41

Анонимен

преди 5 години

АЗ СЪМ РАЗЖЕДЕНА С ДВЕ ДЕЦА И 560 ЛВ ЗАПЛАТААми да не си разведена!Твоя ако беше свестен нямаше да те оставя сама да гледаш децата или ако имаше грам съвест щеше да плаща детски.По това, че не го прави си личи, че е ***.Сигурно е от онези назобаните отворковци с татуировки, които чалгарките много обичате и като си му омръзнала ти е теглил шута.Кой ти е виновен?

40

Що да се жалим,бе..

преди 5 години

Работя на Запад, спестявам в чужда банка , харча в България , щото ми е евтино и ....душата ми се чувства в Рая!Имам си къща с парно, солари и Джип на газ....и спестявам и от енергия!КВО ДА ИСКАМ ПОВЕЧЕ...??!Целувайте дъъъъълго кафеникавия ми *** , за ЗДРАВЕ И АКЪЛ!СЛАВА НА МАМА МЕРКЕЛ И ЕС!!!!

39

Анонимен

преди 5 години

30 г. Ганьовски приказки... действие- 0.

38

Адам Смит

преди 5 години

"Срамна работа. В Македония минималните пенсии са двойно по-големи. Защо никой не попита за това?"Що пък да не попита?Нека попита Румен Гечев къде се изпариха пенсионните фондове и парите на гражданите през 1996 г., та натрупването трябваше да започне отначало. Оттам и ниските пенсии в България. Впрочем, мин. пенсия в Македония е 284 лв, в Русия 227 лв., а в България 207 лв.Съотв. средна заплата в евро: Македония 207, Русия 431, а в България 561.

37

Анонимен

преди 5 години

АЗ СЪМ РАЗЖЕДЕНА С ДВЕ ДЕЦА И 560 ЛВ ЗАПЛАТА И ЖИВЕЯ ПЕРФЕКТНО, ПЛАЩАМ СМЕТКИ С ТЕЯ ПАРИ, ПАЗАРУВАМ , ХОДИН ВСЯКА СЕДМИЦА НА ТЕАТЪР , ПО МОЛОВЕ ПАЗАРУВАМЕ КАТО НЕВИЖДАЛИ , ВСЯКА ВЕЧЕР НА РЕСТОРАНТИ , ВЕДНЪЖ В МЕСЕЦА В ЧУЖБИНА , ОТДЕЛНО СПЕСТЯВАМ ПО 400 ЛВ В КАРТА И ПАК ОСТАВАТ И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ГИ ПРАВЯ,,,,,,,,АБЕ ПЕРФЕКТЕН ЖИВОТ !!!!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Интересно как при по-ниски заплати, македонците дават по-големи пенсии?

35

Анонимен

преди 5 години

Българската ТВ е единствената в света в която рекламите са за КРЕДИТИ, ЛЕКАРСТВА и ЛОТАРИЙНИ БИЛЕТИ ! Няма такава държава която да изнудва и *** народа си от телевизионният екран - Н Я М А !

34

Анонимен

преди 5 години

В Македония минималните пенсии са двойно по-големи------------Споко! Като влязат в ЕС ще се изравнят с ашите.

33

Мене ми е добре..

преди 5 години

За сега, Нема бити или е"" "ани, протестърчета, въпреки, че те усърдноСЕ борят за това..... Хахахааааа..." стандарта на живот"---Е Такъв, какъвто си го направиш!!!!!Моят си ми харесва!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Тази Герберски върхушка.От дърти комунисти. И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!Стига вече опити Да " управлява"! След Нова година на 6 януари.Мотото е.. ВРЕМЕ Е!

31

Ф.С.В.

преди 5 години

--ДО ПОЛИТИЦИТЕ!--КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАРОДА - ЩЕ Я ПАТИ МНОГО !!НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е СИЛЕН И СПЛОТЕН - ВСЕ ПО СИЛЕН ЩЕ СТАВА -- ТЕПЪРВА ЩЕ Я ПАТИТЕ--ТАКИВА КАТО СИМЕОНОВМВР Е НАШЕ НАРОДНО ! ПОЛИЦАИТЕ СА БЕДНИ КАТО НАС И НЕЩАСТНИ --ГОВОРЯ ЗА ПОЛИЦАИТЕ ПРАЩАНИ ДА БИЯТ ХОРА КАТО ТЯХ БЕДНИ ! НЕ ГОВОРЯ ЗА 50 000 СЕДЯЩИ ЧИНОВНИЦИ В МВР- ТЕ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА СПРАТ - ТЕ ИСКАТ НА ТОПЛОТО БЮРО !армията е същото положение - гранична полиция и там е така - все бедняци с заплати 700 -- 800 лв

30

До 17

преди 5 години

Всяка жена иска сигурност. Дори съпругата да работи, като забременее ще трябва да си стои у дома. Или ти до тогава ще я изгониш?? Бракът се крепи и на взаимно доверие. Представи си, че временно ти останеш без работа и жена ти да каже: ,, Сега мачове по телевизията ли само ще гледаш"??

29

До 20

преди 5 години

И за какви невероятни преживявания бълнуваш??. Някои приятели са до време. Всеки рано ли късно си създава семейство и деца и мисли за тях. Иначе си остава сам. Нима по-хубаво преживяване е да скачаш с бънджи?? Да се напушиш с новата дрога ,, канибал" или всяка вечер да обикаляш пиян кръчмите? Това ли са невероятните преживявания дето трябва всеки да пробва???Аз пък не искам с това да ме запомнят хората. Тук явно става въпрос до ценностна система.

28

GG

преди 5 години

Протестират шепа ***, за които и Слънцето им е виновно за всичко

27

Анонимен

преди 5 години

До Бойко стайлДа си жив и здрав, още един остров да си купиш, само вкарай *** в затвора!

26

Анонимен

преди 5 години

Номер 23 изчерпа темата

25

Бойко стайл

преди 5 години

Аз със Цецо си живея много добре добре, даже перфектно. Държавата това съм Аз Бойко, така ли не разбрахте че това е писано за мене??? Купете си и вие по един остров като спестявате от банички и няма ми се оплаквате...

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Хах, тоя пък ... стандарта и инфлацията ще са се повишили стотици пъти... я си помисли какви ги дрънкаш

23

Анонимен

преди 5 години

Обикновените пенсионери,кучета ги яли.Другите пенсионери от номенклатурата на БКП живяха в комунизЪма с големи заплати,а сега с приватизирани под масата цели заводи "ала Банев" и тавана на пенсиите.С червената мафия и ЕС не може да се справи! Целта на занятието е,пенсионерите да си продадат земеделската земя и апетитни парцели от недоимък,а комунистите да ги изкупят с крадени пари.Това е червена "демокрация".

22

Анонимен

преди 5 години

Тралала..тралала..!Вече 30 години само приказки и приказки!За 30 години света върви напред а ние от ден на ден все по обедняваме!И постоянно само приказки и приказки!Сегашните фашисти надминаха и бай Тошовите комунисти по кражби!Абе направо е ужас!Съсипаха народа и държавата!В 21 век човек да се чуди как да оцелее до утрешния ден!