57

Анонимен

преди 5 години

тез нямат спиране, тормоза на народа продължава

56

do 55

преди 5 години

До АнонименНаучи се да пишеш бе ***

55

Анонимен

преди 5 години

Бонус-малус за шофьорите , а кога да очакваме същото и за заплатите на политиците ?

54

Анонимен

преди 5 години

Озаконяват рекета! Ще има не само протести, но и бунтове! Няма как да ви мине номера нещастни герберасти!

53

Анонимен

преди 5 години

Това е най-корумпиращата до сега далавера за КАТ!!!! Тотален стимул за корупцията! Голяма грешка Бойко! За тази грешка ще идеш на село да ядеш сланина! Ти и без това мечтаеш за това!

52

реалист

преди 5 години

Ако държавата си застрахова автомобилите би трябвало застраховките да не се повишават, защото от тях застрахователите ще получат много пари при малко нарушения.

51

Анонимен

преди 5 години

Защо казвате , че ще ползват 75 лв отстъпка , а не примерно 10 и 20? 75 лв ще ползват след 7 години практически НИКОГА !!!

50

Анонимен

преди 5 години

Значи ако бъда съвестен шофьор ще ми дадат отстъпка, с която застраховката ще ми е по-скъпа от сегашната и много по-скъпа от преди 2 години. Голям Бонус, няма що!

49

Анонимен

преди 5 години

Бългерианци, на Ваше място не бих се притеснявал за увеличената застраховка. Но сериозно щях да се притеснявам за следващото нещо което ще бъде увеличено на Ваш гръб. Като бръшнян чувал сте, колкото и да Ви тупам все има какво да падне. Да сте ми живи и здрави! Вечно Ваш Боко.

48

Анонимен

преди 5 години

Време е да променим червената олигархична система и да влезем в ЕС отново с истински държавници!

47

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се , че много скоро ще гледаме как електората на ГЕРБ ще излезе на протест срещу тези които са избрали :)))))

46

Анонимен

преди 5 години

До Пенсионер - ...Къде да подам молба ?В Арменския синод, до арменския поп!

45

House M.D.

преди 5 години

Статията е манипулативна! Какво гарантира, че след седем години базата за изчисление ще е все още 300 лв., а няма да е 500 лв.

44

Ne e prozrachno, ne

преди 5 години

Mnogo charshafi pak po masite, ve...zasto kriat debelite kalki i butcheta na adminisratorite, tehnite chujdestranni kunduri, frenskite im pantelonki i kalcuni, torbichki i chantichki....kakvo kriat tesi adminisratori pod masite i pod charshafite ot bg narod suveren?! Pachki levove, liri i evra li si podmiatat pod charshafcheaaatata?! Hahahahaha...

43

Пенсионер

преди 5 години

Притежавам книжка от 1977г. и до сега нямам нито едно нарушение. Застрахователя трябва да ми плаща на мен.Къде да подам молба ?

42

Гробокопач

преди 5 години

Вижте сега, Менда било име на тракийско божество, според Павката Серафимов;))) Бонус-Фалос е данъкът към него!Бъдете тракийци, бъдете европци и нема да плащате. ако сте, Бълагри, обаче, шъ плащате до умиргане!

41

бай Иван

преди 5 години

Пак недомислен закон от оялите се депутати.По разумно е,данъкът да си остане същият,но който предизвика катастрофа да доплати % съобразно щетата,материална или и телесна,като тоя % се начислява и следващите "х" години.В случая да се натоварят джигитите на пътя,пияндурниците и наркоманите.А по отношение на минали провинения според римското право не е законосъобразно.Или в БГ законодателите са "Юридически джигити"???

40

Анонимен

преди 5 години

Вече стана много отегчително това обилно напояване на населението с обяснения за измишльотината "бонус-малус", което е една фантасмагория, дрън-дрън! Такова нещо никога няма да се случи на практика! Целта е "трай бабо за хубост", докато около шиите ни се стяга все по-силно милиционерската хватка, наричана "задължително автомобилно застраховане".

39

Анонимен

преди 5 години

Утре по същата логика ще кажат - понеже пушите цигари, Ви увеличаваме двойно здравната вноска, защото потенциално има по-голяма вероятност да се разболеете от скъпоструващи болести. Имаме доказателства - купували сте цигари с баковата си карта. Няма значение, че от днес вече не пушите - да не сте пушили изобщо, трябвало е да предположите, че не само ще умрете от цигарите, но и ще бъдете наказан финансово за това. Оруел ряпа да яде!

38

реалист

преди 5 години

Мафия. Като не им изнася на застрахователите, никой не ги насилва да сключват застраховки ГО. Да се занимават с други застраховки.