26

boyko.uzunov

преди 5 години

Ето кой е против Белене - реализирането на тая централа ще заличи и Мариците и фотоволтаиците ...

25

V

преди 5 години

Ами нали дадоха студения резерв на Ахмед Доган .Много ясно че мариците ще умрат ;)Трябваше да се даде алтернатива преди да се затварят мариците ;) Сега Доган ще забогатее а народа ще мре .Мафията герб е вредна за този народ ;)

24

Анонимен

преди 5 години

След седмица се очакват новите технологии на реформаторския блок, сдс, дсб, дабъларите и още няколко НПО-та като тях. Ядреният синтез е напреднал толкова, колкото смартфоните, казват компетентно мартиндимитровците. мартиндимитровците са за спиране не само на белене, но и на Козлодуй. Могат да останат само американските централи и само вятърните мелници на чуждестранните гости. Само седмица до големия пробив, до големия бум на технологиите.

23

Анонимен

преди 5 години

Ае мноу ме дразните с тва Белене...ми ние тука да мрем ли

22

Анонимен

преди 5 години

В момента почти 47% от тока идва от тецове като Марица Изток 2 и още почти 8% от други тецове. Без тези тецове загиваме. Нямаме пари, за да внасяме ток, даже сме принудени да изнасяме ток, за да си набавим малко валута. Затова още преди 25-26 години ни трябваше АЕЦ Белене. Сега щеше да работи на печалба и отдавна да се е изплатила.

21

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

Министърката Т.Петкова разбира от енергетика най много в това правителство.Ама толкова много,че нейната фризьорка разбира повече.Шефа и от Банкя поне е по точен. ,,АЗ съм *** и вие сте прости, значи шъ съ разберем.Е. т, ва е негово признание на форум на енергетиците в България.Сега чакам някой още по *** от него да стане премиер.напр. В.Симеонов ,Сидеров са в шорт листата.

20

Мега миньор

преди 5 години

Човека каза цифрите на китайските централи с Гига ватове...ние със спирането на нашите 3 4 хил мега вата ще оправим света да знаете. И тоя с бялата косичка ще го изпапкам...ей сладур стига си ми повтарял това са тенденциите. Като това са тенденциите спри да си караш колата бе сополл...затворете де що има завод...не че са много ...самолетите спрете и напред с велосипедите. А белокоско на тия 100 000 човека какво ще обясниш...че си си свалил гащите заради баба меркел аааа

19

Анонимен

преди 5 години

След вдигане цената на тока ГЕРБ си заминават .

18

До 18

преди 5 години

Според ЕСО в момента, АЕЦ Козлодуй дава 2085 MW, при обща мощност на двата реактора, малко над 2000 MW, според уикипедията, т.е АЕЦ Козлодуй в момента работи на пълна мощност или почти пълна мощност. Какви 22% сънуваш?

17

До Обективен

преди 5 години

С изключение на Белене, за другото съгласен. Колкото до АЕЦ, моето скромно лаишко мнение е, че се заиграваме с нещо опасно, с много ограничени възможности за контрол и абсолютно никаква готовност за най-лошото. Не, нямам предвид авария като в Чернобил, по-скоро си мисля за съхраняването на отработеното гориво. Допреди време то се изнасяше в братския СССР/Русия, но откакто сме в ЕЮ-то, трябва да си го чуваме у нас. В момента се прави хранилище за тези отпадъци, но по ред причини съм скептичен

16

анонимен

преди 5 години

Какъв проблем елтока ако тецовете намалятработа АЕЦкозлодуй работи с22%от мощностаси ще се увеличи работата на аеца и проблема ще е ч американските тецове по малко ще печелят.

15

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно. И над нашите фотоволтаици ще изгрее слънцето напролет.

14

Обективен

преди 5 години

АЕЦ Белене можеше да заработи още през 1993 година. но ... дойде демокраДцията и всичко се ограби. След 1989 година нямаме политици, които да мислят за друго освен за личното си обогатяване, както и да мислят какво трябва да стане години напред. Демократите виждат най-много до 1 ден напред, но и това не е сигурно. може да е и по-малко.

13

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха и срещу кого протестираха вчера?Теменужка излезе и рече , че правителството е с тях.Голям цирк

12

Анонимен

преди 5 години

Още преди много години ни предупреждаваха,че ще трябва да затворим Мариците и ако не сме построили Белене ще внасяма скъп ток или нама да имаме ток.Да ама доди ББ и каза,че скъпия гьол се закрива и ликвидираме проекта.После се репчи репчи на руснаците ама накрая плати оборудването. Тази година единият от реакторите трябваше вече да работи,ако ни управляваха мислещи за държава и народ хора.Да *** ни управляват ББЦЦ и сие,и ние ги избираме вече 3 пъти. Тоест сами сме си виновни.

11

Шопо

преди 5 години

Ние сме карали режим 3 има ,3 нема. И нема да ни уплашите. Ама що че меца у Брюксел Еднокнижеца ?!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Стъпка по стъпка,Лека полека,Тиквата ни върна С няколко века!

9

Анонимен

преди 5 години

Цялото фиаско с "протеста" на синдикати и миньори е че анаБОСОВЕТЕ ИМ(и на синдикатите) не им се плащат едни 300млн. за въглеродни емисии . (точка) на никой за никого не му пука отвъд тази линия

8

НЕ ПЛАШЕТЕ НАРОДА

преди 5 години

ЕЙ КОМУНИСТИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН, НЯМА БСП, НЯМА ГЕРБ ВСИЧКИ СТЕ КОМУНИСТИ ДЕЦА НА ДС, ПАК СИ ИГРАЕТЕ С НАРОДА КАТО ГО ПЛАШИТЕ С РЕЖИМ НА ТОКА, НО ЯВНО СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ СМЕ ОЦЕЛЕЛИ СЛЕД РЕЖИМ НА ТОКА ИЛИ ВИЕ ТОЛКОВА СИ ПОМНИТЕ.

7

Анонимен

преди 5 години

Платени от ГРОБ протести сега Тиквата ще каже ето вижте те прoтестират трябва да повишим цените на тока и ще си умие ръцете като Пилат Понтийски.