49

Анонимен

преди 5 години

нищо изненадващо ... култът към кучетата взема нечовешки размери ...

48

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е пил алкохол .Кучетата не понасят пияни , защото кучешкото обоняние е 500 пъти по силно от човешкото .Ако пияния ти смърди на повърня ,на кучето му смърди 500 пъти повече. .

47

До 46

преди 5 години

Мен едва не ме уби пинчер преди години. Влязъл в кутията за хляб, и не го видях. Едва не се задавих с него.

46

Анонимен

преди 5 години

Убавите ора гледат котки. Другия път да мисли повече!

45

Анонимен

преди 5 години

Да беше си взел пинчер или булонка. Не съм чула за човек убит от пинчер.

44

Плъхозащитник

преди 5 години

КУЧКАРИТЕ са хора, които всеки ден използват градинките и пясъчниците в детските площадки за кучешки нуждник.Някой виждал ли е кучкар, който с найлонова ръкавица да прибира в торбичка кучешките екскременти? Един на хиляда прави това.

43

Кучкар

преди 5 години

До АнонименУважаеми Анонимен 38, желая да ви представя възможността, при която подобно жестоко нараняване може да бъде изпълнено и от роза. С безумното си предположение вие току-що демонстрирахте твърдението ми по-долу за това как се разпространяват психозите срещу домашните животни. Няма пинчер, който да може да си забие зъбите в човешка вена и няма човек, окуцял от такова нараняване. Колкото до втората част на поста ви, нямам представа къде ви дават на късо жиците.

42

Константин

преди 5 години

Това се получава, защото няма никакви правила за отглеждането на каквито и да е животни. Това да гледаш кучета, които да те изядат, никакъв контрол. Какъв си бил като си ги взел, как си ги гледал, как си ги хранил с какво, имат ли ваксини и регистрация и т.н. Няма никаква проверка и контрол, и ето го резултата. Ето още един пример, че не на всеки трябва да му се разрешава да гледа животно, това е като онази бабата със 8 котки и 6 кучета, кога и нея ще я прочетем в новините, че е изядена.

41

Анонимен

преди 5 години

По-малки,.

40

Анонимен

преди 5 години

За да се стигне то там този или умишлено ги е държал гладни или ти е смилал от бой системно. Обичано и гледано куче ще умре за да те защити, а за хапане да не говорим. Ама така е, когато всеки психо си мисли, че знае как да гледа кучета от опасни породи и то с цел кучешки боеве. Да беше си взел пинчер, ама нали не е "мъжкарско". Друго си е да имаш 70-80 кг звяр и да не знаеш как да се справиш с възпитанието му.

39

Маугли

преди 5 години

Скоро ще има огромен проблем с агресивни породи по улиците. *** масово си взимат питбули, добермани и др. не ги гледат нормално, кучетата се озлобяват и е въпрос на време да стават много по-големи бели.

38

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин 31 желая да ви представя възможността при която пинчерът кротко да си стои и ако бъде леко настъпан да забие малките си зъбки в някоя Вена което е достатъчно да окуцее човек животните нямат място в градовете станете чистачка станете чистач на вход да ми плаща по 20 лв привично болните и да миете чисто бели Потър вази от количките на гълъбите

37

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин 28 Вие знаете ли че виетнамците оставиха достатъчно хора за да се попълни армията След 2010 година

36

Кучкар

преди 5 години

Колкото до този, дето е пострадал: лека му пръст на човека, но не вярвам да е бил добър стопанин. Най-вероятно ги е озверявал за боеве.

35

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин номер 26 Имало ли е възможност да чуете бихте което плаче и не желае да влезе в детската градина

34

Анонимен

преди 5 години

За да те нападне собственно куче значи си го мъчил с години.Точно по селата ги връзват с един метър синджир в някое кално кюше ,хранят ги от дъжд на вятър,бият ги,ритат ги и ги псуват и ругаят.Примери съм виждал бол.Казвам му ,,Динко,отвържи го и го разходи ,то не е ходило повече от 1метър от една година бе"А той,,Как ще я разхождам тая *** бе,нали ще ми се смеят съселяните"Въобще селянина е жесток с кучето и сам го озверява.

33

Анонимен

преди 5 години

Коментарите пак се напълниха с душевно болни хора ... баси глупавата "нация".

32

Аха

преди 5 години

Ако е бил жесток с.тях или ги е.гледал за боеве е нормално действие. Домашно куче.гледано с обич и внимание никога няма.да посегне на.стопанина.си.или чужд.човекКато се правят.на мутри и избиват комплекси с.кучетата да ги правят.агресивни получават заслужено отношение. Жалко, че страдат и невинни хора

31

Кучкар

преди 5 години

Тука е пълно със страхливци, които през живота си един карамфил във ваза не са отгледали и като ги джафне пинчер се посират. "Ама, ако бяха излезли, представяте ли си! Хищници!!". Искрено съжалявам всеки човек, който не е имал взаимоотношение с домашно животно, особено куче. Считам такива хора за емоционално осакатени същества и доводите им за нищожни. Айде, цъкайте минуси.

30

Анонимен

преди 5 години

За това имаме нужда от зоо полиция като в САЩ. Такива собственици не трябва да отглеждат кучета.