16

Анонимен

преди 5 години

До ВескоМда, с хубави зимни, карани минимум 2 лета. Оттам и безсмъртността. Мен електрониката ме е вадила, но не й се предоверявамSaki, изгубиш ли сцепление, при опит може да минимизираш щетите. Ако нямаш е където спреш...

15

zadaven

преди 5 години

Според полицията, причина за инцидента е висока скорост, несъобразена с пътните условия. - няма ли да измислят нещо ново вече, това го слушам от близо 30 години ("Демокрация" баце) и да не ме подпукате че съм БСПар... презирам ви всички ПолитиДжендъри, така че гооооооооооооо вземете по-навътре... Полицията под ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ... не си вършат работата и не само те... всяка държавна служба трябва да е напълно прозрачна за гражданите, които и плащат заплатката все пак... ;)

14

Стамат

преди 5 години

Настилката, на спускане за моста на Почивка си е добре. Виждайки колко е смачкано аудито, тая е карала с поне 120 км/ч, без значение зимни или летни гуми, при мокрия асфалт, резултата ще е един и същ. Да не забравяме, че там се образуват реки, заради наклона, та в допълнение аквапланинг при висока скорост и липса на умения е причината, защото 100% е тръгнала да върти волана и е скочила на спирачките. Помните ли там, преди някоко години спасителя на давещие се в автобус на градския транспорт?

13

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да се изтрипате по пътищата, после България щяла да изчезне.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонименшофьор съм от 1977 нямам нарушения , тогава нямаше летни и зимни гуми имаше гуми но се съобразявахме със обстановката, с пътя , скоростта и знаците всичко беше добре сега знаците не се зачитат "аз имам abs и още екстри те ще ме сасят" да ама не ако не се съобразяваш с обстановката си пантелей пътник

11

Saki

преди 5 години

Изгубиш ли сцепление,нищо не можеш да направиш колкото и да си опитен. Можеш само да увеличиш музиката в колата .

10

Веско

преди 5 години

До Анонимен 9Като спомена пак мантрата за гумите, аз пък да ти кажа какво мисля. Почти сигурно е била с хубави зимни гуми и защото такива като тебе ги превъзнасят, се е мислила за безсмъртна. Много е вероятно да е имала и ABS и EPS, traction control и tiptronic, но всички тези чужди думи са 98% реклама и електората се избива: да си плаща и буквално!

9

Анонимен

преди 5 години

Някои от водачите особено младите все още са настроени на летна вълна. А тази настройка ще избие много млади. До довечера ще има още 3 катастрофи това в най доброят случай А влошият поне 5. Дано докторите да я спасят и следващият път да не натиска газта а да обърне внимание на пътната настилка и гумите на автомобила. Сигурно е с летните *** които са станали на пластмаса.

8

Анонимен

преди 5 години

Жената препускала по..... ХАХАХАААААААА

7

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха й. Чакам още подобни случаи до края на деня, скапаняците не се избиват достатъчно бързо.

6

Анонимен

преди 5 години

Каква калпава пътна настилка в градски условия бе умник? Карали са като за последно, както винаги и сега на тая може наистина да и е за последно.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонименако скороста е съобразена с пътната обстановка по точно настилка няма да се случи птп но младите с бързи коли не се съобразяват ,а после олеле и скъпа застраховка за останалите

4

Анонимен

преди 5 години

Зимни гуми с 4мм граюфер върху гьола до това води!Колата става шейна!Ама на гиквенската банда какво и пука!Важното е далаверата от гумите и още по важни са глобите за окрадената хазна!Ами така ще е и по зле ще става при бандитите!

3

Анонимен

преди 5 години

И ние какво трябва да направим ?

2

Анонимен

преди 5 години

И не само висока скорост за калпавата пътна настилка що не се споменава.

1

Varna

преди 5 години

Razberete Che vladiislavovo e selo a ne raion na Varna