12

Анонимен

преди 5 години

Депресията е болестно състояние и не е никак за подценяване. Има три стадия. Като не сте наясно с нещо, не е задължително да напишете коментар.

11

Анонимен

преди 5 години

Никой не е застрахован от депресия. Дори и най-силните на вид мъже. Уволнение от работа, раздяла с любим човек, смърт на близък - това са само част от причините, които могат да доведат до депресивно състояние. Алкохола помага до определено време, а след това засилва депресията, спортът е добра алтернатива.Не съм съгласен, че бедността е причина защото най-щастливи хора по статистика живеят в Бангладеш, а стандарта ан живот там е по-лош от нашия.

10

Новото познание

преди 5 години

На това вече казват новото познание медитация,позитивизъм,и куп още в този смисъл глупости. Всеки проблем трябва да се решава ,а не да се пренебрегва с позитивизъм или медитация,ако ти спрат тока ,а ти нямаш пари да го платиш нито този месец нито следващият интересно ще мислиш позитивно или ще медитирал на тъмно или студено,и това е само пример. Това се казва бягство от реалният живот,но на това ни учат вече " интелектуалците" да се извиси духовно,че да ни очистят без да създаваме грижи.

9

до № 6

преди 5 години

До АнонименМисли си за хубави неща как взимаш заплата от 3 долара и чакаш на опашка по 12 часа за месце и семейството седи на тъмно и студено за да гласуваш за визия на бъдеща България.

8

Миз

преди 5 години

Най-добре е да се освободим от хора, които ни носят негативност, както са 98% от хората пишещи в този сайт.

7

Анонимен

преди 5 години

ДоАбе да ти кажа... На биха ме един път, но след 7 години чакане, бияпа изчезна безследно. Сега ми е орият и, като виждам, постовете от майка му "Помог ете да намеря си а си"... Йеее хехееее.... Искаш *** няяяямаааааа хаххахаха. Аххй, колко сладко нещо е отмъщениицету.

6

Анонимен

преди 5 години

Как да си мислиш за хубави неща когато всеки ден нашата "хубава" бълграска действителност те мачка като валяк, без да ти дава възможност дъх да си поемеш... То и да ти даде буквално, като знаеш колко е "чист" въздуха няма да искаш....

5

Сна

преди 5 години

Депресия е много глупава дума. Аз го наричам Лигости.

4

Герберуха:

преди 5 години

Аз съм щастлив в ГРОБландия нямам причини да се депресирам!!!!!!

3

До 2

преди 5 години

То ако те слушаме тебе ще трябва на всеки ъгъл да виси по некой обесен, и без това самоубийци колко щеш.

2

Анонимен

преди 5 години

Депресията се лекува с въже. После ще сте в Елисейските полета, диви и щастливи. Действайте...

1

Анонимен

преди 5 години

Свами Шивананда ... много голяма глупост е казал .Нека ти е лошо , после ще ти стане ясно защо ... Това е *** простотията .... няма такова нещо всяко зло за добро !Лошото си е лошо ... и никога не се компенсира .То си е като приказката бой и е.не не се връщат .