21

До Счети

преди 5 години

Ами тогава вие последователите на Вожда Винету поемете да си плащате милиардите заеми, които Боко изтегли, дефакто вие сте отговорни за тях гласувайки за шайката!

20

Анонимен

преди 5 години

Вчера излезе някакво изследване, че взимаме по-малко и от най-бедните азиатски страни, и жевеем много по-зле от тях! Иначе медиите и политиците тръбят за някаква стабилност и някакво благоденствие, явно живеем в различни държави с тях!

19

Гледна точка

преди 5 години

Пари има ама ги трупат в банки зад границаЗа това си твърдение имаш ли доказателства? Ако имаш, дай и ние да видим!

18

Ами ще искат

преди 5 години

Зер, БСП електората е само от пенсионери и то от тези, които си хвърлят парите през прозорците на ало измамници.Синилна партия, това е!

17

Счети

преди 5 години

Нямам нищо против такова преизчисляване ясно е, че парите за пенсии са недостатъчни, но нека да го поемат симпатизантите на БСП или пък самата партия. Иначе мисля, че е време БСП да се прекръсти на "Бес.ни Страшни Пенсии" или "Ба.си Страшните Популисти". Нещо не си спомням да са направили нещо повече за работещите хора в България ? Не че ГЕРБ, са направили, но тия много ме дразнят с тяхната "невинност" !

16

Анонимен

преди 5 години

Пари има ама ги трупат в банки зад граница

15

V

преди 5 години

Най много пари могат да дойдат от ранното ченгеджииско пенсиониране което го няма в ЕС .А защо в бг го има ??? После от нормална минимална работна заплата .Ако се вдигне МРЗ веднага се вдигат и пенсиите .ВСИЧКО ДРУГО Е БОШЛАФ .НЯМА ДА СТАНЕ ;)

14

Анонимен

преди 5 години

Нали се хвалеше с над 2 милиарда излишък преди месец? Какво стана с него, опапаха го като за последно.Гангстери за Ефективно Разграбване на България!

13

До надолу

преди 5 години

Вчера смених четери гуми със зимни, не ми дадоха касова бележка! Като се подстригвам също!

12

До 10

преди 5 години

Бойко, ти ли си?? Не ти ли омръзна да дъвчеше една и съща опорка 10 години??

11

Анонимен

преди 5 години

Не идват главно от вноските на работещите, а от акцизи и ДДС. 30 милиона годишно от спиране на държавната субсидия за партиите, които да преминат на членски внос от милионите им поддръжници.

10

Анонимен

преди 5 години

е не ами като спрете да крадете

9

Анонимен

преди 5 години

До K7И този безплатен транспорт, мобилни пакети, интернет, храна и т.н., кой ще ги прати плиткоумнико?

8

Анонимен

преди 5 години

Социалистите да върнат откр.аднатите чрез заменки милиарди (когато бяха на власт) и тогава ще има и за пенсионерите

7

666

преди 5 години

СМРТ и плитко заравяне за дух.ач.ите герББ!Ду.ха.чи герББ трябва да платят с кръв предателството към България!Колко още ще търпите да сте роби на Ду.ха.чи герББ?

6

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново - гол популизъм граничещ тоталната глупост от БКП.

5

K7

преди 5 години

За пенсионерите няма нужда от повече пари, осигурете им безплатен обществен транспорт, безплатни мобилни пакети за комуникация, безплатен интернет, безплатни лекарства, хранителните вериги да осигурят храни след 18:00 на символична цена, безплатни 500кВ енергия, достъп то пазар на труда особено за пенсионери инженери, доктори, учители , арго техници, автомеханици, вкарайте ги в образованието има какво да научим от тях, това лесно може да се постигне, бизнеса ще е много доволен

4

Анонимен

преди 5 години

Ало Герб, ако наистина няма пари, има толкова много места от където да се вземат! Например хилядите "бизнесмени" които укриват данъци, ддс-та, има хиляди незаконно забогатели, имоти, банкови сметки! Да тръгнем надолу по стълбицата - защо не си събирате парите от укриването на обороти, касови бонове не издават фризьорски салони, гумаджийници, сервизи, малки бензиностанции.....! Не само пенсии а и заплати ще вдигнете! Ама не искате, защо ли?

3

ай сиктир

преди 5 години

Гербавите са безкрайно наг.и !!! Не трябва да се взима от работещите, а от министрите, дупетатите, от така наречената независима съдебна система, от безкрайните агенции пълни с партийни калинки като се сложат и безумните бонуси които си раздават ще има и за пенсии.

2

Анонимен

преди 5 години

Червените милиардери да се/ги/ бръкнат дълбоко и да раздадат на електората си.