35

Анонимен

преди 5 години

По-добре тм, отколкото тук. Ед о врмерв Калифор ия е било тежко, но хората с живели добре. Сега се превърна в бардак ръководено сатанисти и содомите...

34

Анонимен

преди 5 години

Вероятно ще лети до Марс. Като започнат да ги търсят да връща парите... Може и на слънцето да опита да се скрие.

33

Мухаха

преди 5 години

..... Ако все пак Мъск успее да се приземи на Марс, очаква "да работя непрекъснато над строителството на база". Това да се чете - ЩЕ СТОЯ НА ТОПЛО В КАБИНЕТА СИ В БАЗАТА И ОТ ТАМ ЩЕ РЪКОВОДЯ ГРУПА НАИВНИ *** ДА РИСКУВАТ ЖИВОТА СИ ЗА ПРАВОТО ДА ДИШАТ ВЪЗДУХ В БАЗАТА МИ И ДА СТРОЯТ ТАМ КАКВОТО МИ ХРУМНЕ .

32

ПроСоТо

преди 5 години

До от ЮАР,който каже:-"Руссийката е 50 год. след сащ".....Е то убаво,ентусиасте,но защо щатите от години нямат възможност да пращат и свалят астронавтите си до МКС,а използват ракетите на тия,дето са "50 години след тях"?..само питам,защото ми е интересно..

31

от ЮАР

преди 5 години

Като гледам колко злобни коментари се изсипват срещу Маск, ясно е, че платените Руски *** не спят. Понеже Маск е най-големият трън в очите на Московците, като удари в земята цените за изстрелване. Само не ми излизайте с номера, че без двигателите на рашките, краварите не могли да ходят в космоса - РД са мотори на Прат анд Уитни, американски. Спомнете си и за най-голямата ракета правена в света - Сатурн-5, 3600 тона при излитане и май моторите не са Руски! Русийката е 50 години след САЩ!.

30

ПроСоТо

преди 5 години

Мъск-съвременния "О.Бендер",комбиниран с мошеника "Корейко"...Нищо ново под слънцето!..както прегладнелия Бендер за единия "комат" хляб обещаваше пламенно на васюкинци да направи Васюки "Вселенски център на шахмата",с последващото развитие на инфраструктурата,построяване на летище и невиждано благополучие на васюкинци,така и тоя Супер мошеник обещава ТРЕСКАВО неща,които разбричканата му фантазия позволява....но да не забрави все пак,подобно на Бендер,да избяга овреме..Иначе лошо му се пише!

29

Анонимен

преди 5 години

Мъск слага в джоба си цяла Русия.

28

Анонимен

преди 5 години

Единствения шанс за Марс и то след доста години е, ако космическите програми станат приоритет на силните на деня контролиращи големите капитали.В момента никой не го интересува космоса, всичко е само парлама за хората.

27

Анонимен

преди 5 години

Коментарите пак се напъниха с разни тесни разбирачи - астро физици и космически инженери които не се умориха да обясняват на нормалнмите хора как на Луната не се било стъпвало и земята била плоска! Айде слушайте си чалгата късайте салфетки и не ни занимавайте с гламавите си теории на конспирациите!

26

а

преди 5 години

Тоя я е направил електрическа кола.Направил е и ракета.Ако успее и електрическа ракета да направи ще е супер.

25

само роскосмос-АЗЛК

преди 5 години

Аз чакам путин да прати в космоса москвич 12-так със забравен портфейл с рубли в жабката.

24

астронавт

преди 5 години

До bluesky1Всъщност първият полет до луната не е единствен.Има 6 (шест) пилотирани полета до луната с по двама стъпили на Луната + един стои в кораба майка. Общо 12 американци са ходили по Луната от 1969 до 1972.Та първият полет не само е повторен, а шесторен.И после явно вече няма много смисъл да се харчат пари.

23

До24

преди 5 години

Идеята е стара колкото космическите полети. Освен това смятате, че за 7 години Мъск ще създаде технологията за сглобяване на космически кораб в околоземна орбита, зареждането му с гориво и екипаж ? При условие че все още всички треперят на старта на всяко изстрелване ?

22

Анонимен

преди 5 години

Ми те Теслите вече почнаха да дават дефекти в студа...... най-добре ще е да се евакуира

21

А бе

преди 5 години

Не е ли прекалено да бяга от измамените акционери чак на Марс?

20

Анонимен

преди 5 години

До 11.Защо си мислиш ,че старта на една ракета към Марс трябва да стане от Земя-та.В околоземна орбита ще се доставят отделни модули,ще се сглоби кораба и хайде към Марс.

19

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът кога, а дали въобще има смисъл да се ходи до Марс.

18

Шимп

преди 5 години

Е аз от кога го чакам да излети за там!

17

Victimized

преди 5 години

Само наивник може да нарече хора които мислят критично "хейтъри", скапана чуждица, която има за цел да тушира всеки дебат. Ползват я абсолютни фантазьори, които попиват информация за света от Холивуд и Марвел комикс. Всичко свързано с космоса е главно цирк, зрелища, доста големи бюджети платени от данъците на хората, като това което получават в замяна е прилично заснета пропаганда.

16

bluesky1

преди 5 години

Около петдесет години след "първия полет" до Луната, все още никой не е успял да го повтори...., което за мен е доста странно. Все пак след толкова години човечеството би следвало доста да е напреднало в технологично отношение!!! Поради тази причина полет до Марс ми се струва невъзможен...лаик съм, не натрапвам мнението си на никого!