21

Анонимен

преди 5 години

Има един много хубав филм на Влади-Въргала - Шмебди Капели. Оървите 5 минути от филма показват много добре и точно какво и как се прави в България ит политиците "за" народа. Препоръчвам!

20

Анонимен

преди 5 години

До ЕргенИма една подробност обаче: Вярно е,че всички някой ден,ще си отидем,но е важно как! Приятелят ти ще има спомени и преживявания,а такива като тебе ще си идат,като овце без история!

19

Нагла лъжа

преди 5 години

Само заради тази нагла лъжа от платените статистики на Бойко си заслужава протест до дупка. Според истинските доклади на Е.С сме най-бедните и на Балканите и то заради ,,хубавия" ни живот населението ни се топи.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Сега ти си клатиш краката и нищо не работиш. Получаваш заплата 1000лв, след 30 год. ще искаш пенсия над 1500 лв, защото стандартът и инфлацията ще са се повишили стотици пъти. И ще дойдеш на мястото на пенсионерите сега. Не разчитай на спестявания. След 30 год. сегашните ти пари ще бъдат жълти стотинки, спрямо скока на стоки, услуги, ток, вода, парно, бензин.***!

17

Ерген

преди 5 години

До Анонимен 10А сега си представи, че с тази заплата трябва да издържаш жена си и 2 деца...Абе ще издържам жена си!?Тя какво ще прави?Ще стои у дома и ще гледа сапунки ли?Сега поне работа има.Говоря принципно.Едни хора си използват средствата с ум други ги хврлят на вятъра.

16

Анонимен

преди 5 години

Пушка от септември!

15

Анонимен

преди 5 години

Правителствената болница не е проблема на населението.Те и сега си се лекуват в чужбина,когато се наложи.Проблем е високомерното и бездушно отношение към хората,които са ги избрали.Безконтролното харчене на нашите пари.Мизерията,на която ни обрекоха,за да живеят в охолство.Кражбите,които виждаме всеки ден на евросредства и такива от бюджета.Липсата на воля за справедливост от съд и прокуратура за разследване на властимащите.Липсата на воля от народа да им потърси сметка.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Не се разправяй с "Ерген". Той е партиен ***, който внушава, че в Бг всичко е точно. След малко ще се появи и "Трудови хора", "Работник", Странджата, Професор... те са на щат към Централата да бранят статуквото.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Перфектно се живее с 200 лева пенсия, определено! Питайте баба си! Направо се чуди какво да си прави парите!Цал живот работили за 80лв, искат 800 пенсия.Е как да стане?Моята баба примерно нямаше един ден трудов стаж в живота си.Тези с 200лв пенсия са си клатили краката цял живот.Дядо беше металург и взимаше 600лв.

12

Счети

преди 5 години

Какво значи да живеем добре : Всеки българин да си купува необходимото количество месо, риба, ядки, плодове и зеленчуци. Да може да си плаща сметките за ток, парно, вода, телефон,наем и интернет. Да може два пъти годишно да ходи на почивка и да му остават по 200 лева на месец спестявания примерно. Всичко това трябва да се случва без да се теглят кредити. Колко българи живеят по този начин ? Много малко, така че само някои живеят добре, другите оцеляват !

11

Само ГРОП

преди 5 години

Според Али Реза от Банкя, ДА, добре живеем!

10

Анонимен

преди 5 години

До ЕргенА сега си представи, че с тази заплата трябва да издържаш жена си и 2 деца...Ще те питам тогава колко ще спестиш.

9

Ерген

преди 5 години

Перфектно не, но добре.Поне така сме тези, които можем да си правим сметка на парите.Тези, които дават по 150лв за цигари и теглят заем за Айфон не живеят добре и никога няма да живеят добре.Аз никага в живота си не съм си харчил цялата заплата било тя 400 или 1400.Един приятел взима 500лв повече и като даде 150 за цигари, 100 повече за гориво, че БМВ-то харчи здраво, и 400 за добавки за фитнес(парадокс за пушач) и остава с по-малко пари от мен за месеца.

8

Анонимен

преди 5 години

Перфектно се живее с 200 лева пенсия, определено! Питайте баба си! Направо се чуди какво да си прави парите!

7

Анонимен

преди 5 години

В Бг всички гафове в политиката се замитат. Не се решават, не се отстраняват проблемите, нищо не се подобрява. Само се говори, че проблеми няма.Отричането на проблемите, означава несправяне с тях.Денонощно се лее пропаганда, че всичко е точно.

6

анонимен

преди 5 години

Не им отърва на "народните " ни избраници да си признаят кой ги спонсорира.Даже ме е срам да ги нарека " народни избраници " , защото въобще не защитават интересите на народа ! И няма никой от тях да е осъден за злоупотреби ...защото такава е и правосъдната ни система за жалост .......

5

Марк Твен

преди 5 години

Има лъжи, големи лъжи и статистика.

4

Анонимен

преди 5 години

Че какво ни е?!

3

Циник

преди 5 години

Няма вече политици като Хитлер, Шарл де Гол, Конрад Аденауер.... които са имали визия за страните си, и целта им не е била пари.Просто няма.Нито един политик в Европа днес - не се интересува от друго - освен личната си кариера и благоденствие...а има и такива като Меркел - откровено мразещи собствения си народ и държава.

2

анонимен

преди 5 години

Политиците лъжат ,че живеем добре,даже перфектно! Как не ги е срам ! Те са позор за България , но за жалост ние си ги избираме тези подлеци !