60

Анонимен

преди 5 години

До 68Ок, добре, това ми прозвуча и като, че САЩ са спечелили войната във Виетнам и че загубите им в самолети са били нищожни :).Апропо след една година Иран стана една от малкото държави в света, която произвежда ударни БПЛА, които поразително приличат на американсия макет :).

59

Анонимен

преди 5 години

Тоя ли същия параход кузнецов,дето на парада им опуши целия свят и затова нямаше това лято комари?

58

Анонимен

преди 5 години

"САЩ имат над 20 супер модерни самолетонасачи"Абе, , за съвременните ракети самолетоносача е тлъста, незащитима цел, която се вижда през два континента като *** на кисело мляко. С плаващите корита може да стреснеш Папуа-Нова Гвинея, но не и голяма държава /Китай, Индия, Русия/.

57

Анонимен

преди 5 години

До 53Между АВИОНОСЕЩ КРЕЙСЕР и САМОЛЕТОНОСАЧ !!!Ако не знаеш Адмирал Кунзецов може да оперира сам - в допълнение към авиацията на кораба има 12 пускови установки за противокорабни ракети, зенитни ракетни комплекси и противолодъчните бомбомети, отделно разполага със собствено ПВО, докато един американски самолетоносач, трябва да е предиружен от цяла армада, която да съвместява тези дейности ! Кой вариант е по-практичен, се надявам никога да не разберем !

56

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Англия имат договор с Украйна от 90-те години когато Украйна трябваше да предаде адреното си оръжие, а САЩ и Англия се задължиха да окажат военна помощ при нужда. Чакам да видя как ще си изпълнят договора...

55

СанинС

преди 5 години

Ааа,къде е бил "ключа от магазата!" -Прошенко специално е изпратил тези"герои" на Украйна да спровокират нещата в Керченския проток за да го чуят след това немците да не строят "Северен поток-2" ,щоо Украйна ще остане без газ по мрежата си и след това ще тече по нея прошенковски шоколад и бонбони.)Хората водят войни за да минават търбите по техните територии от Русия-нашите се отказват доброволно от тях и манипулират плебесите ,че не е изгодноза нас Южен поток. А ШАРАНИ ИМА КОЛКОТО ИСКАШ У НАС!

54

Анонимен

преди 5 години

Винаги ми е било много забавно да чета глупави коментари от хора които дават мнение сякаш имат информация от първа ръка, а истината е, че и Русия и Украйна сте ги виждали само на картата обаче по някаква причина сте много наясно с живота там и какво мислят хората по въпроса. А за военните "експерти" дори няма да говоря, там пародията е пълна.

53

Анонимен

преди 5 години

До 67Значи чули сте ама не сте разбрали :) Иран не е приземявала нищо. Дрона беше паднал. Отделно от видеото на дрона после стана ясно, че е просто макет.

52

Анонимен

преди 5 години

До гурбетчийски поздрав:) Не всикчо , което четеш по вестниците е истина. Да наистина САЩ имат доста напреднали технологии, но и руцнаците също. Сещаш ли се ,че преди няколко години в Иран, потарям в Иран се приземи съвсем нормално, американски дрон Global Hawk.Мислиш ли си , че иранците са способни на това ? Просто питам :)

51

Анонимен

преди 5 години

До Окраинский окупантНикой в света не го признава за руски :) Русия ще си седи изолирана колкото си иска :)

50

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКПКакво общо има едното с другото отделно "братушките" си ядаха труповете докато запада не им отвори втори фронт. Аре стига с тази пропаганда, че русия сами били победили. Отделно малко ли провизии им пращаха с конвои от Исландия? Ама де да знайте вие я...

49

Анонимен

преди 5 години

Борис Немцов: Не вярвайте нито дума на Путин !Петро Порошенко: Не вярвайте на лъжите на Путин !Точно и ясно !

48

Активист на БКП

преди 5 години

И какво ще му помогне Меркел ?!Нали братушките направиха швабите на кайма през ВС Война...

47

Бен Ган

преди 5 години

Така и не схванахте, защо все спорите за САЩ и Русия и все имате доводи? Аз да кажа, защото всички сте прави! Истината е, и винаги ще бъде, че и двете страни, гонят интересите си! Това ще правят и другите големи сили! Не им дреме за останалия свят! Играят своите игри, които са с голям замисъл. Има хора, които виждат към какво се стремят, има и такива, които не виждат. Но това, в крайна сметка, няма значение. Нито на САЩ им дреме за останалия свят (камо ли за България) нито на Русия!

46

Анонимен

преди 5 години

До 57Оф да знаем го руското освобождение. Излиза ти отзад после.

45

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

До Членска карта 7 Вярвам ти.Вярвам ти ,че всичко построено в България е благодарение на социализъма-комунизъма... Ама да ни обясниш как така западния свят и без комунизъм и без Бай Тошовци успя да си построи и атомни централи и ТЕЦове???

44

Анонимен

преди 5 години

До 49Ай сега като си много отворен кажи ми разликата межди АВИОНОСЕЩ и САМОЛЕТОНОСАЧ ...

43

До strategic expert

преди 5 години

И няма да е много трудно - черни, бели и латиноси ще се избият всеки момент.

42

Бай Иван

преди 5 години

Потрошенко е.а мамата на държавата си ,ама поне имат демокрация и право на гей парад сега ;) !!!

41

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха по-наивни идеи от държавен глава не бях чел,ха,ха,ха!Германия ,да се откаже от Северен поток 2 ,и дазависи от прищевките на украинците ,дали да имат газ или не ,ха,ха,ха!НАТО да бил разположил войски в Азовското езеро !Коя НАТО-вска държава има крайбрежие на ,,морето-езеро"?Пораженко много му се иска втори мандат в Президенството,но с мижавите10%,най-много може да го вземат за портиер!