163

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо се изходих върхо паметника на ссср армията и две пресечки на доло и гледам събират се *** уш,анк,ите 8 папардака и едно ляво анархисче *** набор 78 голям протес се заформя един файтон

162

Анонимен

преди 5 години

До VОтделно от философския подтекст на въпроса, преди да твърдиш каквото и да било се запознай с Войната в Афганистан, Руско-Японската война, Кримската война като за начало. А, да. И Полско-съветската война.

161

Анонимен

преди 5 години

До до тонкатаНа лъжата краката са къси, драги русогъзолизче-Украйна не мръзне, гривината е с по-висока покупателна способност от рублата.-Азерите купуват турско и американско оръжие-Казахстан и Беларус отказват да признаят окупацията на Крим -Беларус изгради граница с Русия-За Армения може да си прав-Киргизстан е китайска колония-Новата президентка на Грузия каза че Русия първо трябва да си оправи отношенията със Запада и тогава може да имат контактиЛъжи 5, Вероятна истина 1

160

Реалист

преди 5 години

До 1111 182 Най лесно е да решиш един проблем , като избягаш от него. Не си ли чул ?Вече над два милиона българи го осъзнаха.

159

до тонката

преди 5 години

ти бе льольо какво знаеш за бившите републики. Кой е избягал, една Украина която мръзне през 21 век като през 18 ти. Азерите купуват руско оръжие та дрънкат. Таджиките си пазят границата с руски гранични войски. КазАхстан и Беларус първи дружки с Путин.Арменците страх ги тресе от азерите и са пидслонили огромна сухопътна войска до ереван. Киргизите само им виж униформите на войската и повече не коментирай, руско копие...На грузинците им светна че ги лашкат на от запада и се кротнаха с Русия

158

1111

преди 5 години

Абе и едните и другите ще Ви клатят, явно Ви харесва. Толкова болно ми става когато родител каже на детето си: "Тази държава никога няма да се оправи, заминавай в чужбина". Този комунизъм Ви е направил покорни, не се борите, бягате! И много добре си знаете, че Властта не се смени, постави си марионетки. И заработих със САЩ, както го правиха със СССР, но без да си прекъсват старите връзки. Опълчете се за по-достоен живот и децата Ви да не бягат по-света, немили, недраги!

157

Я гледай....

преди 5 години

Дойче Веле издаде на Путин къде е Ахилесовата пета на НАТО.Источна Европа. Сега да чакаме Путин да ни удари.

156

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 175 Ти на това всички да бъдем бедни социална справедливост ли му казваш? Справедливо е на всекиму според заслугите, а не на всички по малко.

155

1111

преди 5 години

Писна ми от продажни политици, медии и сънародници! България е преживяла две империи и СССР! Даже е била такава! А Вие ми се . слагате, я на САЩ, я на Русия! Български мишки - по форумите сте много отворени, а пред "шефа" църкате! От страх да не умрете от глад, бачкате за мизерни възнаграждения! Прогонихте децата си!

154

Kr

преди 5 години

Браво Русия!

153

джо

преди 5 години

Стига сте чели това Дойче Веле, там както и тук не останаха читави журналисти. За да имаме флот, трябва сериозна икономика.Ние за десет самолета се чудим как да платим,камо ли още кораби. За подводници да не говорим.Колкото за чужди кораби в нашите пристанища , това си е смехотворно.Казвам го защото ще влошим и без това влошените икономически връзки.Ако запада е загрижен, то точно сега трябваше да се срещнат лидерите и да дискутират по проблемите , а се получи точно обратно.

152

V

преди 5 години

Никой не е спечелил от война с Русия .През първата световна война ,може да се каже че Русия загуби войната заради революцията .Ама кво стана на края ??? СССР дори загубил първата си война разшири териториите си а Германия загуби територии .Извода е че от война с Русия никой не е спечелил.Сега България е в четвъртия райх срещу Русия .Ади на бас че пак ще загубим .Освен дето загубихме вече една трета от населението си от както сме в ЕС ;)Който не помни грешките от историята е обречен да ги повтаря

151

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!Велика!

150

Анонимен

преди 5 години

Питай майка си нали е рускиня и ги върши тия неща

149

Кмета на Симитли

преди 5 години

Здрасти Боко от Мароко

148

Поручик Ржевски

преди 5 години

За България е важно да има добри отношения с всички съседни държави - Турция, Гърция, Румъния, Русия а и с Европа.САЩ са на другия край на земното кълбо и честно казано от тях съм видял само войни и агресия.Насъскаха славянските народи като кучета един срещу друг, долна агресивна ***.И идват тук да ни лапнат тецовете, газопроводите, изобщо тази пасмина иска да контролира цялата енергетика на света.

147

Анонимен

преди 5 години

"Нали сте българи - защитавайте България"-----------------------------------------Българи сме, но не сме бунaци. Всички ние взимаме пример от рапона. Той с какво свое действие е защитил България и българския народ?Не е ли той първия чуждопоклонник, управляващ по инструкции от Руби?

146

Анонимен

преди 5 години

Как върви протеста кутевчета? Бойко няма да падне сам Събрахтели се един файтон другари

145

1111

преди 5 години

Сега остава в България да се сбием на русофоби и русофили! Голяма "любов" Ви гони към чужди народи, а плюете по собствения! Не разбрахте ли - Империята, ако не българска, винаги ще ни използва и експлоатира за нейните цели. И не мога да Ви разбета, какво е това "чуждопоклоничество". Нали сте българи - защитавайте България, а не Русия или САЩ!

144

Анонимен

преди 5 години

До Поручик Ржевски (180)СССР направи стратегическа грешка, като избра белязания предател, който с един замах унищожи граденото от поколения искрено вярващи в социалната справедливост.