"Турски поток" също отслабва югоизточния фланг на НАТО.Всичките страни изброени по-горе са страни от НАТО. И въпреки че тези страни "печелят", НАТО губи... Тогава въпроса май е кой какви интереси има а? Да не би НАТО да печели само като се подготвя за война с Русия? Май нато е агресивно военно сформирование което има за цел да запали 3та световна война.

112

Adolf Eichmann

преди 3 години

Алчността на зиониста няма край. Те искат всичко и всички на всяка цена. Зионистите и техните *** са истинските империалисти чиято цел е да изсмучат дори минималното което имате за да останете гладни и зависими от тях за да могат да си живуркат на вап гръб. Русия никога не е имала империалистки цели - няма и защо, те имат повече от достатъчно територия и ресурси които не могат да използват още хиляди години и са длъжни да създадат защитен периметър против зиониста чието куче сега е украйна.

111

Българин

преди 3 години

От *** урки не очаквайте нищо добро. Една дребна провокация, която беше достатъчна на западните политици да я изкарат като едва ли не обявяване на война. И все пак фактите са на лице и доказателства за навлизането в руски води са предоставени от Русия, а също и признати от самите моряци.Доброто в случая е, че има международна спогодба за това колко военни кораба може да има НАТО в Черно море. И Турция стриктно контролира това.

110

Анонимен

преди 3 години

България е в НАТО. Българомразците да пишкат газ. Гнусните грабежи на Путин са за Русия това, което Афганистан беше за Съветския съюз.

109

Анонимен

преди 3 години

Ердоган и Путин ще разпаянтят еврокочинката както си искат.

108

фактите говорят

преди 3 години

Жалко , че САЩ за гнусните си цели се изгаври така с Украйна / обикновените хора го отнасят /. Можеше да се развива в орбитата на Русия , хората да си живеят / е трябваше да с еборят по-усилено с курупцията /. Ама засега плановете на САЩ за "превземането " на Черно море / Крим / не успяха и респективно вече няма нужда от Украйна . А за самите украинци - нещата стават от зле ,все по-зле . Ни ЕС ще ги приеме , ни САщ ще налива пари . Ще я ползват да има още един "тлеещ" конфликт до Русия

107

тцтцтцтцт

преди 3 години

Брей , брей - какви дълбини може да копае човешката простотия . Никой не може да ме убеди , че тези " журналисти " от "Дойче веле" , не прибират солидни суми парички за да се излагат така Тръгнали от наше / на хората / име , войни да редят

106

hypocritical bastard

преди 3 години

единственният шанс на Украина е в близките 2 години да произведе ядрено оръжие . Това разбира се няма да се случи . Добре дошли в новата Трета Руска Империя (райх)

105

Име

преди 3 години

оопс, шефа на гугъла загина при самолетна катастрофа! <br>жеглов, интересно ми е ти как ще загинеш?