65

Анонимен

преди 5 години

Да изгорим кремъл и да населим имигрантите там тъй и тъй русия Подкрепя пакта за миграция

64

Факт!

преди 5 години

Напълно съгласен съм с теб Германия е измислена *** от преди това обединили се ланове васали на Френската империя пряк наследник на Франкската държава.Германия е населена с хазари нямащи нищо общо с бялата раса.Самият Хитлер е хазар. Украйна е измислена и това е повече от сигурно.Поляците и унгарците трябва да я разпарчетосат ама имат на власт марионетки които не си търсят правата.

63

Анонимен

преди 5 години

Ще се завълнува като нарежат северен поток 2 и национализират всички активи на лук ойл извън русия и забоят 1000 долара за виза за всеки руски под човек

62

Анонимен

преди 5 години

Руслайна е измислена държава нез бъдеще с холанско знане българска писменост и византиски герб

61

Анонимен

преди 5 години

Русия не се опитва, тя го прави така че, свиквайте западни УТки.

60

Анонимен

преди 5 години

"...Западът няма да има куража да наложи още санкции..."----------Вчера стана известен отговорът на Лавров: Русия вече не се вълнува от възможни западни санкции. Безмислено е да се опитваме да повлияем на хора, които са зациклени на идеята да намират все нови и нови поводи за натиск срещу Русия.

59

Анонимен

преди 5 години

Русия няма бъдеще

58

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Крим е руска територия населена с 95% чисти руснаци. Който не вярва да провери. *** е измислена държава с измислен език, създадена от предателя Ленин. Дори диалекта им се превръща в език по времето на Ленин. Факт е, също така че Германия е измислена страна, създадена през 1871г. Преди това държава с име "Германия" не е съществувала. Когато Фащ фалират, а Путин влезе в Берлин ще има мир.

57

Анонимен

преди 5 години

Москва трябва да гори

56

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да се унищожи като държава а под човешкия бо,кл,ук дето я населява да се издави в северния океан Факт

55

Факт!

преди 5 години

Къде е бил български бе като няма никакви сведения за успехи в корабоплаването от българска страна в историята.Та ние от 1300 и кусур практически се водим Османска империя.Преди това няма никакви данни за успехи в корабоплаването Прабългарите са били изостанали номади на коне а траки и славяни никъде не са мърдали.

54

Анонимен

преди 5 години

Путин да нвземе да каже на Ердоган ,приятелю аз взимам Крим а ти вземи половината Балкани но само недей мрънка за Крим тогава кой ще спре Ердоган,тия българи дето подкрепят агресора сигурно те ще го спрат

53

Solar Power

преди 5 години

До 48: В интерес на истината е бил по дълго време български от колкото руски :)Но какво ти увира главата на теб.... ти и българското не тачиш интересува те само колко бомби имали руснаците или американците.... Ей затова сигурно и ти си като протестерите които все чакат дядо иван или чичо сам да им помогне :)

52

двойни стандарти

преди 5 години

Ало големите защитници на превратаджиите провокатори в Киев къде сте когато Украинската армия и фашистките отряди обстрелват села и градове в Донбас и избиха хиляди жени и деца,тези убийства какво са?

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Така е Украйна е фашистка страна и не трябва да бъде подкрепяна.

50

Просто цифри

преди 5 години

42 милиона украинци са просто цифра с едно отравяне на водоеми и химически оръжия ще станат 15 милиона.

49

Анонимен

преди 5 години

Тия българи дето подкрепят агресор са много опасни и утре като нищо ще продадат майка България затова такива предатели трябва да бъдат открити и да им се отнеме българското гражданство,лакеи

48

Анонимен

преди 5 години

Това да не ви е раградения двор ЕС където го превзеха индивиди от третия свят със салове и плодири.

47

Анонимен

преди 5 години

Русия не опитва да обяви Азовско море за своя акватория, а опитва да обяви на всеослушание пред целия свят, че входа в Азовско море през и под арките на Кримския мост става по определена разрешителна процедура. Всеки, който не се съобразява ще бъде спрян, задържан, арестуван и съден. Какво още не е ясно?

46

Анонимен

преди 5 години

До Факт!кажи го на 42 милиона украинци, щото те не знаят, че не съществуват.