18

Още по-смешно

преди 5 години

Ако Русия обяви военно положение ?!Сигурно ще мирише на натовски памперси месеци наред!

17

Хитрите урки

преди 5 години

Военно положение - ама за 30 дни :):)Пнеже Уркаина е на допинг от МВФ и при военно полжение не може да си взема дозата.Тия направо са го закъсали, ама всичко иде от главата!

16

Анонимен

преди 5 години

Според мен , Порошенко да се стяга и да ходи да му целува ръка на Вовката , че само са ги погалили с перце . Я да бяха направили ,тоя номер с военни кораби в акваториални води на САЩ и тогава щяха да разберат истинския смисъл на думата АГРЕСИЯ.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

фашистки психар!

14

Боби

преди 5 години

До Анонимен 13Лично не смятам че това е така но се питам Вие Анонимни(мда анонимни и пак анонимни все анонимни колко показателно) чии части обслужвате

13

Привет от България

преди 5 години

До Боби цял ден и нощ спамиш тук. Нямаш ли живот бро?

12

Боби

преди 5 години

До 11Напълно вярно освен в случая когато въпросния побойник има Калашников(или ядрено оръжие) а групата е "въоръжена" само с бейзболни бухалки.

11

Боби

преди 5 години

До АнонименА ти ако си на мястото на капитана на кораба на бреговата охрана по-малко цветисто ли ще се изразяваш като се опитваш със всички сили да спреш едни НАХАЛНИ ПРОВОКАТОРИ без да използваш оръжие?ПП Ако не сте забелязали на по-големите руски патрулни кораби има монтирани АК-630 - 6 цевни 30мм оръдия с темп на стрелба от 4000 изстрела в минута - това нещо може буквално да среже Украинските кораби на две ако се ползва от 250м разстояние примерно

10

До 7

преди 5 години

Така е. А нали знаеш какво се случва рано или късно с подобен тип побойници? Събират се няколко момчета (в случая държави) и го спукват от бой!

9

Боби

преди 5 години

"военното положение се въвежда не на цялата територия на страната, а само в тези райони, които непосредствено граничат с Русия, Молдова, включително Приднестровието, а също по крайбрежието на Черно и Азовско море"Амче то това са има няма 90% от границата - само границата с Беларус не е засегната от военното положение. За по лесно на цялата територия да бяха го въвели.

8

до6

преди 5 години

то само с лозунги и провокации Слава не става ..

7

(*_*)

преди 5 години

русия се държи точно като бавновазвиващия се побойник ,който повтаря класа и се заяжда с по-малките от него.И като всеки побойник си има антураж от лицемерни подлизурковци ,които са готови на всичко за снизхождението/копейките му.

6

СЛАВА УКРАIНI

преди 5 години

Браво Порошенко! Мачкай жужето Путин!

5

хаха

преди 5 години

хаха нема пари за толкова ранъ за войската, уж 60 пък сега 30

4

Анонимен

преди 5 години

Руските бандити ще ядат тоягата. А Северния и Турския поток умряха.

3

Coool

преди 5 години

Oilalala....eu pod amerikansko-angliiski botush...drugia botush rita da vliza i v ukraina....i da razbuta pazara i trabichkite na gaza za komshiite....kak e dnes cenata na shezlongite i chadarite krai kakao beach i sveti vlas?!

2

Н

преди 5 години

Ха ха укр алкохолик вече не знае какво прови иска пак да и президент

1

Анонимен

преди 5 години

смешковци