26

(*_*)

преди 5 години

руснаците искат война на всяка цена.за руснакът водката и войната са единствените удоволствия на света.Само ,че войната иска пари а руската икномика не върви добре (това благодарение и на *** ,който в момента е най-богатият човек на света със 100 милиарда долара скрити из офшорни сметчици)За това за сега се заяждат с по-малки държави които не са в НАТО като Грузия, Украйна , Молдова (искат т.н. Приднестровие), с намеци за Армения, Сирия (въпреки ,че им е далеч), Черна Гора и т.н.

25

Антибоко

преди 5 години

Има ли Русия съсед , с който да е в обри отношения?

24

kiro

преди 5 години

Дано не Потрошенко и пионките около него не решат да направят и някоя друга глупост.Умопомрачените русофоби англичани, поляци, американци и други натискат здраво за конфликт Украйна - Русия.След като им изметоха сърцеядите на Макейн от Сирия, сега се търсят други опции за изтощаване, поставяне на колене и мечтана окупация на Русия.За нас такава война може да се окаже много лоша. Близко сме, да не говорим че имаме 4 американски бази тук.Дано има мир.

23

антиджендар

преди 5 години

Азмразявибезплатно

22

Анонимен

преди 5 години

САЩ как биха постъпили ако чужди кораби навлязат в техни териториални води без разрешение и откажат да се подчиняват на граничните им власти?

21

Анонимен

преди 5 години

непосредствено седмиците преди първата световна война всички са били много сигурни, че всичко ще е цветя и рози в бъдеще.. отишли са радостни и с песни на фронтовете и са измряли повечето бързо незапомнени и непогребани... Що не вземат да се обеденят нацийте да махнем тия оръжия и да инвестираме в технологийте ... едно правителство за целия свят общо и напред и нагоре... а всъщност сме тръгнали точно към мизерий...

20

dk

преди 5 години

пишат разни,които не знаят какво е война не са ходили в казармата ,че и не четат задълбочено да видят кой в случая е агресора и по точноподпалвачточно този подпухналия ,който скара братя и който поведе битките в донецкпутин го упреквам с9амо в това ,че допусна да си развява байрака и не си грабна кишев още в началото на майданае стотина души щяха да си отидат а те и без това си отидоха но от мирните хора ,а не развилнелите се фашаги бандеровци

19

Анонимен

преди 5 години

така както сме наблюдатели и коментатори на къде отива положението внезапно може да се окажем във военно положение.. реално нато натиска много здраво русия и слага ракети в непосредствена близост .. все едно да разположат руски ракети в канада и мексико + 2-3 самолетоносача е така на 400км от Вашингтон... И реакцията на русия в момента - превзема Крим, построява турски поток който е на 50км от прохода и си го отбранява на всяка цена. абе дано не се наложи да копаем окопи вместо да садим чушки...

18

Ал Кохол

преди 5 години

Въпиеща липса на географска ориентация и то за родното ни Черно море демонстрираха МС. Захариева показва и друга неграмотност. Тя цитира договор от 2003 г., но той е денонсиран от самата Украйна. Именно заради това едностранно прекратяване на споразумението, тя вече не ползва старите коридори за движение в руската акватория. А нейните кораби се отклоняват на 50 км на югозапад от тях, т.е. към териториите, които и преди 2014 г. са под руски флаг към срещуположния на кримския бряг.

17

Анонимен

преди 5 години

До До 12На мен ли говориш бе Пинко?Дъртите като сте ходили в казарма какво?Стреляли сте по 9 патрона !Пълен смях!Дори не можете да прикладвате правилно, за стрелба с пистолет пък да не говорим.

16

Анонимен

преди 5 години

УКРИТЕ ОСТАНАХА БЕЗКРАЙНО УЧУДЕНИ ОТ ВЯЛАТА РЕАКЦИЯ НА ЗАПАДА И САЩ НА ТЯХНАТА ПРОВОКАЦИЯ.УКРАЙНА СЕ ВТРЪСНА ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ, СТРУВА МНОГО СКЪПО, МНОГО КРАДАТ И СА МНОГО НАХАЛНИ.

15

Анонимен

преди 5 години

Очакваният бълвоч на путинската пропаганда е налице. Смес от крещящи лъжи и дрънкане на оръжие! Колко прозрачно!

14

Цецо Мен

преди 5 години

Чета коментарите под статията и се чудя какъв живот живеят част от коментиращите. Изконно украйнски територии не знам дали има, но знам, че населението там говори украински и руски. Интерес от цялата работа имат и поляците, които първо не са в добри отношения с руснаците и второ са населени в западната част на Украйна( ВСВ преместване на граници). Към момента Тръмп и Путин не представят хладни отношения.

13

До 12

преди 5 години

Много , ама много си зле бе ! То е нормално за младите гендери в софия които незнаят какво е казарма. Радвай се да няма война, че започни светут ще се изпари за броени часове а ти също както си пишеш на компа.

12

Пешо

преди 5 години

Путин каза и други работи...който го интересува да слуша и да гледа. На форума има участници от над 50 страни. След пресконференцията беше изпратен на крака и с аплодисменти. Имах един учител навремето, който казваше: четете, бе четете, ама вий не четете. А доста и не мислят.

11

Анонимен

преди 5 години

През март 2018 г. украинските власти арестуваха руския риболовен кораб Норд, окачествено от Русия като държавно пиратство и морски тероризъм. Според споразумението между Украйна и Русия от 1993 г. и двете страни имат право на съвместно ползване на живите ресурси в басейна на Азовско море. Нарушението на Украйна не се забеляза от международната общност и руските моряци все още не са освободени.

10

Смях

преди 5 години

Ах колко сладурско казано: "Всеки дребен хулиган разчита на някой едър бандит, скрит зад ъгъла". Там е работата, че на бандитите не може да се разчита за дълго, ха-ха.

9

Анонимен

преди 5 години

Само война може да накара руснаците да мислят за друго освен за глада, който ги е налегнал.А на този под мен искам да кажа, че ако руската мечка си подаде смрадливата муцуна от Сибир ще бъде гръмната моментално.

8

1111

преди 5 години

Като маймунки ни разиграват Великите сили. Икономически, политически, хуманитарни кризи се редят в по-слабите държави по Света. И ние сме в това число. Борят се за дивиденти, а стопанина плаща сметката. Дори и в цяла Западна Европа вървят процеси на разделение на народите. Последната година на Балканите голямо "кладене на огньове" беше и продължава! Албания-Сърбия, Гърция-Турция, Гърция-Албания. И нас ни жегнаха, св. Кирил и Методий били македонци и руснаците говорили на македонски :)

7

Анонимен

преди 5 години

Война между рисия и украйна искат само САЩ и подръчкват безмозъчните украйнски фашисти на власт в украйна. Тръгне ли руската мечка сега , този път ще се спре в Лондон . Лошото е , че ще исчезне софия.