144

+

преди 3 години

Докато не е късно,да се откажем от НАТО и да преминем към Русия.

143

Анонимен

преди 3 години

Не съм русолюдец, но отношението на запада към Русия в обидно и унизително. Аз ако бях на мястото на Путин едва ли бих, ги търпял толкова. БГ няма никакъв интерес да го играе защитник на Украйна. Украйна е Македония в Руски вариант. Не случайно юдо-масонския комунизъм разцепваше православните народи и ги насъскваше едни срещу други. Това и сега продължава, само слепците не го виждат. Но Русия също е империя и също е с претенции, за това трябва да се въоръжим добре. България преди всичко.

142

руснак

преди 3 години

Мразя всичко без водка

141

Поручик Ржевски

преди 3 години

Украйна може по цял ден да плюе Русия, а Русия била лоша че си спирала газопроводите през Украйна.Е кой човек би правил услуга на някой който го плюе?Пък и тези газопроводи вече са американски, украинците пак ще останат с пръст в г..Нали знаете какво означават прословутите "реформи" - дайте си икономиката в нашите ръце.САЩ е поредния агресор над Русия, това е стандартния първи етап - завладяването на Украйна.

140

Поручик Ржевски

преди 3 години

Значи Русия се била въоръжавала...А в този анализ липсва малко неща - например за американските ракетни системи инсталирани в източна румъния, за командния център на нато в софия, за американските кораби в черно море и т.н.Русия направи стратегическа грешка, като се изтегли от източна германия.

139

без чужда помощ!

преди 3 години

Украйна губи всички битки, и то без чужда помощ!

138

каква буря?

преди 3 години

Каква буря? Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. Поне геройски да бяха загинали, или потопили корабчетата!

137

До 186 Антипутиноид

преди 3 години

Хайде де да видиме как ще стане това като вие сте една малка групичка в софия съставена от наркозависими същества с неустановен пол. Елате в провинцията за да пропагандирате. Гаранция , ченито един от вас няма да се върне здрав с дрехи и с колата си а някои ногат и да изчезнат безследно

136

DW - фабрика за лъжи

преди 3 години

Статията на DW от Фолкер Вагинер ли е, или е написана лично от Йозеф Гьобелс?

135

Анонимен

преди 3 години

Умирът от безсилна злоба дороските гендери с изкривени от ежедневно дрогиране физиономии. До новата година някои от вас ще се пренесат в великите ловни полета от предозиране. Приятно пътуване към отвъдното. Ааа ха ха ха хаааа

134

Зозо

преди 3 години

До рашаКакво оръжие бре, ушан? Задачата на БНА беше да се окопае на Стара планина и да издържи 3 дни.....

133

Антипутиноид

преди 3 години

Да изчистим *** до крак. Готови са да ни дродадат за жълти копейки на Путин

132

Анонимен

преди 3 години

По-просто и лицемерно същество от български русофил няма.

131

Анонимен

преди 3 години

До рашаКакво оръжие си имал до 1989-та бе ахмак?Не се надценявай.имал си руски танкове модел от ВСВ с време на живот в боя към 1989-та - 1 минута.Кого ще спреш с тези допотопни лъкове и стрели.Прословутите 20 ракети дето ги имахме, бяха модел 1967 и едва ли щяха да литнат.А турция е богата държава, не е била социалистическа република под съветска окупация.

130

раша

преди 3 години

аз питам къде е нашето оръжие което имахме до 1989го.наще продажни политици ги продадоха една част а другата част е унищожена сега си купете от сащ да се защитавате ако нямате пари клекнете пред сащ да ви защити евала на ердоган служи на народа си и е достоен президент които гони интереси те на турция това да ви е ясно продажни п.с.е.т.а пбългарски политици

129

Анонимен

преди 3 години

До антисоросоидПетербургска лосионна чикийо проста, гледай си овцете на село не на давай акъл на софиянци.

128

хаха

преди 3 години

Пияните с лосион петербургските *** яко са дращели обичайните си простотии.Толкова им е интелектуалния багаж.

127

Така ли

преди 3 години

да разбирам написаното в раздела Румъния, България и "големият брат"?Призивът на Доналд Тръмп към държавите от НАТО да купуват от него беше чут вече и в София. През лятото премиерът Бойко Борисов обяви, че в пиндостанската касичка ще бъдат вложени около 2 милиарда евро.

126

Анонимен

преди 3 години

До учуденМеждународното право казва, че достъпът до проливите не може да се ограничава.Какво ще стане, ако турция забрани на всички други да минават през босфора?Нали руснаците първи ще изквичат? Босфорът е турска акватория.Ти си полумалоумен селски русофил. въобще не ги съобразяваш тези работи.

125

учуден

преди 3 години

Според този автор на тази статия арестуването на чежди военни кораби за нарушение на държавните граници на друга държава е било нарушение на международното право ! Ето къде е бил ключът от бараката ! Ааз се чудех защо престъпниците имат повече права от потърпевшите а то евроатлантическия закон бил такъв !