38

BG+RU

преди 5 години

Косово е Сърбия, но е окупирано от албанците!Македония е България, но и там командват албанците!Крим е руски ЗАВИНАГИ...............там историческата истина победи!Вие на коя страна сте!На страната на албанската мафия и Хашим Тачи - "Змията" (мафиот, наркобос и търговец на оръжие и човешки органи) или на страната на православните ни братя - руснаци и сърби???

37

za RU

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги...................свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България!!!Скоро олигархът Потрошенко и фашистите в Киев ще си платят за престъпленията, за това, че убиват руски деца, жени и мъже!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойде края на фашисткия режим на олигарха-алкохолик-шоколадов бос Потрошенко!!!

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим и Украйна са руски и с руско население още от Киевска Рус от около 9 век след Христа,доста преди Екатерина Велика.Просто австронемците им смениха идентичността,както направиха Македония за България.

34

Анонимен

преди 5 години

Потрошенко,да ти е.б.а майката!Оср.ахте се брат убива брата!*** д.ерас!Налагате геноцид,убийства,глад и мъчения между славянските народи,бял ден да не видиш!И ни върни училищата с български език и българската общност,***.де.рас!

33

хохолите капут!

преди 5 години

"Военно положение" в Украйна за 30 дни"ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХХАААААААААААААА....................

32

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, туриха пръста в гъ3а на Путин с Турски поток. Италия е подписала за строителство на газопровод от местонахождението Левиафан с Израел и Кипър по дъното на Средиземно море до остров Крит и от там до Южна Италия с капацитет 20 милиарка куб.м. годишно. Това окончателно слага кръста на Турски поток който беше предназначен основно за Италия през България или Гърция.

31

Бай Петко

преди 5 години

Нещо ново в Холивуд

30

Анонимен

преди 5 години

На фона на това което в момента се случва на Марс Русия изглежда все по-жалко и глуповато.

29

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов призна че Крим руски още от 5476 година преди новата ера. Урааааа братя русофили.

28

Yasnos

преди 5 години

Chudna rabota...zasto ukrainskite korabcheta ne sa doshli na gosti krai atia ili park delfin....kakav hubava vodka i kotleti imat tam za boini drugari....

27

Ум

преди 5 години

Хахахахахахахах тези смешнищи и марионетки на Запада обявяват драма положение. Мачкай мечо, мачкайй

26

Различни светове

преди 5 години

Космическата сонда Inside кацна на Марс преди час и половина. Преди ден и половина Русия бандитски нападна украински кораби.

25

Анонимен

преди 5 години

Zasto Poroshenko e poiskal voenno polojenie?

24

Хорър

преди 5 години

Урките са големи мазохисти - откога молят Вова да ги понапляска малко - а той НЕ!(Не харесвал политичски к**ви спали със некромана чичо Сам.)Сега Уркаина ще си погине от валутна зависимост от МВФ дилъра!

23

Трол

преди 5 години

Май г-н Вайцман ( по нееврейски Порошенко) се наакa в стремежа си да остане президент заобикаляйки демократичните избори с военно положение. Нищо Путин ще му каже, а ако не, ще му покаже. А вие българо-фашистки фенове сядайте пред телевизорите и преяждайте с еврейските лай**на на г-н Вайцман- Рошен, гледайки как Русия стъпква хлебарката!

22

Rrr

преди 5 години

С две думи...укритата знаят че ако пратят военни кораби край Крим ще има патаклама...е вече я имат...а сега да видим с това военно положение къв ще го правят...

21

Анонимен

преди 5 години

Русия затваря арката на Керченския мост (Вероятно само за това го построиха този мост за да правят бандитски клопки) а след това се оплаква от Украйна че искали да минат без разрешение. Азовско море е колкото руско толкова и украинско така че агресора и нападателя е Русия. А заради своята агресивност "Магучая" ще получи нови санкции, в това не трябва да има никакво съмнение както за управляващата кремълска шайка така и за техните вечни слуги българските русофили.

20

Анонимен

преди 5 години

Колко ще се смея ако отнякъде изскочи оня с дебелите вежди. Казваше се Леонид Брежнев. Този Потрошенко досега щеше да е изгнил поне 5 пъти. Брежнев не говореше много. Казваше само веднъж и не повтаряше. Ако са го чули и разбрали добре ако не са толкова по зле за тях. Не само Урките ами всички останали досега да са станали най цивилизованите и най примерните. А тези които се опитат да се правят на тарикати заминават за Сибир при минус 70 градуса. Такава жега е че дъха ти замръзва.

19

До Боби

преди 5 години

В НАТО има 3 ядрени сили - САЩ, Великобритания и Франция със значително по-голям брой ядрени бойни глави от руските. На това ли викаш бейзболни бухалки?