143

+

преди 5 години

Докато не е късно,да се откажем от НАТО и да преминем към Русия.

142

Анонимен

преди 5 години

Не съм русолюдец, но отношението на запада към Русия в обидно и унизително. Аз ако бях на мястото на Путин едва ли бих, ги търпял толкова. БГ няма никакъв интерес да го играе защитник на Украйна. Украйна е Македония в Руски вариант. Не случайно юдо-масонския комунизъм разцепваше православните народи и ги насъскваше едни срещу други. Това и сега продължава, само слепците не го виждат. Но Русия също е империя и също е с претенции, за това трябва да се въоръжим добре. България преди всичко.

141

руснак

преди 5 години

Мразя всичко без водка

140

Поручик Ржевски

преди 5 години

Украйна може по цял ден да плюе Русия, а Русия била лоша че си спирала газопроводите през Украйна.Е кой човек би правил услуга на някой който го плюе?Пък и тези газопроводи вече са американски, украинците пак ще останат с пръст в г..Нали знаете какво означават прословутите "реформи" - дайте си икономиката в нашите ръце.САЩ е поредния агресор над Русия, това е стандартния първи етап - завладяването на Украйна.

139

Поручик Ржевски

преди 5 години

Значи Русия се била въоръжавала...А в този анализ липсва малко неща - например за американските ракетни системи инсталирани в източна румъния, за командния център на нато в софия, за американските кораби в черно море и т.н.Русия направи стратегическа грешка, като се изтегли от източна германия.

138

без чужда помощ!

преди 5 години

Украйна губи всички битки, и то без чужда помощ!

137

каква буря?

преди 5 години

Каква буря? Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. Поне геройски да бяха загинали, или потопили корабчетата!

136

До 186 Антипутиноид

преди 5 години

Хайде де да видиме как ще стане това като вие сте една малка групичка в софия съставена от наркозависими същества с неустановен пол. Елате в провинцията за да пропагандирате. Гаранция , ченито един от вас няма да се върне здрав с дрехи и с колата си а някои ногат и да изчезнат безследно

135

DW - фабрика за лъжи

преди 5 години

Статията на DW от Фолкер Вагинер ли е, или е написана лично от Йозеф Гьобелс?

134

Анонимен

преди 5 години

Умирът от безсилна злоба дороските гендери с изкривени от ежедневно дрогиране физиономии. До новата година някои от вас ще се пренесат в великите ловни полета от предозиране. Приятно пътуване към отвъдното. Ааа ха ха ха хаааа

133

Зозо

преди 5 години

До рашаКакво оръжие бре, ушан? Задачата на БНА беше да се окопае на Стара планина и да издържи 3 дни.....

132

Антипутиноид

преди 5 години

Да изчистим *** до крак. Готови са да ни дродадат за жълти копейки на Путин

131

Анонимен

преди 5 години

По-просто и лицемерно същество от български русофил няма.

130

Анонимен

преди 5 години

До рашаКакво оръжие си имал до 1989-та бе ахмак?Не се надценявай.имал си руски танкове модел от ВСВ с време на живот в боя към 1989-та - 1 минута.Кого ще спреш с тези допотопни лъкове и стрели.Прословутите 20 ракети дето ги имахме, бяха модел 1967 и едва ли щяха да литнат.А турция е богата държава, не е била социалистическа република под съветска окупация.

129

раша

преди 5 години

аз питам къде е нашето оръжие което имахме до 1989го.наще продажни политици ги продадоха една част а другата част е унищожена сега си купете от сащ да се защитавате ако нямате пари клекнете пред сащ да ви защити евала на ердоган служи на народа си и е достоен президент които гони интереси те на турция това да ви е ясно продажни п.с.е.т.а пбългарски политици

128

Анонимен

преди 5 години

До антисоросоидПетербургска лосионна чикийо проста, гледай си овцете на село не на давай акъл на софиянци.

127

хаха

преди 5 години

Пияните с лосион петербургските *** яко са дращели обичайните си простотии.Толкова им е интелектуалния багаж.

126

Така ли

преди 5 години

да разбирам написаното в раздела Румъния, България и "големият брат"?Призивът на Доналд Тръмп към държавите от НАТО да купуват от него беше чут вече и в София. През лятото премиерът Бойко Борисов обяви, че в пиндостанската касичка ще бъдат вложени около 2 милиарда евро.

125

Анонимен

преди 5 години

До учуденМеждународното право казва, че достъпът до проливите не може да се ограничава.Какво ще стане, ако турция забрани на всички други да минават през босфора?Нали руснаците първи ще изквичат? Босфорът е турска акватория.Ти си полумалоумен селски русофил. въобще не ги съобразяваш тези работи.

124

учуден

преди 5 години

Според този автор на тази статия арестуването на чежди военни кораби за нарушение на държавните граници на друга държава е било нарушение на международното право ! Ето къде е бил ключът от бараката ! Ааз се чудех защо престъпниците имат повече права от потърпевшите а то евроатлантическия закон бил такъв !