117

Анонимен

преди 5 години

ба си пропагандата на тази малус иамишльотина! кАде е другарката Нинова да скочи, да заклейми милиционерските опити за това мародерство на народа! Явно, устройва бе-се-пето и всички останали. Доволни мълчат!

116

Некъф

преди 5 години

Жалки човечета служещи не на народа си, а на народния изедник но един ден на всяко прасе му идва коледата!

115

Анонимен

преди 5 години

ОООО бонуси , ооооо малуси . Вече съм готов да подкрепя ГЕРБ за 4-ти мандат , нооооо ,да го изкарат в урановите мини .

114

ЖОРО

преди 5 години

Що РЕВЕТЕ бе уважаеми дами и господа след като НИЕ сами си избираме тъпите ГЕРБАДЖИИ вече три пъти.И най големият *** ще разбере, че ако три пъти го слагаш на власт може да прави каквото си иска. Вие какво очаквате, да ви увеличат доходите и да ви намалят ДАНАЦИТЕ. НЯМА ДА СЕ СУЧИ ТАКОВА НЕЩО.ОЩЕ ЩЕ НИ ДЕРАТ КОЖАТА.................................

113

Я, па Я

преди 5 години

До Лъжа върху лъжаНе се бях замислил за това. Верно тия са ***, ама какво да се очаква от мутри. Но и на запад е така, поне в Италия. Там се почва с голяма застраховка и ако нямаш нарушения постепенно пада. Но на фона на покупателната възможност на хората у нас е дране. Макар, че и в Италия вече изнемогват и не си правят каско, даже и на нови коли.

112

Я, па Я

преди 5 години

До 112. Добра идея. Аз обаче предлагам застраховката ГО да се определя на база максимална скорост на автомобила по техническа спецификация на производителя. Например моята кола технически и дават 185 км/ч. значи ГО = 185 лв. и ако направя катастрофа по моя вина през годината тогава да има "малос". Така ще е справедливо, за джигитите с по мощните коли по скъпо.

111

Лъжа върху лъжа

преди 5 години

Работя в ЗД и ще ви кажа че вече го издухахме.Първо лъжата е почнала много отдавна като застраховката се плаща на кола а не на човек,идеята е ако имаш три коли да плащаш три застраховки, а не една,както е във франция англия италия. Но в бг няма как да изпуснат лапачката.Затова и бонус малус в Бг е неприложим ,това беше просто поредния начин да ви дръпнат парите и това вече е факт.Цените се качиха.Както и данъка и цените на стоките само на безина ги свалиха малко ама скоро пак ще ги дигнат.

110

Анонимен

преди 5 години

ако имаш едно нарушение за скорост в населено място 30% увеличение.сега средна цена 350+110 малус хак да ви е честито увеличение.за да се махне малуса 12 години без нарушение.хората са си направили сметката и ви омайват че само няколко хиляди щели да плащат повече а другите щели да бъдат на сметка.

109

Анонимен

преди 5 години

Държава трябва да сложи таван на цената на застраховката например 150 лв, а след този таван, която компания иска да се откаже да се откаже. Сигурен съм, че 90% от тях пак ще продължат да съществуват! Недейте да угаждате на няколко мафиотски компании, угаждайте на народа господа политици. Вас хората ви избират, а не компании със съмнителни дейности!!!

108

Я, па Я

преди 5 години

И как така без да има застрахователно събитие ще има "малос". В цял свят "малос" има когато има застрахователно събитие и то по твоя вина. Да не говорим, че 70% от пътищата са неадекватно регулирани и на практика няма начин да не се направи нарушение, даже и да не искаш. За 2 г. всички ще станем само с "малоси" без да имаме застрахователни събития и ще захраним застрахователните компании. И после, как ще напишат акт на колата, *** истории. Целта е да се одере кожата на хората но прекалиха.

107

БАБА КУНА

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ДАЛАВЕРА СЕ КАЗВА БОНУС-МАЛОС !!!

106

Анонимен

преди 5 години

До 138Не се пъ.ни. Те презират протестите, защото протестърите са низши същества с анцузи, а списвачите у форума са духовно извисени, висша каста и нямат проблеми с доходите и несправедливостите в БГ.

105

Анонимен

преди 5 години

"Бонус-малусът: За 1 млн. шофьори "Гражданска" от 225 лева"Чеки бе, януари 2018 платих 195 лева, сега с бонуса ще ми е 225 и това е намаление с 10%?!?! Бокич, пак оака пейзажа мой!

104

Анонимен

преди 5 години

Разтягате ли локуми? Разтягайте, разтягайте! Вие сте по локумите по форумите. Там вие силата на чиновниците. Затова ще ви де.рат наред. И такса гробно място ще плащате, и такса телевизор в заведение ще плащате, скъп бензин ще плащате, скъпи лекарства и медицински услуги, скъпа отровна храна, долнокачествено образование... Бг е в подем, възход, вие сте доволни от доходите си и протестите ви пречат в неделя.

103

ал куропаткин

преди 5 години

ми аз миналата година платих 145лева а сега с бонуса 225лева.........но всичко е точно

102

La France

преди 5 години

Честито..

101

234

преди 5 години

На протести! На протести! На протести!...

100

138

преди 5 години

На протести!... Ако си мълчим утре ще ни накарат хем да бутаме колите си, хем да плащаме данък за МПС!!!

99

Учуден

преди 5 години

Попадането в групата с най-голямо завишение на цената ще става след тежка катастрофа, довела до смърт-ДОБРЕ ДЕ, ако некой си е клекав и пукляса и след съвсем лека катастрофа?

98

T

преди 5 години

Мдаааа, неспазване на дистанция... Пробвайте в София да спазвате дистанция и да видите как рязко джигитите влизат между вас и предния автомобил. В подобна ситуация чуквате тарикат-джигита отзад и единственото, което ще ви остава при новите правила е да го претрепете. Боищата по пътищата тепърва предстоят, защото на хората вече адски им е писнало и чашата им съвсем ще прелее, ако заради келешлъците на някой друг, трябва да им се бърка в джоба, че и за 5 години след това.